Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza.

Anda, multumesc, mi-am salvat-o si cu prima ocazie ivita o s-o fac.

Nastad, de cand nu te-am citit....bafta multa cu operatia si asteptam sa te reintorci printre noi. Pupam pe Onitza si Doruletz

La noul concurs s-au inscris:

1. Mamicadulce
2. Olo
3. Tumpi
4. Criscosty
5. Rolo
6. Tzuni
7. Liris
8. Ruxij
9. Vikinga
10. Tlaura

Zuzi, cat de adevarata e faza cu inaltimea la doi ani? Iustin avea la 2 ani 94 cm, asta inseamna o inaltime de 1,88 cm, .

Vikinga, n-au raportat toate fetele, asa incat sa pot finaliza rezultatele concursului. Mai asteptam azi, maine, apoi voi anunta echipa castigatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mneata! Oau! adica Alex avea 98 cm la 2 ani! adica va avea 1.96? ar fi cu 10 cm mai mult decat tata-sau...eu zic ca Doamne fereste! E cam mult... In fine, voi tine minte...
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

AZi am treaba multa, dar intru mai des in partea a doua a zilei.
Nastad, ma bucur ca ai reaparut si bafta multa cu operatia.
Zuzilici, o s-o masor si eu pe Meri si-ti spun...

O zi faina!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

raport : 65.3
no coment
rog fetele din echipa sa ma ierte

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata fetele frumoase! Eu am o lene de ma doare, dabea m-am trezit dimineata
Anky nici mie nu-mi place sa calc, dar asta este, nu avem de ales. De invatat m-am apucat ca am inceput un curs de inspector resurse umane si nu am cand decat dupa 10 seara sa invat. Imi cam pica ochii in gura dar nu am ce sa fac.
Eftimie, Carmen sanatate baietilor. Si Dany imi spunea acum cand l-am dus la gradi ca "incep sa racesc, mami" Sper sa nu fie asa.
Nastad frumoasa poezie si bafta la operatie.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!
ce faceti fetele?
Eftimie.C,Carmen, multa sanatate baietilor!
Anda, frumosi sunteti, si tu o slabutza, nu mi te pot imagina 15 kile mai grasa...si Carina dragutza foc, si am vazut ca avea deja un admirator! ati fost cu prieteni?
nastad, frumoasa poezie, bafta la operatie! am tras cu ochiul si la tine in album, frumosi sunteti si voi!
anky, sa stii ca tare m-ai distrat...adica sa inteleg ca vrei si tu un vis ca a lui rolo, in care eroul masculin sa nu fie sotul tau!!!
Crys, e fain biroul? cred ca Dany e tare incantat!!!

Mari nesimtiti sunt unii...aseara am venit de la cumparaturi si pe locul nostru de parcare era parcat altul, mai intai am vrut sa sunam la firma sa vina sa-i ridice masina, dar apoi am zis hai sa-i punem numai un biletel cum ca e loc privat (de parca era chior si nu vazuse, pe strada noastra locurile private au asa o bariera verticala, dar noi nu o coboram jos) si ca data viitoare ii va fi masina ridicata...am parcat noi altundeva, si azi dimineata cand ma uit pe geam , el sta inca bine-mersi tot pe locul nostru!!!

Marilena, voi cum sunteti? sper ca mai bine!

na va pup fetelor si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Vai ce ma dispera forumul asta!!!! Dau clic pe una si-mi sare la alta pagina.Am dat 10 clicuri sa citesc ce ati scris, vreo 10 sa pot raspunde si apoi mi-a zburat postarea cu satelitul, fix degeaba, am vrut sa dau cursorul mai in jos. Sper sa-si revina azi.

Deci, o iau de la capat..la noi e furtuna mare, am crezut ca ia vantul casa pe sus aznoapte si asa o sa fie toata ziua, pe la pranz trebuie sa o iau la picior spre scoala si n-am nici un chef. La 11 vine o cucoana si trebuie sa fac curat, sa aerisesc ca am bagat vreo 5 tutunuri la calc de cand a plecat copilul,plus doua cafele.

Zuzilici, Carmen(eftimie) nu va inscrieti la concurs? Carmen (Mephala), nu ne tii de urat?
Hai mai fetelor ca acusa vine primavara si iesim la fustite si rochite Mo-bi-li-za-reaaaaaaaaa!!!!!!!

Gata trimit postarea ca mi-a mai disparut de vreo 3 ori, mi-a sarit la 3 pagini inapoi numai cat am dat clic pe emoticon...sau la orice clic normal in text.Voua vi se intampla sau a ingurgitat calculatorul meu vreun pui de virus Ma bate consortul,zau asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata trupa lui papuc
Carmen raportez, 64.Eu cred ca mi-s defecta rau de tot.Saptamana trecuta cand aveam invazia ruseasca aveam cateva sute de gr mai putin si acum...,nu stiu ce se intampla.Dar gata odata cu inceperea concursului tb sa ma mobilizez.
Mamidulce bag de seama ca tu ai trimis furtuna la mine.Iara am brazii pe jos, plus ca aveam impresia ca ma arunca de pe sosea vantul si inca acum nu e nimic.
Claudia,naspa cu locurile de parcare.Imi aduc aminte ca atunci cand ne_am mutat unde stam acum in prima zi cand am intrat singura in garaj am parcat pe locul din fata,fiinca nu eram inca obisnuita cu parcarea acolo, (in dr am o masina, stanga un stalp) iar cand a venit al meu i-am spus sa se duca sa mute masina si deja aveam biletel in geam, dar la noi faza e ca acolo nu parcheaza nimeni, desi intre timp am aflat de la hausemeister ca locul ar fi al cuiva,numai ca eu masina parcata acolo am vazut doar de vreo 2 ori.In fine, de atunci nu am mai parcat,orium nu as mai fi facut-o ca intre timp m-am obisnuit cu parcatul.
Ma duc sa-mi fac un ceai si apoi vin sa va servesc si voua unul.

O zi frumoasa va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Sigur nu eu le-am scris dar parca m-ar fi citat!

LEGILE VIETII : (de zi dupa zi ...)

"Atunci cand ai nevoie sa descui o usa, cu mainile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus maini pe care cu greu ti-ai eliberat-o". (Legea: Degeaba suni)

"Singura data cand poarta se inchide singura, e atunci cand ai lasat cheile pe dinauntru". (Legea: Futu-i pastele ma-sii de cheie)

"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". ( Legea: Imi trag palme)

"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sunt
disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei". (Legea: Inca n-a picat fisa)

"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma !". (Legea: Asta nu e viata)

"Vei ajunge fugind la telefon exact cat sa mai auzi cum cineva inchide receptorul". (Legea: Ghici cine a fost)

"Cand se intampla sa fie doua filme bune la televizor, sunt pe doua programe diferite, dar msigur la aceasi ora". ( Legea: Isi bat joc de noi)

"Orice corp omenesc scufundat intr-o vana facand o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul!". (Legea: Cine dracu suna la ora asta)

"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea: Nici sa ma cac in liniste nu pot)

"Viteza vintului creste direct proportional cu pretul coafurii recent
facute!". (Legea: Chelul nu se agita)

"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult.... nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect!". (Legea: Sa-mi bag piciorul)

"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intarzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti ... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea: N-am aripi la picioare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Claudia e fain biroul, dar nu am apucat sa mergem sa-i mai luam ce-i mai trebuie, poate in weekend. E tare incantat,aseara a tot desenat, a pictat, tot de dragul de a sta la birou. Atat ne-a barait cu biroul asta, aseara zicea ca are catedra ca doamna Tu ai fost la cumparaturi? I-ati cumparat bicicleta lui Marc?

Crys si Dany

Mergi la inceput