Utrogestan?
fetelor, care imi puteti spune daca utrogestanul pastile ingrasa?
nu as prea vrea sa ajungcu atat mai mult cu cat sunt cam predispusa la...
anne-marry
Raspunsuri
anis spune:
Depinde de organism..am citit ca unele fete s-au ingrasat, altele nu.
Eu am luat Duphaston , care se spune ca e mai bun decat utrogestanul..asta la efecte negative gen ingrasat....
Eu l-am luat luna trecuta si chiar am slabit 2 kg....cu care ma chinuiam de cand m-am lasat acum 10 luni de tigari.
Mie chiar Teo (nimeni)mi-a confirmat ca Duphastonul are mai putin succes la partea cu ingrasatul.
Vezi ca ti-am rapuns si dincolo!
AniS
Marina spune:
nu stiu daca de la utrogestan sau de la clostybegit am pus 5 kg in vreo 2-3 sapt
marina
PS: azi dupa vreo 3 ani, ma lupt inca cu ele
gabid spune:
Eu am luat utrogestan si inainte si in timpul sarcinii.In timpul sarcini m-am ingrasat pt ca asa e normal dar inainte de sarcina nu imi amintesc sa-mi fi marit pofta de mancare.Un efect la mine a fost sigur.Cand am inceput sa iau utrogestan m-am lasat de fumat pt ca tigarile imi faceau greata.
sa dea dumnezeu sa fie bine si numai conteaza 1 kg in plus.sa dea Domnul sa fie vreo 15-20 kg.
Te pup,
Gabi.
anne-marry spune:
gabid, sa dea dumnezeu sa fie vreo 20, caci atunci as avea un .
tia, trebuie sa vorbesc cu doctora inainte de a schimba utrogestanul oral cu cel vaginal? sau o pot face de la mine putere?... apropo, cat costa cel vaginal? cel oral este cam 100.000 lei 10 pastile.
fetelor, sunteti ToATE niste dulceturi.
anne-marry
anis spune:
Nu stiu cat costa cel vaginal....dar daca preferi sa iei tot oral...poti schimba cu Duphaston ( e 300 000 de mii 20 de pastile...eu asta il folosesc).
Dar inainte de orice..pune-i o intrebare doctorului....
AniS
Tia spune:
utrogestanul care l-am luat eu se putea lua in ambele variante, adica si oral si vaginal.. verifica prospetul... si intreaba dr., desi nu vad sa fie vreo problema!
anne-marry spune:
ANIS VEZI CA TI-AM RASPUNS IN PARTEA CEALALTA, LA "URMATORUL PAS...5 CHIAR ADINEAORI, ASTEPT RASPUNSUL TAU
anne-marry
Victoria spune:
Utrogestanul se ia oral SAU vaginal, aceleasi pastile... Si eu le-am luat o vreme oral, dar dr. mi-a spus ca sunt la fel de eficiente vaginal. Ce e drept, si eu am mai pus pe mine, dar asta de la faptul ca incercand sa raman gravida, am incetat sa mai iau tot felul de produse de slabit (ex. Xenical, Regenon, Slimfast, Lipostop, etc, samd) cu care ma indop sa slabesc, fara rezultat.
Acu' mi-am bagat picioarele in slabit, tzelul e sa am BB, po sa ajung si la suta de kile, vaz eu dupa aia...
V.
danat spune:
Eu am luat Utrogestan (si oral, si vaginal) la inceputul sarcinii, timp de 3 luni mari si late, si m-am ingrasat mai mult decat in restul lunilor, dupa ce l-am intrerupt. De fapt nu a fost o ingrasare propriu-zisa, ci mai mult o pufoshare si o imbibare cu lichide, caci am retinut la lichide in acea perioada, pe care inca le mai pastrez si astazi cind sunt in luna a 8-a (ma rog, acum ar fi si alte cauze).
Si nu aveam pofta de minkare, ci doar greatza in primele luni .
Orikum, pt bb merita!
danat