PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Alina fii tare, ca o sa fie bine.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna livada!

Bulinuta multa sanatate lui Bulinel!

Astazi am avut o zi tare proasta,de aceea nici nu am intrat pana acum (la noi e seara deja) ,m-am suparat pe toti japonezii dupa ce pediatrul m-a dezamagit cumplit,nu intru in detalii,insa am primit o lectie tare frumoasa de la sotul meu drag,iarasi l-am subestimat si am considerat ca e la fel cu toti,prin urmare chiar daca discut cu el nu rezolv nika,cat m-am inselat si ce ma bucur

Scuzati de off topic

Si on topic, Patricia e un pic mai bine cu raceala,in rest nimic nou.


Stefania,Patricia si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:


Salutic,

apar si eu si trec repede sa comentez una alta. De fapt cred ca o sa cam scriu un roman intreg asa ca nu va speriati daca va parea ditamai mesajul de la mine

In primul rand multumim din suflet pentru felicitarile legate de viitorul nostru piticut. Sincer imi este egal ca este baiat sau ca ar fi fost fetita. Pur si simplu ma bucur ca exista in burtica mea si ma rog la Dumnezeu sa fim sanatosi si uniti ca problema cu fetele se rezolva cand vor aparea nurorile .

--------

andreea saru'mana pentru urarile de sanatate adresate soacrei. Noi suntem plini de optimism si mai leas dupa discutia de ieri cu ginecoloaga mea m-am linistit complet. Mi-a spus ca "va apuca sa imbtraneasca" la acest stadiu de boala este este tratabil cu mare succes.
-----
Tweety eu una nu-s suparata pe tine ci doar imi era un pic neclar: parea ca mi te adresezi si nu staim de ce si fraza aceea caci nu ma simteam in cauza Oricum vad ca esti tare croita pe aplicarea acestei asa spuse AP si eu una nu-ti pot ura decat succes. Poate repet ce am spus deja: eu din inatamplare am aterizat pe partea de fizica teoretica si stiu cum este cu teoriile (ca pana la urma teoria-i teorie): fiecare presupune multe aproximatii, fiecare elaborator de teorie sustine ca teoria lui este mai buna ca alta dar de demonstrat nu demonstreaza nimeni pana la capat ca asa este. Si apoi se ciondanesc si se cearta pe tema teoriilor In viata privata prefer sa fac cum imi dicteaza constiinta si pe ici pe colo mai completez cu idei ba de la prieteni, ba din ce citesc si incerc sa aplic ce simt ca ar functiona la noi. Ba mai intreb si-um medic uneori daca este cazul. Nu resping sa citesc diferite teorii dar asta nu inseamna ca-s de acord cu toate sau cu ele in intregime.

-----------

Acum ca se tot vorbeste de acesta teorie AP si dependenta copiilor de mame eu nu trebuie sa cunosc nici un alt caz decat pe al nostru. Si Robert este foarte dependent de mine cu toate ca nu aplic nici o teorie AP. Poate din intamplare mai aplic ceva din regulile ei dar pana sa citesc aici eu una nu citisem de teoria asta si nici nu ma gandeam sa aplic strict o teorie (nici acum nu ma gandesc). La inceput m-a speriat dependenta asta lui totala de mine dar apoi am stat si am gandit logic si cum as vrea eu sa fie? Noi aici suntem sg: Robert, eu si sotul. Avem prieteni dar stam departe asa ca ne vedem rar, daca apucam sa ne vedem o data la saptamana cu careva din ei suntem fericiti. Nu avem cine sa ne ajute daca avem ceva programari pe undeva, el ne insoteste peste tot si ne descurcam cum putem. Mama a stat la noi dar Robert era mic pe atunci. Pe mama, sora mea si familia si si familia sotului ii vede rar din cauza distantelor. Vede omaneni pe strada sau pe unde mai iesim noi la copilasii dar in cea mai mare parte el sta acasa cu mine. Si pe sotul meu il respinge daca este obosit cu toate ca am facut to posibilul si caut orice portita sa-i las sa petreaca cat mai mult timp impreauna. Ca exemplu pot sa spun ca si eu daca merg la dus sta langa usa si urla desi tatal lui este in casa. Din aceasta cauza o anumita perioada faceam baie sau dus numai cand doarmea el doar sa am liniste. Acum deja devin si eu greoaie, simt ca odata cu inaintarea in sarcina am si eu nevoie de mai multa protectie asa ca am hotarat: poate sa miorlaie eu intru la dus cand el este treaz, nu mai vreau ca mereu noaptea sa am si eu cateva minute de liniste si mereu sa ma dusez noaptea. Ii explic inainte ca mami merge la dus si ca el va sta si se va juca cu tati. Normal ca mult nu intelege el dar cand vede ce fac incepe scandalul. Pe sot il rog sa-i tina companie si intru la dus. Am inceput sa blochez si usa pentru ca sotul se imbuna si-l aducea la mine in vizita si gata cu linistea mea la baie. Ei bine, acum deja ultimele doua dati baiatul nostru nu a mai urlat, nu a mai stat pe langa usa de la baie, s-a jucat frumos cu carticelele pe langa tatal lui. A invatta ca mami intra la baie dar mi si iese si sta apoi cu el. Nu va spun ce putea miorlai inainte, stiam ca nu-l doare nimic, asa ca stateam linistita. Acum se pare ca se da pe brazda. si exemplele pot continua in ceea ce ne priveste. Sper ca acum cand va veni mama, cand va mai veni si bebe 2 va invata ca suntem o familie mai mare, ca poate sa stea cu oricare ca nu se va intampla nimic si mami este mereu prin preajma. Imi iubesc copilul mai mult decat orice pe lume dar uneori am si eu nevoie de 10 minute sa-mi reincarc bateriile.
-------
Experienta noastra cu aragazul a fost cam asa: eu am incercat cand Robert era un pic cam micut sa-i arata ca este cald si ca acolo nu trebuie sa puna mana. Nu s-a prins atunci nimic de el pentru ca-n secunda urmatoare el era iar cu mainile la aragaz. Am zis ca mai las sa treaca ceva timp si incerc iar. Intr-o zi din intamplare a pus mana pe calorifer in camera lui care frigea bine de tot si eu sincer nu am relizat. Nu s-a intamplat nici catastrofa dar el a vazut ca frige tare si l-am vazut apoi ca la sufreagerie a mers cu mare respect si foarte atent sa vada daca si acolo arde caloriferul. Asa ca invatat el ce spune mami ca frige. Apoi la bucatarie cand avem cuptorul aprins i-am spus ca arde si repetand de cateva ori explicatia ca arde si ca face buba a invatat. La noi se aprinde un bec la cuptor cand este pornit si asa recunoste ca arde. Uneori ca sa se convinga duce manuta asa incet aproape si cum simte un pic caldura fuge. Daca deschid cuptorul sa scot ceva din el si spun ca arde este deja in usa butariei dispare de langa mine. Odata rezolvata asta aparut problema ca da sg drumul aragazului, are boala butoanelor. Eu gatesc pe ochiurile din spate exclusiv acum numai ca el poate da drumul si celor din fata si se ardea fara ca eu sa realizez (avem aragaz electric nu cu gaz). Am rezolvat si asta cumparand niste dispozitive care se monteaza pe butoane si nu le mai poate roti: am luat pentru ochiurile din fata si pentru butonul care regleaza temperatura cuptorului. Pe acelea doar le misca un pic ca de deschis abia le deschid si eu, el nu are sanse. De ceva timp a inteles si ca papa arde si ca trebuie lasata sa se raceasca sau ca suflam sa nu mai arda. Din fericire la noi cu asta a mers repede.

Mamicutelor am si eu acum o intrebare depre copilasi dar legata de copilai ceva mai mici. Adica cer o mana de ajutor cu alte cuvinte: am o prietena cu un baiatel de doua saptamani (ea este acasa in Ro). Cel mic are pielea un pic crapata la incheieturi: sub brat si la incheietura piciorului sub scutec. In rest nu are probleme cu pielea. Ma intreba pe mine daca stiu cu ce sa-i dea si eu dupa mintea mea am sugerat cumva o cremuta de copilasi mai grasa. Eu nu am avut problema asta cu Robert niciodata dar daca as fi avut-o asa cred ca faceam (daca nu mergea fugeam la dr clar). Dr in Ro i-a spus ca dea cu amidon dar oare acela nu usuca si mai tare? V-ati confruntat careva cu acesta problema si daca da imi impartasiti si mie din experienta voastra cum ati scapat. La Robert doar ceva fundulet rosu am avut dar de la facut caca si la noi merge de minune cu bepanthen si gata.


