Va mai amintiti de bunici?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

o, si eu imi aduc aminte cu drag de vacantele la bunici! din pacate, bunicii mei (din partea tatalui) nu m-au iubit foarte mult, dar sufletelul meu de copil inocent era atasat mult de ei. imi placea sa ma trezesc dimineata in trilul pasarelelor din copacii din jurul casei, sa-l aud pe bunicul cum certa vaca ca nu statea la muls, pe bunica care trebaluia in bucataria "de vara", pasarile din curte care cereau de mancare, asteptam laptele fierbinte cu felia de paine cu unt...
aici fac dese plimbari la fermele din jurul orasului si am gasit o ferma a unor romani, oameni de 50 si ceva de ani, foarte de treaba. asa am gasit un pic din "la tara" copilariei mele...

Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

din pacate eu nu am avut parte de bunici care sa-mi trezeasca asemenea amintiri....bunica din partea tatalui era foarte bolnava, avea scleroza in placi, iar bunicul a trebuit sa o ingrijeasca di 1977 (cand m-am nascut eu) pana in 1993, cand a decedat...apoi bunicul a devenit mai acru decat era inainte si...nu prea mai avea el chef de noi...s-a mai indulcit putin cand am nascut-o pe alexutza si parca i-a rasarit un zambet pe buze, dar nu pt mult timp....a murit cand fetita mea avea 4 luni...
bunicii din partea mamei....nu au dorit-o pe mama, asa ca nu vad cum s-ar fi bucurat de noi, nepotii....in schimb am avut-o pe strabunica, bunica mamei, care ne-a iubit enorm si noi pe ea...prea putin timp insa, doar 5 ani...

eu tin enorm de mult la relatia dintre copiii mei si bunici. din pacate au parte doar de parintii mei, deoarece socrii sunt la botosani si ne vedem rar, maxim 3 ori pe an....la un moment dat se punea problema sa lasam bucurestiul si sa plecam in alt oras, mai civilizat (bv, cj, tm)...dar nu am vrut asta ca sa nu-i piarda copiii mei pe bunici....

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput