VREAU SA SLABESC SUNT DISPERATA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by amalisimona

Vin eu in locul ei, ma primiti?

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Cum sa nu! Te asteptam!

Eva, sa stii, scarsdale, dupa mine e un regim foarte drastic. Eu am 40 de ani, si de la 60 kg. in noiembrie, acum am 56. Pentru 4 luni nu e mult cat am slabit, dar nu ma abtin de la nimic, doar ca mananc un pic mai putin decat inainte. De ex. mi-am calculat rata metabolica care este de 1310 calorii pe zi. Atat ar trebui sa manac eu pentru a slabi, avad in vedere ca mai fac ceva miscare. Dar eu depasesc zilnic acest numar, ajung chiar si la 1800 cal/zi. Dar, inainte mancam aproape 2000 si ceva.De aceea, chiar daca nu manac cate cal. spun ei, tot am slabit, pentru ca mananc mai putin decat inainte. Sa ti un regim gen Sc. , organismul se obisnuieste cu acele f. putine calorii, iar daca depasesti cumva, imediat se depune.
Cipsurile si alte prostii, nu sunt indicate, oricum. iar mie, cel mai usor mi se pare sa renunt la bauturile dulci. Nu beau asa ceva decat f. rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta79 spune:

si eu sunt disperata sa slabesc!!!!
am acumulat in timpul sarcinii 25 kg ( de la 55 kg am ajuns la 80).
nu ma mai cuprinde nici o pereche de pantaloni, fuste. nu am tinut niciodata nici un regim ( nu a fost nevoie).acum sunt disperata am dat jos 13 kg si as mai avea 12 kg, cele 13 kg le-am dat jos imediat dupa nastere. am tot luat regimuri de la prietene dar nu m-am apucat de ele pt ca eu inca o mai alaptez pe Daria care are 7 luni si majoritatea imi tot spune sa mai astep putin, sa ma gandesc la Daria, ca e pacat daca mai am lapte si ea mai vrea, etc. si sunt disperata.
de saptamana asta am inceput sa mananc mai mult salate, fructe, pui la gratar, peste, mai putine dulciurile, mie imi plac f mult dulciurile si tb sa mananc ceva dulce zilnic.
nu stiu ce sa ma fac!!!!!!!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca am fost si la masaj anticelulitic si la impachetari, dar nici o sfaraiala. nu s-a intamplat minunea de a slabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Draga mea,

Eu atunci cand am ramas insarcinata aveam 55 kilograme. Dupa ce am nascut (la vreo 5 saptamani) m-am urcat pe cantar......96 Kg. SI la prima si la a doua sarcina am patit la fel ....la prima 35 kg la a doua 40 Kg. Acum am 54 Kg....!

Cum ? Cu Scarsdale..!! Eu nu sunt genul care sa "evit" alimente si sa imi construiesc singurica un mod de viatza. Asa cum spuneau si fetele, imi gasesc scuze...usor usor.

Am inceput sa tin regim plecand de la 90 kg de cand fetitza mea cea mica avea 8 luni....si am reusit in aproape 10 luni sa ajung la 56 kg. Insa pentru mine Scarsdale a prins. Am incercat prima data si alte diete....care LA MINE (sa fie clar ca vorbesc doar de persoana mea) nu au mers, aveam ameteli, nu eram multumita de modul in care slabesc etc.

Insa la Scarsdale a fost altceva. Oricum mie trebuie sa imi spui ce am voie sa mananc,aveam peste tot in casa o copie a regimului , pe frigider, in dormitor...oriunde il gaseai ! Aveam grija ca la sfarsit de saptamana sa imi cumpar tot ce imi trebuie pentru saptamana urmatoare sa nu cumva sa am vreo scuza, ca, recunosc, devenisem maestra in a imi gasi justificari. Mai ales ca a doua oara aveam deja 34 ani....si mi-a fost teama chiar ca slabesc mai greu ca pjrima data.

Am inititiat aici un subiect in care am impartasit experienta mea si altor fete....unora le-a prins regimul foarte bine altora mai greu . Depinde si de organism.

