***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Madi, eu nu sunt in situatia ta, deci nu stiu ce as face in locul tau. Probabil ca ar prima totusi dorinta de a mai avea un copil. Se spune ca unde creste unul, e loc si de-al doilea. In timp, o sa ajungeti sa aveti si mai mult spatiu, intr-un fel sau altul. Nu stiu cati ani ai, dar, cum ai spus si tu, timpul trece si ar fi pacat sa-ti para rau mai tarziu ca nu ai facut un alt bebe din lipsa de spatiu. Ar fi, de asemenea, nasol sa asociezi acest regret cu alte nemultumiri si sa ajungi sa te invinovatesti sau pe sotul/familia ta pt aceasta, sa-i spunem, nerealizare.

Pe de alta parte, gandeste-te ca sunt femei care fac copii si mai tarziu, repet, nu stiu cati ani ai, asa ca probabil mai e timp sa va stabilizati financiar si sa te gandesti apoi la un alt bebe. Daca nu, macar fii multumita ca esti o mama responsabila care incearca sa-i asigure singurului ei copil un confort rezonabil. Ideea e sa pui in balanta dorinta ta de un alt bebe cu posibilitatile reale actuale si viitoare si sa vezi ce e bine si pt Ana.

Eu am crescut singura, e nasol fara frati/surori (de-aia sunt si hotarata sa-i fac Marei cel putin un frate/o sora), dar mama m-a crescut de una singura de pe la 12-13 ani(intr-adevar, intr-un ap de 3 camere, dar ce conteaza, daca, din salariul ei, abia ne descurcam), asa ca, probabil, a fost mai bine pt bine. Poate daca as mai fi avut un frate/sora ar fi existat mult mai multe frustrari decat au fost in aceasta situatie. Sau, poate, as fi reusit sa trec mai bine peste ele, nefiind singurul copil, ci sfatuindu-ma cu fratele/sora mea. Concluzia e ca nu stiu care e cea mai buna solutie.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mica La feretti se poate comanda si pe site, ca m-am tot plimbat pe acolo, dar nu am gasit nimic. Tu de unde le-ai luat?
Ai vazut pe undeva caluti? Ca si eu vreau sa iau si vazusem intr-o vreme in carrefour, dar de o luna tot caut si nu gasesc.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

deocamdata vreau doar sa-i transmit milioane de pupici Mayei, e dragalasaaa, aoleu, mi s-au lungit ochii; te indragostesti de ea instantaneu

Andreea
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Vroiam sa va intreb de cateva zile, dar am uitat: mai e vreun capsunel pe-aici care doarme in fund? Deci nu care atipeste ziua jucandu-se, ci care se scoala noaptea in fund si apoi adorame cu capul pe genunchi. Mara asta face de vreo saptamana incoace si nu stiu ce sa-i fac. Nu-mi dau seama daca se odihneste noaptea din cauza asta. Eu o culc normal, pe spate sau intr-o parte, si mai intru la ea peste o ora-doua si o gasesc dormind in fund, cu capul pe genunchi. O asez la loc, dar dimineata se intampla sa o gasesc in aceeasi pozitie. Sau invers fata de cum am asezat-o, adica cu capul unde avea picioarele. Sau pe latime, in loc de lungime, asa cum o pun eu. Parca are argint viu si noaptea, nu sta locului deloc. Nici nu stiu daca asta face toata noaptea sau doar de dimineata, ca n-am stat sa o supraveghez, asta mi-ar lipsi, si-asa ma trezesc la 6. Mariul zicea sa-i luam un videofon (am vazut in Carrefour de la Primii Pasi cu 350 de ron, ieftin fata de celelalte), dar, ce sa fac?, sa stau sa o veghez toata noaptea?

Unde sunt discutiile ref mame care nu alapteaza?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

Pepsi, asnoapte Bob nu s-a trezit deloc, pe la 2:30 a marait si i-am dat doza de sedative PC, adica juma de pastiluta;a dormit pana la 6:30 cand stie ca tre sa primeasca bibe.
Eu in schimb, din obisnuinta m-am trezit de vreo 5 ori efectiv sa ma uit in patul lui si de alte cateva ori am deschis ochii spre patul lui ca nu se auzea nimic dintr-acolo .
Ma declar multumita, adica sunt obosita dar destul de fresh cat sa ma concentrez la birou.
Bob adoarme la pe 9:30- 10:00, nu inainte de bibe, pe care i-l dau in patul nostru, timp in care ii pun steluta de la Tomy si sta cu ochii atintiti la ursuletii care se invart pe tavan; uneori adoarme pana termina bibe, il mai las putin si dupa il pun in patutul lui; daca nu adoarme, trebuie sa-l iau in brate; am incercat si eu metoda cu pusul in pat, stat langa el si povestit si mangaiat sau din contra iesit din camera si lasat singur; in ambele variante ajunge in 2 sec in picioare si intinde mainile sa fie luat in brate; il inteleg, el are o rutina si nu renunta la ea, stie ca adoarme in brate si punct.
Sunt constienta ca nu pot schimba nimic acum, ci abia cand va creste si va vorbi si ma voi putea intelege cu el altfel.

