Nou stil de viatza (187)
Raspunsuri - Pagina 4
anky spune:
Gusta,daca mergi la urgenta in Rotterdam normal trebuie sa te primeasca,nu conteaza ora,poate fi si in miez de noapte,dar faci cum crezi.In plus,nu e doar un singur spital in Rotterdam.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Zuzulici,felicitari pentru sport,da-i bataie in continuare,nu te lasa.
tlaura spune:
Of Gusta, ce sa zic? Sa de-a Dumnezeu sa treceti cu bine noaptea, si vezi tu maine ce o sa faci! Iti doresc multa putere, trebuie sa ai pentru ca Mara are nevoie de tine!
Zuzu, felicitari pentru sport si pentru straduinta! Esti tare!
Tzuni, ce ti se intampla? esti in depresie?
Saryta, bine ai venit!
Fetelor, m-ati intrebat de ce nu fug la analize; pentru noi aici e destul de complicat; unele din voi stiu ce facem noi aici in Turcia, celorlalte va spun ca suntem veniti cu serviciul sotului, adica la baza NATO de aici din Izmir. Contractul pentr asigurarea de sanatate s-a semnat intr-e armata romana si Coris, una bucata companie de asigurari. Nici contractul nu e semnat prea bine, la modul ca trebuie sa mori ca sa iti asigure asis. medicala, dar astia de la Coris fac figuri non-stop. Eu nu am prea avut probleme, dar pentru Andrei am fost de cateva ori in 3 ani, si atunci au facut figuri! Adica suntem buni sa platim mii de dolari pe an ca si asigurare, dar daca avem nevoie, se mai gandesc! Iar aici, ca sa mergi pe banii tai... apai te seaca! Am facut-o si pe asta o data, ca n-am avut incotro, si am platit doar pe consultatie 75 $. Si asta tot din cauza lor pentru ca ii gresise primul diagnostic lui Andrei, tot asa, el continua cu febra, de fapt de doua ori au gresit, si cand am fost a treia oara la urgenta nu au vrut sa mai acopere consultatia. Ce sa mai, e o adevarata aventura sa vrei la doctor in conditiile astea! Iar ca sa merg eu acum, trebuie sa sun in Romania, aia sa sune aici (filialele intr-e ele), dupa care sa sun la spital daca ma primesc!
De aceea tot aman sa ma duc la analize; poate cand v-a veni al meu acasa! daca nu pic pana atunci! Oricum, l-am instruit pe Andrei ce telefoane sa dea daca mie imi vine rau!
Ruxij, te-ai lamurit de ce Andrei nu merge la gradinita aici? A fost cateva luni acum 3 ani cand am venit incoace, nu s-a adaptat din motive de comunicare, asa ca am hotarat sa nu mai aruncam banii pe fereastra! Oricum, mai avem 4 luni si ne intoarcem in tara!
M-am lungit cam mult, sper ca nu v-am plictisit!
Eftimie C. spune:
Salut GASCA!
LA MULTI ANI, YUBI!Multa sanatate si numai bucurii.Sa ai un an bun si sa fii iubita!
Sunt bine si chiar bucuroasa ca nu am mai pus nici un kg.Stationez la 91 si incep sa-mi fac curaj in lupta cu kg-le
Merg sa citesc din urma ca am ramas la pag.5 din capitolul trecut.
Stau cu un ochi la voi si cu celalalt la meciul cu Milan
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
nu ne-ai plictisit, Laura, asa ajungem sa ne cunoastem si noi mai bine. Mie imi place sa ascult tot felul de povesti de viatza, .
Marilena, o noapte usoara, fara febra.
Tzuni spune:
Mai fetelor, multam de incurajari, da' decodoru zau ca numa' bine mi-a facut ca nu s-a mai aratat de-atunci la fata! Nici vorba sa sufar!
oLo, uite daca lipesti! M-am ingrasat ca vaca si mai rad si fetele de mine! Ooooof!
Zuzilici, bravo pt sport si pt mobilizare. In ceea ce-o priveste pe Maria, crede-ma ca ma zbantui cu ea prin casa, ma joc cu ea peste zi, iesim in parc, facem drumuri,cumparaturi impreuna.... Din pacate starea mea o marcheaza si pe ea, ca vad ca se intristeaza....Of
Fetelor, eu ma retrag din grupul nostru pentru o vreme. Vreau sa fac ceva cu mine, sa ma repun pe picioare, sa revin la greutatea mea si la starea mea de spirit obisnuita, cea vesela pe care o stiti si voi. Asta nu e Tzuni cea reala! Zici ca sunt altcineva. O sa ma retrag pentru un timp. Sper sa revin printre voi noua si plina de viata! Aveti grija de voi si de kilograme sa nu se adune!
Va pup pe toate
Tzuni
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
Tzuni, si asteptam rabdatoare sa revii cand te vei simti in forma.
Eftimie, esti microbista inraita, vad ca nu te joci, .
Tii cu Milan?
anky spune:
Tzuni,imi pare nespus de rau oricare ar fi cauza.
Yubi sa fi sanatoasa,fericita si sa ti se implineasca toate dorintele.
mamica dulce spune:
Zuzi, super bancurile, mai vrem!!!
am citit postarea cu sportul si m-am crucit, apoi m-am luat cu raspunsul pentru gusta si de asta am uitat sa te felicit!!
Jos palaria, eu dupa 5 abdomene sunt lata:)