Colectia de toamna-iarna 2005 (187)
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_77 spune:
O primavara frumoasa tuturor!
La multi Ani, Felicia!!!!!!
sa fii sanatoasa si iubita!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI, FELI!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita de toti cei dragi! Toti ce-ti doresti sa devina realitate si sa ai parte doar de surprize frumoase!!!!!!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dordia2000 spune:
Cuscra!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Te poopam!!!
Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
felicia74 spune:
Multumesc, va urez si voua o primavara frumoasa, cu multa sanatate si bucurie!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bianca_mo spune:
FELICIA. LA MULTI ANI!
Va dorim din suflet o primavara frumoasa!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
catutza spune:
Felicia , LA MULTI ANI!!!! sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi sufletului tau
Lavi , cand afli ceva desper Sozopol ma anunti si pe mine te rog, ca ne tenteaza si pe noi Ce fac fetele tale, nu ai mai scris nimic de ele
Diana , sper sa scapati repede de teama de a face caca. Tu ce faci, cum te mai simti?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
madau spune:
Feli, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita!!!!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Va multumesc, fetelor, vreau sa va zic, ca am avut cea mai minunata zi de nastere din viata mea, tati s-a intrecut pe sine. Cadourile au fost bine alese, pe placul meu: o colectie de dvd-uri de dramaturgie romaneasca (titanic vals, gaitele, anastasia etc.), o carte "Intoarcerea la Barsaloi" (continuarea de la "indragostita de un masai" si "adio Africa") si trufe cu portocale
Dimineata a pregatit micul dejun intregii familii (evident Ilinca nu a mancat mai nimic) iar seara am mers la un bistro din Cotroceni cu specific italienesc pe care vi-l recomand, are niste paste exceptionale, de fapt totul a fost f.f.bun, chiar si servirea (culmea, in Bucuresti) Acum poate iesim putin afara, desi cam bate vantul, insa Ilinca e pearda, trebuie s-o scoatem la aer inainte sa ne omoare ultimul neuron. Acum juma de ora am gaist cu snurul de la jaluzea in jurul gatului, i se parea foarte interesant cum se strangula
Va pup si... poate mai scrieti si voi ceva? Ca am chef de citit
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Felicia, scriu eu cateva randuri. Am intrat sa-ti urez si eu, cu o mica intarziere un calduros La multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti de la viata si sa-ti fie de folos cadourile primite.
Si la noi bate vantul ca turbatul, e f. frumos afara, cer senin si temperaturi bune, dar vantul asta ne da peste cap. Nu putem iesi afara, ne e frica sa scoatem fata, stam izolati in casa. Aseara cat pe ce sa smulga un geam de la casa vecinilor de vis-a-vis.
La noi in zona este un obicei ciudat (pt mine): pe 1 Martie se pune martisoare barbatilor, iar pe 8 femeilor. Asa ca eu ma pastrez cu urarile pt acea zi. Pup si weekend placut, ce a mai ramas din el . De maine din nou la servici.
Cristina & Elise-Stefania