Fiction!

Fiction! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Daca ati fi confruntati cu o masina a timpului(adica v-ar plasa in epoca istorica dorita)unde v-ati simti mai bine?
Eu cred ca acolo unde v-ati simti mai bine acolo poate ati trait o perioada mai fericita.
Interesant ar fi sa aflam de ce ati considerat ca acea perioada a fost fericita.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Aici si acum. Nu am cunoscut razboaie, foamete, ciume sau alte calamitati. Daca stau si ma gandesc la celalte epoci, mi se face efectiv rau. Oare cum puteau femeile pe timpuri sa faca copii, stiind ca ar putea pleca la lupta la 14 ani? si sa moara..

Acum e perioada cea mai frumoasa! Am masina de spalat rufe, masina de spalat vase, apas pe un buton si mi se incalzeste mancarea, nu tu nevoie de cremene sau lemne. Exista avioane, trenuri de mare viteza. Ca sa nu mai vorbesc de internet si webcam! Sunt la 2500km de socrii (si parinti), si parca ii am in casa in fiecare seara (doamne ajuta ca ne iubim! altfel ar fi fost tragic).

De ce sa imi fi dorit sa fi trait in alte timpuri?
Numai ganditi-va pe timpul crinolinelor ce tragedie trebuie sa fi fost sa mergi la buda! Ca sa nu mai spun ca am vazut la un castel p-aici prin Franta, cum arata o buda de rege

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Mi-e mi-ar place sa ma duc undeva in viitor cam peste 20 de ani sa imi vad baitul mare si atunci cand ma intorc sa pot sa indrept greselile pe care as putea sa le fac cu el !!!

Nu imi place sa privesc inapoi niciodata ...asa ca...

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw

Mami Amy & bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Spicusorule,spune repede cum arata buda de rege ,ca tare-s curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

daca ar fi si ar fi , pai atunci as vrea sa fiu in Paradis( nu tu moda , nu tu servici , nu tu politica ), cu Adam , in loc sa il indemn la mere , mai degraba l-as indemna sa facem o friptura din sarpele ala .....

da si eu sunt curioasa cum era buda aia de rege?!

sincer , daca cineva mi-ar da posibilitatea de a-mi realiza o dorinta fiction , mai degraba as vrea sa fiu invizibila vreo saptamana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Eu as vizita anii 20-30 pentru-ca imi place mult muzica si moda lor, si imediat dupa al doilea razboi mondial, in Fanta de exemplu, la Liberation, sa ma bucur si eu de fericirea si optimismul acelor zile.
Aaa, si la inceput de secol XX, la Bucuresti, sa vad si eu cum arata un altfel de Bucuresti, micul Paris.

In viitor nu as vrea sa merg, daca aflu ceva rau ( care nu poate fi evitat ) nu o sa ma mai pot bucura de prezent. Si daca e de bine, mai bine sa ma bucur de surpriza decat sa stiu de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Eu nu stiu daca imi doresc sa ma intorc in timp, dar as vrea sa ma mai nasc o data cu mintea de acum. Se pune?

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

In perioada interbelica,in anii 20-30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Exact aici si acum! Sunt fericita! Am un sot extraordinar de intelegator, pe care-l iubesc la nebunie si care ma iubeste la fel, vom fi parintii unui copil superb si absolut perfect in vreo 3 luni... am tot ce imi doresc!

Dar, daca... poate pe la curtea lui Henry VIII sau a Regelui Soare, sa vad si io ce si cum...

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

vad ca va preocupa crinolina si buda;eu cred ca nu la crinolina era problema ci la barbati; ei chiar ar ar fi avut nevoie de spatiu inchis sau de padure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Cred ca nu intamplator fiecare dintre noi se naste intr-o anumita epoca. As vrea sa ma aflu printre pastorii carora le-a fost revelata Nasterea Domnului Isus de catre ingeri si care s-au dus sa se inchine Lui.
Apoi mi-ar placea sa traiesc perioade scurte de timp in mai multe epoci diferite, ca de ex in tinutul unde soarele nu apunea niciodata (cum se lauda Carol Quintul) sau in timpul cavalerilor templieri sau in cel al lui Alexandru Macedon .

Mergi la inceput