Miresele anului 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 14

krelia spune:
krelia spune:
 Aly, da...eu am mai folosit asevi...asa arata http://www.cauti.ro/poza.mare.php?pid=360809&poza=1
este si in varianta cu fas-fas (spray)  ....dai cu el, lasi putin sa se dizolve si apoi stergi cu un buretel...semi sarmos.....adica, nici prea moale, nici prea aspru...ca dup-aia risti sa se zgarie inoxul si patesti ca mine
....dai cu el, lasi putin sa se dizolve si apoi stergi cu un buretel...semi sarmos.....adica, nici prea moale, nici prea aspru...ca dup-aia risti sa se zgarie inoxul si patesti ca mine ...
...
..de gasit, eu ,l-am gasit mai peste tot, in raioanele de produse de curatat, din supermarketuri....vezi si tu, fii cu okii'n 4 dupa eticheta 
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Alynutza spune:
Alynutza spune:
 O fi bun si pentru aluminiu? Ca filtrele mele din aluminiu sunt.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Giova spune:
Giova spune:

pup toate fetele...sunt pe fuga...am venit acasa...am papat si acum plec dupa pitic.
de azi am inceput regimul Scarsdales...2 sapt. ... -7 kg. sper sa pot sa-l tin.
Aly nu te pot ajuta...inca nu avem hota . lenea e cucoana mare.
. lenea e cucoana mare.
ma bucur ca ati gasit covoare pt. camera si ca a montat sotul lustra.
si al meu mi-a pus draperiile sambata seara. tare misto arata...asa lumina calda ii da camerei si o schimba total.
Oana ma bucur ca traioesti si ca esti bine. nu-mi place ca muncesti mult. lui Marius!!!! deci el e nascut pe 29 feb., saracul de el...nu se serbeaza in rest?
 lui Marius!!!! deci el e nascut pe 29 feb., saracul de el...nu se serbeaza in rest?
Kitzy  . ce mai zici?
. ce mai zici?
Krelia nasol ca ati avut peripetii.
eu azi mi-am luat 2 perechi de pantofi: mov si rosii. mai urmeaza sa-mi cumpar: verzi si galbeni. am vazut un pardesiu misto la mango(galben), dar nu avea marimea mea. asa ca astept sa primeasca.
la noi a fost frumos, inca mai e...sper sa tina vremea, nu mai vreau ploi si noroi.
pe mai tarziu .
.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

ooana spune:
ooana spune:
 Kreliuz am rezolvat o parte...nu chiar tot asa ca cine stie poate luna viitoare ma pun iar pe drum 
Gio...am perdele si draperii la dormitor!!!

NU e ziua lui Marius...dar eu asa stiu ca atunci e ziua barbatilor...si tot n-am fost in stare sa ii iau un cadou, dar nu ma las, pana la urma reusesc in ideea ca "niciodata nu-i prea tarziu!"
 NU e ziua lui Marius...dar eu asa stiu ca atunci e ziua barbatilor...si tot n-am fost in stare sa ii iau un cadou, dar nu ma las, pana la urma reusesc in ideea ca "niciodata nu-i prea tarziu!"
noi azi trebuie sa cumparam manere la dulapul din baie...asa ca trebuie sa mai tragem o tura prin magazine!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

kitzy spune:
kitzy spune:
 Aly nici eu nu te pot ajuta, am hota dar cu filtru care trebuie schimbat din timp in timp.
Gio sa-ti stapanesti sanatoasa noii papucei, si sa-i scoti des la plimbare 
Eu nu demult am ajuns acasa, doar cat am fost sa mananc, m-am preumblat prin tot centrul sa-mi cumpar pt bagaj ce mai lipsea, acuma e aproape gata, pe sapt viitoare, sper sa fie toate aranjate in el si dupa-aia ramane asteptarea, " dulcea" asteptare.....
 33+   cu
33+   cu Diana
 Diana
AMR 7  saptamani!!!

Giova spune:
Giova spune:

ca o mama denaturata ce sunt, l-am lasat pe copil in cada si stau pe net . Clau e cu o amica ii tine de urat, la un pahar de vorba in bucatarie.
. Clau e cu o amica ii tine de urat, la un pahar de vorba in bucatarie.
Kitzy ma bucur ca ai terminat bagajul. 
ce stii de dr. Mihu?
Oana credeam ca e ziua lui de nastere. da asa se zice...cand e an bisect...dau fetele martisoare/flori  la baieti.
Ma bucur ca ai si tu perdelele sus.
gata, fug la copil, pe maine .
.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Alynutza spune:
Alynutza spune:
 Neatza!
Gio sa-ti porti sanatoasa papuceii. Fain ca ai asa papuci colorati. Eu tot cam pe negru/crem am mers in materie de incaltaminte, anul asta visez la o pereche de pantofi rosii, sa vedem daca o sa gasesc ceva pe placul meu. Ma bucur ca-ti place cum arata draperiile dupa ce le-ai pus sus, stiam eu ca portocaliul o sa dea o nota deosebita.
Kitzy foarte bine ca ti-ai terminat 'bagajelul'.
In sfarsit e putin soare si la Cluj, ca ma saturasem de atata ploaie. M-am incumetat si eu sa renunt la botine.
Sa aveti o zi frumoasa!
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

ooana spune:
ooana spune:
 Neata!!!
dau o cafea?ceai mare pt toata lumea  ....sa ne trezim repede, repede...ca imediat incep sedintele
....sa ne trezim repede, repede...ca imediat incep sedintele 
abia astept ziua de joi, ca avem cheful firmei de 8 Martie
iar nu stiu cu ce sa ma imbrac 

Gio, asa stiam si eu cum spui si tu ...si ma gandeam in 29.02 sa ii cumpar o cravata...da uite ca nu am ajuns...si sambata a fost cu mine in oras, si n-am scapat nici o secunda de sub privirea lui ca sa fac o smecherie 
sper sa scap mai repede de la servici intr-o zi cu soare, sa am camasa la mine ca sa aleg nuanta 
Voi nu le-ati luat nimic? sau numai eu si Gio stim de ziua asta 
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...

ooana spune:
ooana spune:
 Aly mi-ai luat-o cu 23 de secunde inainte
eu de vinerea trecuta am renuntat la cizme/botime in favoarea pantofilor ...ca parca prea m-am saturat de hainele astea de iarna...abia astept sa renunt si la haina de stofa
...ca parca prea m-am saturat de hainele astea de iarna...abia astept sa renunt si la haina de stofa 
Kitzy si ce contine bagajelul? 
Noi 2...

Alynutza spune:
Alynutza spune:
 Oana stiam de ziua barbatului, dar noi nu le avem cu astea, cum spuneam, pentru noi cu adevarat importante sunt zilele de nastere si Craciunul. Asa pentru mame/bunici am luat o floricica, o atentie, dar atat. Cadourile intre noi cu ocazii de genul asta sunt de alta natura  .
.
Cat despre hainele de iarna, si eu abia astept sa renunt la ele, sa vina vremea sa-mi pot purta pardesiul... dar pana nu se incalzeste considerabil nu ma risc.