Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 20

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by oana8188
vai ce mi-e ciuda pe voivreau si eu la inot
de fapt vrem si noi, amandoua
In Iasi nu exista asa ceva... pt bebici adica...
Oanade Ana Alexandra

Ank

Poze Raulito

bb_yasmi spune:
eu merg sa fac ceva de papa dar sunt pe faza si aici.....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Ank83 spune:
eu sunt pe aici... in seara asta am avut acelasi concert... nu a vrut nici cum sa doarma la mine in brate... nu a tacut pana nu l-am pus in patut... acolo a baut si bibe de noapte buna
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito

lixa spune:
Si eu pe aici... caut info despre Viena, mergem in aprilie 4 zile. Abia astept! Am ceva emotii despre cum o sa ne descurcam cu bebe, dar sper sa fie ok
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

bb_yasmi spune:
lixa, la viena..super!!! si noi ne gandim sa mergem la vara in sicilia pe insula cu bebe, dar ne e cam frica pt ca acolo este asa de caldd.....de abia am rezistat vara trecuta (fiind si gravida) si mai e si mica diferenta de fus orar, zborul cu avionul cu escala....ne mai gandim!!
vad ca bubulina mea de mai bine de o luna are deja un program fix de culcare seara: la 20.30 cel tarziu 21 baita si apoi papica si nani!! indiferent ca a papat la 18- 19 de ex stie ca dupa baita vine papa!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Ank83 spune:
incep sa ma gandesc la ideea ca daca plecam undeva ... nu va vrea sa doarma decat in patut.. ... noroc ca e pliabil... dar totusi
Ank Raul
17.10.2007
Poze Raulito

Ank83 spune:
quote:
Originally posted by lixa
Si eu pe aici... caut info despre Viena, mergem in aprilie 4 zile. Abia astept! Am ceva emotii despre cum o sa ne descurcam cu bebe, dar sper sa fie ok
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
eu zic ca o sa fie super bine... noi am iesit deja de cateva ori din oras cu bebe... eee, nu drum lung pana la viena... dar a fost ok.. dute linistita si invata-l cu masina
Ank

Poze Raulito

bb_yasmi spune:
eu ma retrag sa pap, apoi dusulica, un film si nani!!!!
ne auzim maine!!
inca nu m-am hotarat la carucior si maien dimi merg.....o sa vad acolo ce ii face cu ochiu' la iasmi..
noapte buna!!!

claudia1178 spune:
Buna seara.......
Am fost alaturi de voi de can am rams insarcinata.......dar Dumneazeu a vrut ca Teodora sa vina pe lume mai repede....asa ca ne-am mutat si noi la mamici de septembrie-octombrie.Rugamintea mea este sa ma scoateti de pe lista voastra.Va multumesc!
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829