Cresa vs bona

Cresa vs bona | Autor: Maria13

Link direct la acest mesaj

Salut!
Sunt intr-o mare dilema. Nu stiu daca sa iau bona la copil sau sa-l duc la cresa (copilul are 1 si 2 luni).
Maria.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

daca ai posibilitati eu as opta pentru bona...de fapt asa am si facut

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Si eu am optat pentru bona, dupa ce am fost si am vazut una din cresele cele mai laudate din oras.
Dezavantajul este ca nu sunt si crese particulare la noi in oras, ci numai gradinite.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

PRO BONA!!!!!!!!!!!

Noi in septembrie facem 2 ani, deci e cazul sa ne gandim si la gradinita, dar tot as opta sa stea in continuare cu bona. Desi platesc mai mult, dar stiu exact ca are grija de el, ca e hranit la timp, ca nu umbla murdar sau cu kk in chilotei, ca nu mi-l lasa ud.
Plus la asta, Danutz de la 1 an si 8 luni stie sa numere pana la 10, cunoaste 8 culori si aproape jumatate de alfabet! Ma ocup si eu cu el, dar atat cat imi permite serviciul - mai mult in week-end si seara cand vin.

Totusi la cresa, chiar si cele particulare, sunt mai mult de 1 copil, cel putin 5 - iti imaginezi cum sa se ocupe educatoarea de toti? pt ca nu cred ca se da cate o persoana pt fiecare copilas.

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz - 1 an si 10 luni pe 20 iulie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria13 spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Voi cum ati rezolvat problema cu "increderea" vis-a-vis de bona. Eu incerc sa gasesc o bona printr-o agentie si chiar si asa mi-e tare greu sa am incredere in ea.
Voi cum ati procedat? Ce i-ati cerut sa faca?
Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

okiu pe copil nimic altceva. Am gasit-o printr-o cunostinta, am vorbit si cu familia la care a fost bona inainte.
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya spune:

Danza,
Sa-ti traiasca Danutz, e un frumos si un simpatic de nu-i adevarat! Si pozele sunt super!

Mergi la inceput