PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Babee
Sarila super atomicul.
Madyn sa stii ca si Phillip si Rebecca sunt din categoria intelegem, aratam dar vorbim cand avem chef.Oricat as face cu ei daca nu vor nu spun, Rebecca ii spune uneori mama si sotului, nu ca nu ar sti cuvantul tata sau nu l-ar putea pronunta.Eu zic sa stai linistita, va veni si timpul in care iti vei dori sa taca 5 minute.Mai am si eu o amica, are baiatul cu 3 saptamani mai mare decat Rebecca, vorbeste de te da pe spate si nu doar romana, si germana si persana.
Eu am observat in timp:cand copilul se dezvolta fizic, psihic stagneaza.Cand e psihic, stagneaza fizic.Sunt alternate , se simte ceva, nu imi fac griji.
Gina copilul tau are 94 cm la 1.7 ani?Sau nu am inteles eu bine?
Bebe are colici, azi noapte am facut pe rand sa stam cu el, acum ma pun sa calc cat doarme si Rebecca se uita la pingu.
Buli tinem pumnii si da e-mail ca nu-mi merge yahoo
-----------------------------
Gabriela
Phillip,Rebecca si Luca
Da, are 94 cm. Acum are 1 an si 8 luni.
Of, cu colicii si noi am avut probleme, nu dormea decat plimbat pe umar, cum il puneam jos, cu incepea sa urle. Si asa l-am invatat in brate...
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
bulinuta27 spune:
crissa, sabina, nicolica, consi,map multumim frumos de urari sper ca totul va fi bine
legat de olita sa va zic noutatile: de cateva zile cupilu cere oala sa faca caca/pipi...cere si cand se trezeste din somnul de la pranz sa faca pipi...m-a lasat
legat de vorbit sa stiti ca am observat si eu ca se face in salturi mari...pana acum 2-3 saptamani nu zicea mare lucru..acum repeta tot ce zicem noi plus ca face niste legaturi de ma da pe spate...aseara in masina eu vb cu taica-su si il aud pe el din spate luna...si se uita in sus...am ramas trazniti
dar faza cea mai tare a fost la munte: eu incercam sa ies de pe o strda si il balacaresc pe unu ; boule bla-bla la cateva ziel imi face unu nus ce faza si incep sa zic nu te uiti etc la care rares din spate: bo bo
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Sarilla e un dulce si un istet! Cum l-ai invatat? Poate explici putin, daca ai timp , ca al meu oricit ii repet nu vrea sa repete nimic. Zice ma-ma, ta-ta, pa-pa, la-la si fel de fel de silabe, dar numai cind are chef desi intelege aproape tot. Cum sa-l determin sa zica cind il intreb? Sa mi se adreseze cu 'mama'? Desi cind il intreaba cineva unde e mama se arunca in bratele mele rizind ... si stie toti membrii familiei ...
Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)
Al meu repeta sau cel putin incearca, cuvinte usoare pe care le zicem noi. Zice, pe langa, "mama", "tata", "papa" etc si "pushi" = pisica, catel, e tot una, "shashe" = sase, "tinti" = cinci, "pati" = patru, dar 1, 2, 3, nu vrea sa zica, "titi" = suzeta si "mamaie", "tataie", "nani", "babaia" = banana. Si mai stie, dar nu-mi vin acum in minte!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Ioana5255
Salutare fetele,
noi ne pregatim de drum. Maine facem o excursie pana la sambata de sus si vom ramane pana luni. E bine, ca va fi si mama cu noi, asaca sper, ca ne vom odihni un pic si pici se va recrea la aer curat.
Azi am facut bagajul ei. Am pus valiza pe pat si am scos toate lucrusorele ei, ea a fost foarte incantata, ce puneam eu, scotea ea si tot asa. Drept urmare i-am sugerat sa isi stranga si ea jucariile pentru vacanta, i-am dat o punga in care sa si le puna. A fost in culmea fericirii, ca are si ea o punguta unde sa isi puna lucrusoarele ei, asa ca am terminat si eu bagajul linistita. A mai ramas al nostru.
Buli va tin pumnii sa se rezolve cu Rares. Ne gandim la voi.
