In ultimul timp v-am bombardat cu intrebari , dovada a talentului si priceperii mele in ale computerelor !
Pe scurt , cum/mai pot pot revedea un subiect mai vechi ( in speta , de la inceputul lui aprilie ) care nu mai exista printre cele ce pot fi accesate la profilul meu , semn ca a fost arhivat sau sters ?
Multumesc anticipat !
Incearca cu optiunea Cautare, daca mai stii cum se numea subiectul, sau de cine a fost postat...
Multumesc frumos , insa am incercat si dupa titlul subiectului ( ca numele celei care l-a postat nu-l stiu ) si accesand toate subiectele nearhivate din profilul personal , stiind ca am raspuns si io la respectivul subiect ! Era vorba despre "Este corect fata de cele care raman insarcinate ?" , un subiect din care au iesit scantei !
Am incercat si eu sa caut, din pacate imi da ca rezultat doar ce ai postat tu aici... Poate nu asa se numeste topicul asta.... Mai incearca si cu alte nume, adica fete care iti amintesti ca au postat, si la ce "catagorie" de forum a fost subiectul asta...
Succes,
Katink
Multam , katink ! Cred ca s-au mai sters din subiecte pt. bunul mers al site-ului !
Sefu' , poti sa-mi spui altceva ?