Insa NU ITI RECOMAND pastile. De nici un fel ! Disciplina, vointa sunt singurele tale arme pe termen lung.Indiferent ce regim adopti, evita pastilele, ca de slabit slabesti intr-adevar doar cu regim, foame si putin sport (pentru tonifiere)

Mult succes !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Brianamica, merci pt mesaj. am citit si eu regimul scarsdale si sper sa am vointa sa il tin.
felicitari pt kg date jos. bravo tie!!!
intru si eu in grupul celor care vor sa slabeasca cu scarsdale.
revin sa va spun cu cate kg incep.
pe curand!!!!!

mamica de Daria 08.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Eu incerc acum Youthfull Island, e natural, un concentrat de ceai verde si inca ceva. Daca da rezultat, va spun ! Cine mi l-a recomandat, a dat 10 kg in 30 zile. Cel mai putin s-au dat 6 kg, cel mai mult 12. Va spun eu daca e reclama sau nu. Parol.

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ma-Manuela spune:

Pastilele nu sunt solutia. De cand ceva nenatural poate face bine? si asta pe termen lung... Cea mai buna solutie este schimbarea felului de a manca. Cumpatare in toate.

Si eu am facut la fel si am slabit considerabil acum cativa ani. Acum am luat iar proportii :D si incerc sa ma informez cu ce e mai nou. Dar in principiu e valabil ce am gasit aici: http://greutate.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=33

Spicuiesc:

Lactate: iaurt degresat, lapte degresat, branza de vaci dietetica

Carne si peste: carne slaba de vaca, vitel, pui (fara piele), vanat (caprioara, iepure), peste alb (salau, stiuca, biban) - fiert in apa, fript la gratar, rasol sau perisoare dietetice.

Painea: daca nu poate fi eliminata complet, se consuma integrala de grau sau secara, graham, in cantitate redusa (100-200g), prajita sau veche de 1-2 zile (nu foarte proaspata sau calda).

Legume: vor avea o pondere deosebita la masa, in stare proaspata sau fierte in aburi, dintre care spanacul, loboda, morcovii, ardeii, rosiile, fasolea verde pot fi oferite ca salata, soteuri, sub forma de piure sau fierte a la grec.
E bine sa evitati legumele bogate in celuloza, greu digerabile, precum fasolea uscata, telina, ridichile, lintea, mazarea.

...
Succes! (Si mie si tie)
P.S. Azi am inceput dieta. De dimineata iaurt degresat, o bucatica de pui fiert si o lingura de praz cu masline.
La pranz: ceai, apa, ceai, apa. :(( Dupa-masa un mar. Tocmai am luat si cina (pe la ora 6 si ceva) 3 sarmale de post. :D Si cam atat pe azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Eu anul trecut am slabit 22 kg in 3 luni. Am luat Crom ca sa-mi taie pofta de dulce, apa -minim 2.5l, am redus portiile de mancare si am facut un tratament mai complex la capsula cu infrarosii si electrostimulare iar pentru celulita cu un aparat f misto, Dermocell.

Efectele au fost traznet !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilda_w spune:

buna fetelor,
singura dieta care mie mia ajutat, fara nici un fel de medicament sau ceaiuri, e dieta Atkins, dar un pic schimbata de mine. In 7 saptamini am slabit deja 12,5 kg. Si ce e mai important nu am flaminzit deloc, nu am avut pofte si nu a trebuit sa numar caloriile. Sport nu am facut deloc. Principiul:
-multe lactate, oua, peste, carne - dimineata, la prinz si seara
-foarte putini carbohidrati adica piine, paste fainoase, cartofi, orez, dar numai dimineata si la prinz (primele 2 saptamini deloc).
-zahar deloc, nimic dulce
-legume si fructe (care nu sint prea dulci) numai la prinz.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by pisix

Eu anul trecut am slabit 22 kg in 3 luni. Am luat Crom ca sa-mi taie pofta de dulce, apa -minim 2.5l, am redus portiile de mancare si am facut un tratament mai complex la capsula cu infrarosii si electrostimulare iar pentru celulita cu un aparat f misto, Dermocell.

Efectele au fost traznet !

Cum e cu dermocell? Vroiam sa-l folosesc si eu. Vorbeste-mi si despre capsula cu infrarosii. Te referi la tunel? Ce efect au avut asupra celulitei? Asta ma deranjeaza f.tare!

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput