Rubeola la gravide

Rubeola la gravide | Autor: ninaM

Link direct la acest mesaj

Stie cineva daca rubeola afecteaza femeia gravida?Adica bb se poate naste cu vre-o malformatie?Va rog mult sa-mi spuneti si mie,daca stie cineva.(miine ma viziteaza o prietena(insarcinata)si bb al meu are rubeola.Se poate transmite fatului?Va multumesc si va pupic!

Nina&Alex

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Initial creeata de ninaM

Stie cineva daca rubeola afecteaza femeia gravida?Adica bb se poate naste cu vre-o malformatie?Va rog mult sa-mi spuneti si mie,daca stie cineva.(miine ma viziteaza o prietena(insarcinata)si bb al meu are rubeola.Se poate transmite fatului?Va multumesc si va pupic!

Nina&Alex

DA!!! Se poate ajunge la avort !!! Sa renunte la vizita !!!

www.desprecopii.com/forum3/icon_smile_evil.gif" border="0"> DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Se poate ajunge si la malformatii fetale grave.Si eu zic sa amanati vizita pana la vindecarea completa a baietelului tau.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Este foarte periculos, bebe se poate naste cu malformatii, poate fi surd, ori retardad... In cazurile cand femeia gravida are rubeola se renunta la sarcina. Din pacate am o cunostinta care azi m-a anuntat ca e insarcinata in 6 saptamani si e suspecta de rubeola, iar medicul a sfatuit-o sa nu pastreze sarcina, trist...

Amanati vizita, e mai sanatos.
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Oooo...va multumesc mult!!!Chiar acum o sun si aminam vizita.Ar fi pacat sa piarda bebicu`,si-l doreste atit de mult...Katik,imi pare rau de cunostinta ta.Trebuie sa-i fie foarte greu...

Nina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Daca e doar suspecta, n-ar putea face niste teste, analize, care sa confirme sau sa infirme ca are/n-are sigur rubeola?...
Din cate stiu e destul de greu sa mai ramai insarcinata dupa un avort.
Iar trauma trebuie sa fie cumplita...
N-o lasa sa se pripeasca, sa avorteze in graba si apoi sa regrete...
Sa consulte si un alt doctor. Poate primul se insala...
Multa sanatate tuturor

Florina

quote:
Originally posted by Katink

Este foarte periculos, bebe se poate naste cu malformatii, poate fi surd, ori retardad... In cazurile cand femeia gravida are rubeola se renunta la sarcina. Din pacate am o cunostinta care azi m-a anuntat ca e insarcinata in 6 saptamani si e suspecta de rubeola, iar medicul a sfatuit-o sa nu pastreze sarcina, trist...

Amanati vizita, e mai sanatos.
Katink

Mergi la inceput

Pai a fost deja la doctor si in 2 saptamani afla daca are sau nu rubeola, dr. i-a explicat si problemele care ar fi daca ar avea rubeola, nu cred sa fie cazul sa consulte inca un dr...
Sora ei are rubeola si seful ei de la servici la fel, deci a trebuit sa faca ceva analize si in 2 saptamani afla raspunsul...
Oricum merci pentru sfat
Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Ii tin pumnii... sper sa fie alarma falsa si sa poata pastra sarcina.
Tine-ne la curent!

Florina

quote:

Pai a fost deja la doctor si in 2 saptamani afla daca are sau nu rubeola, dr. i-a explicat si problemele care ar fi daca ar avea rubeola, nu cred sa fie cazul sa consulte inca un dr...
Sora ei are rubeola si seful ei de la servici la fel, deci a trebuit sa faca ceva analize si in 2 saptamani afla raspunsul...
Oricum merci pentru sfat
Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Daca prietena ta a avut rubeola in copilarie nu o mai poate lua.Deci nu va afecta bebele.

irinaP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

quote:

Oricum merci pentru sfat
Numai bine,
Katink

Mi-a spus cineva ca analiza pentru anticorpi rubeola se face mult mai repede la Institutul Victor Babes. Rezultatele pot fi obtinute in 2-3 zile. Poate n-ar fi rau sa se intereseze, ma gandesc ca incertitudinea asta timp de 2 saptamani o poate demoraliza...
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Merci
Din pacate ea e din Constanta, sincer asta e tot ce stiu, ca dureaza 2 saptamani pana afla daca are sau nu rubeola...
Oricum o sa va tin la curent cu stirile de ultima ora

Sanatate,
Katink

Mergi la inceput