Monica 20+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:


Buli il pupicim tare pe Bulinel si ii uram sanatate cat cuprinde. Si indiferent ce ar fi noi speram sa se rezolve cat mai repede. Si tie multa sanatate si putere sa-i poti fii in preajma. Iar noi suntem alaturi de voi.


Stefania dintre toti japonezii pana la urma sotul tau este cel care conteaza asa ca ma bucur enorm ca ti-a fost aproape. Fruntea sus, maine este o noua zi. Sanatate multa Patriciei

Monica 20+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu putin, ca am avut la treaba... Am mai reusit sa le aduc la zi cat de cat, dar acum e nebunie cu inchiderea de luna, salarii etc.

Voi ce faceti? Mama, ce activitate aici! Nici nu stiu cand o sa reusesc sa citesc tot ce ati scris.

Noi am fost ieri la dr. E mai bine, dar vrea sa-l mai tinem o saptamana acasa. Sa vedem cum facem, o sa merg eu dimineata la serviciu pana pe la ora 14:00 si pe urma sa plece Tibi pana mai tarziu seara, sa vedem.

Sa mai citesc ce-ati mai scris si revin.

Va pup,



Mama lui Razvan-Andrei

Ticker


www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)


www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Map, felicitari pentru baietel! O sa fie o mare rasfatata cu sot si 2 flacai!
On topic " cu scantei" nu pot sa zic decat ca eu nu stiu cine e bibi! Chiar nu imi aduc aminte! Stiu insa cine e gina_butnaru. Si o dau pe ea ca exemplu pentru ca e una din fetele venite mai recent. Si o stiu pe Gina pentru ca Gina scrie aici unde suntem noi, mamicile de piersicute!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!



Mai fetelor, nu inteleg, ce s-a intamplat aici? Ce e cu conflictul asta, ca eu am pierdut sirul? De ce v-ati certat si ce caut eu in toata povestea asta?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker


www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)


www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

am venit de la spital...la servici e ca la nebuni...incerc sa scriu si eu un mesaj
deci rares are o usoara anemie...hemoglobina 10.5...o s aia fier...dar dr crede ca nu asta e cauza cazaturii lui ci alta mult mai nasoala pe care nu vreau sa o zic ca mi se ridica parul in cap...oricum o sa facm analize mai amanuntite, saptamana viitoare face un fund de oki

maryion am tot vrut sa iti zic ca si piticu a avut o perioada destul de lunga in care nu a dormit la pranz...a inceput prin decembrie...acum e ok doarme zilnic de la 2:30, 3:00 pana la 17:30, 18...pupici
mamaluidavid ce ma bucur ca ai mai scris...io tot mai intrebam de voi
madyn, crissa
Map felicitari pentru bebe-baietel...pupicei
mada distractie maxima la botez..pupa papusica grasunica
sarilla ce ma bucur ca scri...peste 2 saptamani s-ar putea sa trec pe acolo si poate ne vedem
andreea rares deschidea unul din frigidere si prima oara a trantit oala cu ciorba pe jos a doua zi a tras tot sertarul cu mai multe oale asa ca am poposit la un hipermarket si am luat o chestie care blocheaza deschiderea...poate merge si la aragaz...nici rares nu are nici o problema cu uff..zice uff si pune mana...asta e ...
babee pupa puii mici si frumosi
chiara am vazut ingerasul tau e

pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi


www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,



Multa sanatate lui Bulinel, am trecut si noi prin asta de 2 ori, parca v-am mai povestit. Al meu mereu e anemic la analize. Aveti grija.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker


www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)


www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Fetelor, a venit primavara! Maine este martisorul! Va doresc numai fericire si sa fiti iubite de cei dragi! La multi ani de 1 martie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker


www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)


www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mai fetelor care ati mai comandat de la Quelle? Eu vreau sa-i iau Busrei un calut- balansoar si am gasit la ei pe site. Dar zic ca mi-l livreaza in 6 sapt. Cum se face plata? On-line sau la primirea coletului?
Mai stiti si alte site-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Marti i-am facut Rebeccai vaccinul de 1.6 ani-Infrarix hexa(cu putina intarziere c-a mai fost bolnavioara).Ieri dimineata a facut 38.4 febra, aseara mana era rosie si foarte umflata,o durea cand pipaiam.Am fugit la spital, cica ar fi o reactie normala si de astazi sa ii dau antibiotic.A mai patit cineva asa?

Mergi la inceput