***Shoppaholicele Redouto-masochiste (85)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Croco baschetii de la Lollipop ii pot lua cu un nr mai mare? Tu ai luat exact nr pe care-l porti?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by nicolschi

quote:
Originally posted by ella_74

Din ultimele comenzi:

http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-jonak.aspx?productid=324127139&documentid=201207&categoryid=41254268&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 – frumosi, calapod foarte comod, din piele neagra lacuita, am luat 38 si imi sunt mari, asa ca ii vand; i-am luat mai ieftin decat sunt acum, vreo 34 eur.

, mamica de David (24.04.2007)

AS vrea sa cumpar eu astia http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-jonak.aspx?productid=324127139&documentid=201207&categoryid=41254268&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

hai sa vorbim pe PM, sa vedem cum stabilim.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Camelia_daniela super ideea ta de a culege toate codurile folosite Am observat-o de aseara… si am si studiat-o in amanunt.

Am o intrebare pentru fetele care au primit cutia ciocolatie pentru bijuterii: din ce material este exteriorul ? (mie imi pare sa fie piele… Am vazut in coltul dreapta jos al pozei ceva ce poate insemna "croute de cuir"...sper prea mult?)

Ancamari, merci de pont. Am fost aseara cu finutza cu tot si am intrat la mesagerie dupa ora de inchidere (cred ca era vreo 18:30 cand am ajuns). Am dat peste o doamna roscata tare amabila, care a si gasit coletul cu comanda din 04 februarie.
@off-topic: stiam deja de la socrella. Si mi-a mai zis ca Petit e un dolofanel

Christina

eu o am
arata f draguta
cred ca e piele.... dar nu pre a ma pricep

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

I-am luat exact cat port si imi sunt buni.

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Croco baschetii de la Lollipop ii pot lua cu un nr mai mare? Tu ai luat exact nr pe care-l porti?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by alina.a

croco si eu ma invart demult in jurul balerinilor aia.eu port un 37-37jumate oare ce marime sa comand?poate imi da si mie o sugestie din fetele care le-au comandat...

Alina, eu zic sa-ti masori talpa si sa te uiti in ghidul lor sa vezi ce masura corespunde. Nu cred ca ai da gres. Eu asa am facut si mi-am luat 39 de la ei. Imi vin bine. Acum depinde si de producator.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by claujro
Dar de astia ce ziceti? http://www.laredoute.fr/vente-les-sandales-plates.aspx?productid=324139937&documentid=207608&categoryid=22907132&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 desi bareta aia de pe glezna ma fac sa par si mai pitica decat sunt...

Edit: si toate culorile par frumoase in poze...

Sunt f frumoase si au bareta destul de jos, nu cred ca scurteaza prea mult piciorul. Ideea e sa ai glezna mai subtire un pic. La mine problema e cu talpa, ca unii o au rigida rau, de-abia poti sa o indoi si mergi lipaind ca o rata daca nu se indoaie.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Croco mii de

Si daca toata lumea se invarte in jurul balerinilor crosetati ... codul 65137 de la la Croco merge si la dansii si ii reduce la 0 euro
Bine, mai adaugam transportul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Astazi e ziuaaaa meeeeea,
Zi frumoasaaaa ca miiiiine!
Mi-am cules ghiocei
Ca sa-mi murmure eiii
Cat de mult ma iubeeeeesc!(aplauze furtunoase pentru tanara artista!)
Hai, repede, grupul de suport (daca v-ati organizat) ca "mi-s depresiva". M-am trezit as'noapte la 4 s'am tras un bocet pe infundate... Noroc de fata de la op ca m-a sunat dis de dimineata sa-mi spuna ca am pachetu' din 7.02 ca mi-a mai ridicat moralu'

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

LA MULTI ANI MIKI

FERICIRE MAXIMA

Mergi la inceput