Sarilla am vazut filmuletul impreuna cu Alex si a fost foarte incantata de piciul tau. Si Alex vorbeste destul de multe si incepe sa lege propozitii la modul. Mama, Tata, brum brum Kitty. Adica ca merge cu mama si cu tata cu masina la Kitty.
Fug, ca mai am cate ceva de pregatit pentru maine. Va las cu bine si daca o sa am timp, va mai scriu de acolo. Va pupacesc.
Era sa uit, Monica felicitari pentru baietel. Lasa nu fii trista, ca nu l-a vazut tati, important e sa fie bebe sanatos. Va tin pumnii sa rezolvati si cu masina.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
Sabina, distractie placuta in excursia la Sambata de Sus! Eu am fost cand eram mai mica 2 ani la rand in tabara acolo. E super zona! Mai ales Manastirea Brancoveanu, este foarte frumoasa!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
bulinuta27 spune:
hai ca suntem mortale cand nu scriem cand scriem toate o data
mishi felicitariii!!! oau e super..pupa puiu mic ..aaa ce face cumnata ta? a nascut?
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nicolica
Salutare dragutelor!
Sarilico sunt foarte impresionata de Razvan, ce de progrese! Sa stie el in ce oras locuieste Daca ar fi sa fie scolari deja, cu siguranta al tau ar sta in "prima banca" iar Philip in ultima , ca nu zice mai nimic. Mama, tata si co-co, adica gaina si na-na e restul, indiferent ce vrea.
Exact cum spunea si babbe...al meu creste momentan , dar asteptam si zilele cand se schimba raportul .
Gina si Philip e inalt, are 92 cm si 14 Kg
Bulinutza-alinutza, ne gandim si noi la voi
Pupam piersicutele, rand pe rand
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Ar fi fost bine sa fie si al meu mai gras, dar n-are decat 10 kg si un pic, daca tot a fost bolnavior ...
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
map spune:
Mada ce dragalasa este Raisa in rochita aceea alba Parca-i o miresica Iar tie sa-ti traiasca buticuta ca vad ca tot creste
Buli eu pe Robert l-am invatta sg sa zica "bou" dupa ce-a invatat sa zica "ou" Dar asa tare il distreaza cuvantul ca-l apuca rasul si iese cumva ciudat din gurita lui apoi "bou".
Am si eu o intrebare: voi ati dat copiilor nuci pana acum? Ca au am spart nuci si taman cand am termiat a aparut "terminatorul" le-a vazut si l-am rugat cu una stiind ca el refuza tot de obicei. Dar ce sa vezi c-a spus "da-da", a luat si acum baga la nuci. A mancat si ciorbica apoi m-a dus la bucatarie sa luam nucile. Stau langa el atenta ca mi-e teama sa nu se inece desi vad ca le mesteca chiar foarte bine si cand termina una vine si mai cere. El ar lua numai nuca intreaga.
Monica 21+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Babee
Ma miram de greutatea si inaltimea copiilor vostri, si m-am uitat si eu pe caietul lui Phillip.La 1.7 ani avea 14.9 kg si 91 cm.Mi-aduceam aminte ca era marisor, dar nu mai stiam exact ce si cum.
M-am enervat la gradinita, mi-au spus ca rezerva loc si pt Rebecca si am avut surprize.Cu toate ca vorbisem, cu evenimentele din ultimul timp am uitat sa platesc rezervarea asa ca au dat locul.Cred ca de luna viitoare nu va mai merge nici Phillip ca m-am suparat.Nu pot duce un copil la o gradi,si unul la alta
-----------------------------
Gabriela
Phillip,Rebecca si Luca
Of, imi pare rau ca n-ai reusit sa o inscrii si pe Rebecca la aceeasi gradi cu Phillip!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
bulinuta27 spune:
map rares manaca nuci...i-a dat tatal meu..eu m-am cam crizat initial dar cand am vazut ca rontaie usor l-am lasat
mada am vazut pozicile...Raisa e ca o rintesa si mami cu burtica e frumusica foc
Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by nicolica
trimit un link pe adresa comuna cu "grafice-inaltime-greutate"
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
Multumim mult! Desi stiu ca am meu e mult sub greutate!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena