Suflu la inima !
Raspunsuri - Pagina 4
lilys spune:
Sora mea sufera de suflu sistolic. A fost diagnosticata cu aceasta problema la varsta de 6 luni, iar mamei i-a fost frica sa o duca la operatie. I s-a zis sa nu o lase sa planga, ca poate muri, dar surioara a fost un copil foarte rau, foarte plangacios, nu dormea decat leganata tot timpul. Asa ca, la un moment dat, cand nimeni nu mai rezista fizic si psihic, a fost lasata sa planga pana s-a saturat. Si daca au vazut ca n-a patit nimic au lasat-o in pace. La inceput avea in inima o gaura de marimea unui graunte. In timp, s-a micsorat, dar la ora actuala este de marimea unui bob de grau. Acum sora mea are 24 de ani si o fetita superba de 4 ani. A nascut normal, fara nici o problema, a facut sport pe toata durata scolii, a dat bacul din sport, deci nu va faceti probleme. Suna cam aiurea diagnosticul, dar chiar daca nu e remediata problema, se poate trai linistit cu ea. A fost interesant la bac, pentru ca dupa ce sora mea facuse parte din echipa de handbal a liceului si participase la toate orele de sport, s-au sesizat medicii si cu cateva saptamani inainte de examan au vrut sa ii interzica sa faca efort fizic. Asa ca a trebuit sa dea o declaratie pe proprie raspundere la notar, in care sa specifice ca isi asuma toate consecintele, si a dat examenul de bac inconjurata de trei medici. Bineinteles ca ea radea de ei, caci pana atunci nimeni nu observase nimci in neregula cu participarea la sport, iar atunci se trezisera toti. Asa ca... multa sanatate tuturor copilasilor si nu va mai faceti ganduri negre. :)
Tethys spune:
Lilina, Lilys, multumim frumos pentru raspunsuri si pentru incurajari
. Si noi speram sa fie totul bine de acum inainte! Fara probleme, neplaceri sau alte surprize... Va pup pe toate.