Despre soacra nu poate fi vorba sa doarma la noi, "ne iubim " atat de mult ca iese pe usa imediat ce ajung eu acasa
Ieri dimineata a plans dupa ce am plecat eu, asa mi-a povestit sotul, ca cica i-am facut observatii; nu i-am vorbit urat, nici nu as face asta, dar i-am spus sa nu mai spele hainele copilului de mana; am gasit pe calorifer un body si o pereche de pantaloni spalate de ea; mi-a replicat ca avea de nevoie de ele; nici nu m-am obosit sa continui, dar n-are dreptate, Bob are 30 de body cu maneca lunga, tocmai i-am pus la purtat si vreo 25 de body cu maneca scurta, iar pantaloni are vreo 15 perechi, din astia de stat prin casa, adica din bumbacel; luni ii calcase menajera lui Bob toate hainutele si deci n-avea nici un motiv sa-i spele de mana; n-am incredere cum spala si prefer sa pun totul la masina.
Anyway, este over reacted, nu vad de ce tre sa planga fiindca i-am spus ceva; insa este o femeie foarte frustrata, total nefericita in casnicia ei si probabil labila psihic.

Androix, draga mea, tu ca si Pepsi, esti mama eroina; nu stiu cum puteti face fata cu 2 copii, ca sigur nu e usor.
Nimic nu mi se pare greu in cresterea copilului meu, dar cand vine vorba de somn, aici incepe iadul; inainte de bebe, in weekend dormeam pana la 12-1 ziua, asta daca nu plecam de cu dimineata la mare/munte si ma odihneam la destinatie; intr-un cuvant, un program comod; in timpul saptamanii desi oficial incepeam la 9, eu ajungeam la 10:30 deci ma trezeam pe la 9.
Am fost mereu rea de somn si chestia asta ma termina; dimineata am palpitatii de la nesomn.
Astept vremuri mai bune...

Cristinamaria, sedative PC e si pentru copii, se dizolva in putina apa; n-am gasit nicaieri scris ce doza maxima as putea sa-i dau; doctora mi-a spus sa incep cu 1/4 de pastila si sa cresc a doua zi pana la efectul dorit; ia-m dat maxim 1 pastila, in 2 reprize, dar pe prospect scrie ca adulti pot lua pana la 8 pastile/zi.

Lilly love,
Bob a dormit mereu pe spate/pe o parte; mai nou, se aseaza pe burta dar doarme in 4 labe, adica cu picioarele ghemuite sub el; total aiurea dar se pare ca pozitia asta il multumeste.
adica asa:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5173169827480553410

Madi, cred ca iti este foarte greu sa stai cu altcineva decat sotul si copilul; iti spun sincer si sper sa nu superi pe mine dar eu nu m-as gandi in conditiile astea la alt bebe; este doar parerea mea, nu e un sfat, nu vreau sa te judec in nici un fel.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kid am luat lenjeria direct de la sediul lor. Uite: Bucuresti : Str. Nicolae Pascu Nr.61-63 - Telefon / Fax : 021.346.44.66; Mobil : 0722.58.78.44
Si calut am vazut www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:5351801db4775596a20403c252f5f4a2&fsreloaded=1&/" target="_blank">aici

graviduta si Maya se plimba noaptea prin patut. Se trezeste, se pune un fundulet si se culca in partea cealalta (unde era cu picioarele). Noaptea trecuta s-a intors de vreo 2 ori.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,

si Bob se trezeste noaptea si sta in fund, cu ochii inchisi, motaie asa , ca un mosulica, nu are atata motricitate sa ajunga cu capul pe genunchi, singura varianta e sa cada in lateral, in cadere se sperie si se trezeste, de multe ori plange si trebuie linistit; uneori cade asa si adoarme la loc; cert e ca toata noapte se foieste, ba doarme in 4 labe, ba il vad pe spate, nici eu nu mai stiu de cate ori se roteste;si nu stiu cum isi gaseste culcus intr-un colt, unde se inghesuie de zici ca l-a pedepsit cineva acolo.

deci sunteti in grafic, nu-ti fa griji...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Androix mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns cum e cu bentita Am luat-o de pe langa Piata Delfinului, dar cu siguranta gasesti cam peste tot unde sunt accesorii de par (si in Cora, Auchan)

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Graviduta asa facea si STEFAN acum se trezeste direct in picioruse pe patut si tipa daca nu il bag in seama se culca la loc.Dar din picioare in fund si apoi pe burtica si astea cu ocii inchisi!

Ioana mamy de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

TRICOURI BUMBAC FETITE SI BAIETEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Andrada pentru Antonio
Michigan
sa fiti sanatosi si fericiti

magda,mama lui Tudor Catalin

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput