Comori de nov-dec 04 (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Paxela,deci asta zici ca ma asteapta si pe mine?
Pupam strambacioasa mica.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Sa aveti o saptamana frumoasa!
Miha, ce falcute are Amira, se vede ca are laptic bun, bun. Am observat ca ai wrap, tu l-ai facut?
Alexa, ti-am spus mami ca nnumele Ana este pentru zgatii de fete, nu stii ca eu ii spun Ana nazdravana . Pe partea cealalta mie nu mi-ar place sa o vad cu farduri si super preocupata de machiaj, coafura. Mi s-ar parea ciudat ca eu nu am pasiuni din acestea. printesa roz, tare bine ii mai sta si mami ce se mandreste cu ea.
Aime, cum mai mami sa nu fie baiatul inginer. Pai care meserie este mai frumoasa . Acum serios vorbind pe aici sunt la mare cautare pentru ca ultimele generatii la ei nu s-au stresat prea tare cu stiintele exacte si au ajuns sa fie in criza. Cam asa prevad ca se va intampla si la noi unde de exemplu in generatia mea a fost mare inghesuiala pe ASE si cam asa este si acum. Este adevarat ca pana in 89 si chiar si o vreme dupa ingineria era in top dar o mare parte din ei fie s-au reprofilat in perioadele cand nu si-au gasit de lucru, fie au plecat din tara. Eu deocamdata sper sa o las sa aleaga singura ce vrea sa faca in viata dar deja am in cap ceva interdectii posibile .
Try, Cici, chiar nu va place mai ca aveti zapada sau v-ati saturat de iarna lunga?
Cici, sigur Alexia va depasi mai repede decat Ana aceasta perioada pentru ca ea a avut contact cu limba engleza. Frustrarea legata de limba este mare la inceput dar in scurt timp va prinde curaj sa se exprime. Deocamdata este socul ca nu intelege si nu se poate face inteleasa asa cum ar vrea ea. Din pacate nu prea putem sa-i ajutam.

Eu azi-noapte am visat ca nasteam, si eram fericita ca simteam ca trebuie sa ma strofoc sa iasa bb si a iesit, si eram incantata ca am nascut pe unde trebuie , dar bb era ciudat rau de tot. Nu va spun ca m-am trezit, am realizat ce am visat si mi-era sa nu fi facut ceva pe mine .


Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Miha, ce falcute are Amira, se vede ca are laptic bun, bun. Am observat ca ai wrap, tu l-ai facut?

Nu l-am facut eu,l-am primit de la cineva. Nu sunt "pricipita" la cusut.
quote:
Nu va spun ca m-am trezit, am realizat ce am visat si mi-era sa nu fi facut ceva pe mine .





Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutari!

quote:
Originally posted by mariussimiuc

De aici incolo sunt cateva poze,sa vedeti cum a decurs revederea Amirei cu nanuta Aime.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...


E o scumpa, cred si eu ca nasica ei o pupa atata si ce frumos se uita la ea si cat de vesela este..yuiii Si si cei doi baieti frumosi!
quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by ochi_verzi
Deja in 3 ani, a facut de 4 ori si dupa trat cu biseptol i trecea dar vreau sa stau linistita pt ca ni s-a intamplat de cateva ori dupa ce am spalat-o la ..., sa-i vina pipi si sa zica ca o ustura si nu mi se pare normal.


cu exceptia sapunului lichid bübchen pt copii, toate sapunurile cu care m-am spalat m-au usturat ..., asa ca nu stiu ce sa zic...poate nu are nimic decat o mai mare sensibilitate...


mamica de David haiducu(1 dec. 04)
"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."


Tot Bübchen folosim ca si produse dar uite ca sapunul lichid nu l-am incercat...no sar'na!
Oricum o duc pentru niste analize ca sa stau eu linistita...

quote:
Originally posted by paxela

am vazut diamante o amiruta draguta
si m-am invrednicit si eu si
am pus si noi poze noi aici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu


Ce mare s-a facut Delia! Mai trei zile si implineste un anisor

Vai Otilia ce vis ai avut. Am patit si eu sa visez ca nasc...

Noi avem una bucata mucoasa.De ieri a inceput sa stranute si de azi i curge nasucul.De dormit, a dormit cam rau si dimineata cand m-am trezit era si ea in picioare(mare minune).Asa-i vesela si de n-as auzi-o fonfaind, as zice ca nu are nimic.I dau nurofen si fluimucil, ceaiuri si fructe printre care lamaie.Sper sa-i treaca repede.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Sa va arat cateva amintiri.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Paxellina gata cu bebelusia si la voi!se vede ca va fi spirt Deliuta rozuta.

Miha ti-am vazut puii si mey au aceeasi privire,aceeasi stralucire a ochilor!bag de seama ca fii-ta da sa se intoarca,rapida nu?taie-i draga mea snurul ala de la caciulita ca-mi venea mie sa-l dau deoparte de pe ecranul calculatorului.si i-am vazut si pe cei 2 ciocolatosi,tare-s fericiti!

Miha uite ca noi nu o staiam pe Dia de bebe!ce scumpa si ce bolfoasa e!atat de emotionanta e poza in care e plina de vernix!cu ocazia asta l-am vazut si pe tati si mi-am dat seama ca Dia seamana bine si cu el.nu am inteles ce e cu poza aia in care se vede parca o rama de ochelari.sunteti la spital acolo?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ochi verzi, mi-au dat lacrimile privind amintirile tale...
Diana insa e o papusa vesela, si-i doresc sa se insanatoseasca repede.

Pup si nestematele lui Bits. Sunt asa de dragutzi de manutza in parc!

O pup si pe frumusica de Amira!

Cici, am sesizat si eu 'tonul' tau... sper sa revii in fortza si vesela. Se va obisnui Alexia chiar daca e mai greu acum. Si eu ma pregatesc oarecum de asta, fiindca in aprilie reincepem si noi experienta gradinitza. In alta parte. Sper sa fie mai bine.

Sapt. trecuta i-am facut o coprocultura fetei mele, si i-au iesit ascarizi. limbrici adica. M-as fi mirat sa fie 'curata'...
In fine... avea ceva simptome, nu toate, insa pofta teribila de dulce avea, agitata era, guritza avea un altfel de miros, si mai nou se plangea de dureri in zona ombilicului.
Am tot citit pe net... sunt f. comuni si f. usor de luat. Initial am vrut sa-i fac un tratament naturist care dura vreo 10 zile, pauza + alte 10... dar ma oripila ideea ca e cu 'viermi' in burtica.
Asa ca am optat pt. Zentel cu toate ca auzisem multe pareri contra. Am vorbit chiar la tel. cu o reprezentata GlaxoSmithKline (fabricantul Zentel-ului)care m-a asigurat ca nu e asa de toxic pt. ficat precum i-a mers vestea.
Nah... ideea e ca e doza unica, suspensie cu gust de portocale si gata! Pediatra tot asta m-i l-a recomandat.
Ceea ca ma pune pe ganduri este faptul ca practic mereu sunt surse de reinfestare. Mai ales dupa ce va incepe gradinitza. Si nu numai... pana nu constientizeaza ea sa nu-si mai bage in gura mainile nespalate.
Eu sunt cu tot felul de geluri antibacteriale in geanta, cu servetele umede de tot felul de feluri... dar tot degeaba.

Sambata am fost la fabrica MELANIA, de incaltaminte, si am gasit multi pantofiori de primavara. E foarte dragutza colectia de anul asta. Am vazut ca deja lucreaza la nivel mare, adica fac pantofiori pt. Roberto Cavalli kids, Simonetta, Oilily... Geox.
Mda... dar o pereche costa chiar si in mag. fabricii vreo 350 RON. Asa ca... ne-am uitat doar la cat de frumosi sunt.
Chiar sa fi avut banii, nu cred ca dadeam atat pe o pereche pe are dupa primul purtat probabil ii freca de asfalt.
Mai bine luam role anul asta.

Asa, si sa va povestesc de calutz... ne-am procopsit doar cu iapa... fiindca se pare ca ne-a 'tras clapa' comerciantul si Karin nu era deloc gestanta, desi sincer...asa parea. Si veterinarul care a vazut-o (un "mare profesionist" zic eu acum)... ne confirmase gestatia in august...
neobservand nimic pana acum... am vorbit cu alt veterinar.. si deci... NU E! asta, e.. ca nici noi ne ne pricepem deloc cu animalele.
Iris a fost tare suparata cand i-am spus ca nu mai e puiul in burtica iepei...nu prea a inteles ea ce s-a intamplat.
Ne-am hotarat s-o pastram totusi pe Karin si s-o ducem noi la monta primavara asta.

In rest ne luptam in continuare cu obrazniciile si incapatanarile...
Abia astept sa si-o 'ia pe coaja' la gardinitza si sa inteleaga ca nu e ea centrul pamantului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

V-am vazut pozitele dragutele, amira care-i o dulce de fetita, Doamne ce frumos zambea si acaparator, iar nasica se vede ca-i toata numa' o mandrie de asa finutza.

Am vazut si baieteii lui bits, ce bine seamana intre ei, dar cand ii vad, atat de multe asemanari vad cu baietii mei (nu ma refer la asemanari fizice) si din cate povestesti tu bits, parca ar fii copi trase la indigou si nu-mi ramane sa ma gandesc decat ca asa se intampla cand ai doi baieti apropiati ca varsta. Eu nu-mi fac mari probleme pe marginea comportamentului dintre ei. Mi se pare oarecum firesc ca aiba si accese de gelozie, de ambele parti, caci nici adrian nu se lasa mai prejos cand vine vorba de jucariile celuilalt. Mai nou, alex e foarte pasioant de puzzle-uri (si anul trecut ma vaitam ca nu il atrage nimic), acum vine el si ne roaga sa participam impreuna cu el sa faca puzzle-uri. Are unele mici de cate 12 piese si altele mai mari de cate 24 de piese. Pe cele mici acum tinde sa le faca singur, eventual cu foarte putin ajutor, dar se vede ca a evoluat si ca a inceput sa urmareasca asemanarile de culori, prelungirile de forme etc., la incpeut doar le punea la incercari piesa cu piesa pana i se potriveau.
Iar adrian e calare pe el cand il vede ca se apuca de un puzzle, vrea si el motz acolo sa mute piesele alea. Ce conteaza ca-i dau o cutie de 2 ori mai mare cu alte piese de puzzle, el le vrea pe-alea ale lui alex, iar de-l iei de acolo incepe un tam-tam. La fel face si cu alte jocuri de copii mai mari cu care alex acum are stiinta de a se juca si adrian vine peste el si ii da peste cap totul. I-am spus ca de acum cu anumite jocuri va trebui sa se joace doar cand adrian doarme ca sa nu-l mai deranjeze. Si a inteles. Dar si eu am inceput sa il cert si pe adrian cand vine vorba de conflicte intre ei si nu pt a-i da impresia lui alex ca are si el dreptate, ci tocmai pt ca adrian incepe sa priceapa si el niste lucruri de-acum si trebuie sa il corectez. Dar pe de alta parte si relatia dintre ei e mai frumoasa, alex pricepe acum mult mai multe (parca s-a desteptat dintr-o data in ultimele 2 sapt., va spun sincer). Si tine tare mult la adrian. Am fost sambata intr-o vizita si un baietel de-acolo (4 ani) se tot lipea de adrian (baby cum ii spunea el) si la un moment dat s-a dus aproape de el sa vorbeasca cu adrian (care se tinea de marginea canapelei stand in picioare) si noi toti ne-am inmuiat de gestul baietelului si comentam. Imediat alex, care era si el acolo la doar 1 m in spate, il vad cum se duce afectuos si-l imbratiseaza pe adrian de la spate si-si pune capul pe spatele lui. Vroia sa arate celorlalti de acolo ca el e de fapt fratele lui si ca-l iubeste mult. M-a impresioant f mult gestul lui. In loc sa devina gelos a avut insiratia sa-si arate dragostea.

I-am vazut si pe micutii paxelei, pupam printesa roz (la fel merge si adrian, mi-am dat seama din poze cum isi tine balansul si am intuit ca au inca acelasi mers de inceput). Vad ca ati trecut la rochite si strampi, iar noi ne luptam cu nametii de zapada. Otilico, am 6 an ide canada si e prima data cand am vreu nsentiment de ura fatza de canada. Da' atata zapada n-am vazut frate in toata ziata mea. NU SE MAI TERMINA. Miercuri am avut furtuna de zapada: vreo 30 cm s-a asezat. Apoi vienri dimineata iar a pornit a doua furtuna si s-a oprit din ninsoare de-abia sambata noaptea, duminica spre dimineata. Inotam in zapada, deja toata lumea uraste zapada. Si suntem in martie. Si cica maine iar avem zapada. De unde mai tot curge fratele meu?

Roserb, asteptam eliberarea si acomodarea ta ca sa te vedem ma ides pe-aici, imi lipsesc povestirile despre copii tai.

