LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (283)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Am mancat si noi, cineva da gauri si s-a trezit Marco. astia nu stiu de orele de liniste.
acum sotia socrului spala vasele, asa ca eu stau putin pe forum.
Maraki stiu ca ai fost jignita si ai fost facuta in multe feluri, si eu cred ca nu am vazut tot. dar haide sa terminam odata, sa nu mai facem din forumul asta subiect de scandal. e bine ca se spune in public, macar asa stim cu cine avem de-a face, dar ati ajuns la cuvinte urate de tot.si nu ma refer doar la tine, cand zic asta.
Of...ce rau imi pare ca ati pierdut elefantul. sper sa nu faca mare scandal Angelos, si sa-l accepte pe celalat. e identic? cum stie ca nu e cel vechi? dupa miros sau cum?
Ana si Miha multumim de urari.
Miha insanatosire grabnica piticului. eu am facut tarta si soacra nr. 2, a venit cu o praji de te lingi pe degete. Parca nu-moi vine sa o scot pe a mea din frigi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Bine Giova, eu am incheiat subiectul si ma bucur ca am pus dovada in filmulet.Cere si tu reteta de praji de la socrela Elefantul il stie Angelo dupa miros deja era ca o carpa, spalat in fiecare zi iti dai seama Sper sa-l accepte pe asta nou ca-i place sa isi plimbe degetele prin parul elefantului ( 4-5 snururi ) si sant identici.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Pai m-am gandit ca il cunoaste dupa miros, mai ales ca sunt la fel.
Nu cer reteta Maraki, caci oricum sunt cam afoana la astea si nici timp de cocarit, creme si alte chestii nu am.
asa sunt eu mai comoda, mai bine cumpar, sau cand ne fac neamurile sunt bine venite.
acum mi-a adus o oala de sarmale...asa ca am scapat curand cu mancarea.
Uitati ce poezie am primit de la finutul meu(baiatul care a fost la mama in plasament):
"O briza se simte,
Se inalta in culori
Aprinde sufletul in minte
Pierduta in nefiinta
Si printre noi,
Topeste marele sloi."
Nu-mi vine sa cred ca e compusa de el. M-a emotionat pana la . Dragul meu Silviu.....
mergem sa ne imbracam si iesim, vedem noi pe unde.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Intrati sa imi vedeti portretul Roxana nu este multumita de ce a iesit, pai daca o intrebam mereu cat mai are pana termina....s.a grabit Oricum seamana cu mine
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bombonicaaaa spune:
Lasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire!
Va dorim o primavara plina de impliniri si va daruim tuturor cate un martisor virtual !
Giova spune:
Maraki seamana cu tine, doar ca nu e ceva in ordine la partea de sus a capului, cred ca e putin par, s-au prea lipit de cap, cam asa ceva.In rest e super, oricum e talentata roxana.
Bombo o si pt. voi.
noi am fost in vizita la niste neamuri, stau aproape de noi, pacat ca are probl. cu picioarele matusa, ca o mai bagam bona la Marco. Au pisica, cum am intrat matza a disparut de frica. cat am stat acolo, Marco a cautat pisica, tare necajit a fost ca nu a gasit-o, numai eu eram bucuroasa.
pe urma in Mall, l-am lasat cu nepoata la locul de joaca. am incredere in ea, tare grijuliu se poarta cu marco.
_
maraki spune:
Giova pai asa e si in poza, era dat cu spuma Se uita socrosenia ca vitelul la poarta noua, nici ca e frumos, nici ca are talent....doar ca seamana In timpul asta vb socroseniu cu mine dar nu inteleg neam ca are accent puternic de la taranica
Lasa, mai bine ca nu a stat cu pisica Marcolino ca poate il zgaria. Astazi in Germania a batut vantul cu 222 km/h, la mine a fost mai slabut cred ca 150....merg sa.i fac baita lui Angelo, sa vedem cum o scoatem la capat fara eleft ....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
am uitat:
azi mi-am scos si verigheta si mi-au zis ca a fost vina lor, caci, in dec. cand mi-a picat piatra trebuia sa o toarne din nou, ei au lipit-o si au slabit montura la piatra din margine care mi-a picat dupa 2 sapt.
asa ca am din nou o verigheta lustruita, cu pietrele la locul lor si sper sa nu mai am probleme cu ea.
Maraki aici a plouat, tunat si fulgerat. Urat de tot a fost, si 5 grade.
_
maraki spune:
Super ca ai rezolvat cu verigheta, acum speram sa tina lucrarea Am si eu un inel frumos dar din pacate nu mai imi vine de cand am fost gravi Il tin tot asteptand ca slabesc Pietrele negre cum se numesc? Asta are in parti pietricele negre iar in mijloc un diamant maricel. Este inelul de logodna de la ex....mi.a placut prea mult si nu l.am dat inapoi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Am pus si doua filmulete cu Angelino...Giova frumoasa poezioara facuta de Silviu Te cred ca te.a miscat pana la lacrimi, stai sa vezi cand incepe Marcolino cu inspiratia
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3