Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)
Raspunsuri - Pagina 14

ioana_p76 spune:
Nora felicitari pentru kg pierdute!
Luna ai dreptate, nu o sa ma auto-exclud. Deci, iata-ma!
Fetelor, vreau sa am si eu vointa voastra! Off..uite doar ce am mancat cateva napolitane..le-am luat pentru sotul meu si am zis ca nu strica sa iau si eu cateva..off..dar strica
Va si va doresc sa reusiti sa depasiti toate tentatiile!
Ioana -the new me! animalutele mele iubite

nora2005 spune:
Pai, nu se prea stie... Eu am decis pentru mine ziua de miercuri. Luni nu e bine, dupa w-k, cind se mai intimpla una-alta...nu ma refer la mine, eu n-am trisat...ma refer la celelate fete, care mai ies cu familia...
Eu azi am mincat o salata de rosii cu masline pe la 11,30..pe la 15,30 o portie de ghiveci de legume ...si acum ma pregatesc sa maninc la fel, inca o portie...Am fost foarte cuminte... Si, bineinteles, multa
si mere...fructele mele preferate.
Nora
quote:
Originally posted by olim
nora, felicitari pentru kilele pierdute
leea_cv bine ai venit in club, sigur vei reusi
luna, anca
deci cand e raportul?
pupam fetele si va dorim o duminica faina sa aveti
mami si Alex
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Nora felicitari pentru kg pierdute!
Ioana -the new me!animalutele mele iubite
Merci, Ioana

Tine-aproape si tu !

Impreuna suntem mai puternice

Nora

nora2005 spune:
Ioana, nu te vad in listutza...de fapt nu e actualizata...nici eu nu am puse ...
. Cred ca le voi primi pe toate la urmatorul raport...sper sa fie mai multe
Tu cit ti-ai propus sa slabesti ? Eu 10 kg, nu cit scrie in lista. Nu visez chiar atit de departe Desi mi-ar placea tare mult
Oricum, eu sunt optimista
Nora

ioana_p76 spune:
Nora, multumesc pentru incurajari!
Eu am 66 kg (la cca 1,65 m) si deocamdata scopul meu e sa ajung la 60. Apoi mai vedem! Visul meu ar fi sa ajung la 55, acum cativa ani am avut si 53..ce vremuri..
Cum am ajuns la 66 (chiar 70 de Craciun )..tratamente hormonale si in plus lipsa de vointa de a mai tine un regim, dar acum, ca am terminat cu tratamentele, vreau sa imi pun ambitia si sa slabesc, pentru sanatate, in primul rand si pentru aspect, tot in primul rand
Desi n-am slabit prea mult inca, ce ma bucur cand vad ca mai incap in unele haine care nu-mi mai veneau sau cand vad cat de largi imi sunt niste blugi pe care-i aveam de Craciun
Si acum, ref la ce scrie in lista la tine, chiar daca ti-ai propus 10 kg, iti doresc sa ajungi si la 20 in minus, si cu ambitia pe care o ai vei reusi!
Cat as vrea sa am si eu mai multa ambitie! Dar incerc! toate fetele ambitioase si mai putin ambitioase( asa ca mine)
Ioana -the new me! animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Nora, multumesc pentru incurajari!
Eu am 66 kg (la cca 1,65 m) si deocamdata scopul meu e sa ajung la 60. Apoi mai vedem! Visul meu ar fi sa ajung la 55, acum cativa ani am avut si 53..ce vremuri..
Cum am ajuns la 66 (chiar 70 de Craciun)..tratamente hormonale si in plus lipsa de vointa de a mai tine un regim, dar acum, ca am terminat cu tratamentele, vreau sa imi pun ambitia si sa slabesc, pentru sanatate, in primul rand si pentru aspect, tot in primul rand
![]()
Desi n-am slabit prea mult inca, ce ma bucur cand vad ca mai incap in unele haine care nu-mi mai veneau sau cand vad cat de largi imi sunt niste blugi pe care-i aveam de Craciun
Si acum, ref la ce scrie in lista la tine, chiar daca ti-ai propus 10 kg, iti doresc sa ajungi si la 20 in minus, si cu ambitia pe care o ai vei reusi!
Cat as vrea sa am si eu mai multa ambitie! Dar incerc!toate fetele ambitioase si mai putin ambitioase( asa ca mine)
Ioana -the new me!animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Ioana, sa dea Dumnezeu sa ne realizam fiecare visul !

Nora

olim spune:
ioana_p76 tine-o aproape ca sigur o sa reusesti
nora ai multa ambitie sia sta e bine, asa ne tragi si pe noi dupa tine
luna, ancule
pupam fetele si va dorim o duminica frumoasa tuturor
deci ramane pe miercuri?
mami si Alex

nora2005 spune:
quote:
Originally posted by olim
noraai multa ambitie sia sta e bine, asa ne tragi si pe noi dupa tine[flo
]
mami si Alex
E la liber, serviti-va !

Nora

nora2005 spune:
Olimp, tu in cit timp ai dat jos cele 5 kg ?
Si ce dieta ai tinut ? Eu vad ca aici fiecare isi doreste o greutate diferita, sa scada mai mult sau mai putin decit 5 kg. Atunci de ce se mai numeste asa ?
Nora

olim spune:
eu am tinut daneza si am dat 5 kile jos intr-o saptamna, dar am renuntat la ea, adica nu am putut sa tin a doua saptamna, poate ma apuc de ea serios, ca la mine a mers bine de fiecare data.
va dorim tuturor o saptamna buna si la cat mai multe kile date jos
mami si Alex