Cici, si eu ma gandesc oarecum cu inima un pic stransa la acomodarea lui alex la gradinitza, de la toamna incolo, tot din cauza limbii, mai ales ca el are si o experienta neplacuta legata de gradi de anul trecut de cand am fost nevoiti sa-l ducem temporar la gradi cand aveam programari cu adrian la drs. Mereu cand vine vorba de gradintia imi spune ca lui nu-i place acolo si ca nu vrea sa mearga, imi gaseste mereu motive de ce nu trebuie el sa mearga acolo (pana acum imi zicea ca nu merge deoacere copiii trebuie sa faca nani de pranz). Dar incerc sa fiu oarecum categorica si-i explic mereu ca va trebui si el sa meagra la gradinita, nu de acum, dar la toamna va trebui sa mearga. Si pe luna ce trece descopar mai mult ca are nevoie de acea socializare. La petrecerea la care am fost sambata, erau acolo alti 3 copii mai mari (5 si 4 ani si un altul de 2,5 ani) si am observat ca-l marginalizau (e adevarat ca toti ceilalti 3 copii se stiau intre ei foarte bine) si el nu stia cum sa reactioneze la asta. Stiu, e firesc, se intampla astfel de lucruri intre copii, dar m-a durut ca alex n-a gasit calea de a se integra intre ei si inca o data am simtit cat am pierdut tinandu-l acasa. E greu sa intervii in astfel de situatii, nu ai ce face, asta e lucru de luni de zile. Si culmea, baietelul ala de 2,5 ani era de fapt cel care a initiat toata acesta excudere (se duceau dintr-o camera in alta si inchideau usa dupa ei nelasandu-l pe alex sa intre si el nu insista si nu forta lucrurile. Cred ca o sa fie un mare bully acel copilas. Se batea cu celalalt baietel de 4 ani cot la cot (sunt verisori) si porneau o lupta de genul care-i cel mai tare de ajungeau in final sa se bata de-adevaratelea. Am ramas uimita de cata determinare/inversunare avea baietelul ala mic si de cum lovea.
La intalnirea cu ontariencele a fost super. Imi pare asa rau ca te-am anuntat asa de tarziu, dar data viitoare nu te mai las, te trag de maneca dinainte. Oricum planuim ca data viitoare sa fie si cu copiii, speram cat mai curand, poate 1 iunie. Oricum sa vina vremea frumoasa sa putem sa ne adunam intr-un parc.

Ochi verzi, imi pare rau de amintirile triste pe care le treci in fiecare an, dar poate ca astfel de situatii ne fac sa pretuim mai bine ce avem.

Dana, imi pare tare rau de manz, eram si eu asa dornica sa vad poze cu un mic calut, intotdeauna mi-au palcut manjii. Cand eram mcia si petreceam vacantele de vara la tara, mereu aveam parte de un mic manz (ca tataie avea iapa) si eram toti innebuniti, felul cum alearga ei liber pe langa carutele din sat, cat sunt de energici si jucauri. E altfel decat un vitelus (desi si de-astia am avut mereu).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:


Bits, cred ca te referi la foto cu Raluca, cu jacheta aceea verde...era in icubator la Tm. pe vremea aceea spitalul era in renovara si nou nascutii erau inghesuiti in clinica la prematuri(noi am mers direct pe nou nascuti ca no, dr de la noi era prietena cu cea de acolo) si acela si inca unul aveau caldura, restul erau de forma si era monitorul chiar deasupra...ea pierdea mereu temperatura corpului.
Poze cu Miha am mai avut dar am facut un pic de curatenie si-am schimbat contul.

Danette, imi pare rau ca nu va avea Iris manz dar, sunt convinsa ca veti rezolva voi pb aceasta Si nu fi rea mey, cum sa si-o ia pe coaja la gradi...vrei sa nu mai mearga apoi
Sanatate multa si sa scapati repede de viermisori... La trat naturist, te referi la ceva gen Helmiflores? Noi am folosit de vreo doua ori preventiv.

Diana-i in al noualea cer c-a ajuns ta-su din delagatie si-l calareste doar pe el acuma...eu respir

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Parca ieri ziceai ca nu-i mai iau jucarii. Vezi sa nu, i-am luat bicicleta si pentru mine am ochit un pistol cu apa meserias. Evident ca eu i-am spus ca nu face nimic ca nu are baterii (nici nu stie ce-i pistol, ii spune jucaria verde ), l-a pus pe raft ca-i neinteresant pana a venit tacsu si i-a spus ce se face cu el. Eh, acum ca-i noapte a dat afara cu el si daca le-am facut scandal s-a mutat in baie si da cu apa pe oglinda. Deh parinti tineri, ne-am pus la mintea copilului, cred ca maine merg si mai iau 2 pistoale de apa sa am si eu parte de unul.
Mihaela, mi-au dat lacrimile sincer la pozele cu Raluca, cu adevarat o papusica de fetita.
Andra, asa ma intreb si eu de unde atata ploaie zilnic la noi. Si a plouat cu galeata si vant si ploua asa din iunie anul trecut putem numara pe degete zilele fara ploaie.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput