Intre timp mi-a venit inca o idee pt luna de miere : SANTORINI
A fost cineva,aveti detalii?
A fost sotul meu intr-un weekend (era in Grecia cu afaceri si s-a gandit sa se relaxeze nitel )- si i-a placut tare mult, a fost si iarna parca, si cica turisti nu erau si deci era si mai bine,putina lume si liniste. Eu am vazut la tv de curand si mi-a placut tare, am zis ca vreau sa mergem impreuna intr-o buna zi.
S-aveti momente frumoase, oriunde v-ati duce!
Piatra lunii
Am fost eu in iunie, e superb! Sunt niste privelisti de-ti taie respiratia... se poate vizita si vulcanul (activ) si se pot face multe excursii cu feribotul pe insulele invecinate. Am intilnit in Santorini si citiva romani care lucreaza in restaurante si hoteluri :)
In Santorini am stat 4 nopti, in Kamari (o mica localitate pe care o recomand, avind in vedere si celelalte orasele de pe insula).
Noi am fost intr-o excursie organizata in Ciclade, 15 zile cu totul, insa Santorini mi-a placut cel mai mult...
Nu stiu daca din Ro se fac excursii de genul asta.
De aceeasi pärere este si o prietenä de-a mea care a fost in Santorini si sa intors inebunitä de frumesetea acestei insule, deci ma convins aproape si pe mine dar prima oarä vreau sä vedem Rodosul.
Si eu oscilez intre Santorini,Creta,Corfu si Rhodos.
Dar din cate am inteles Santorini e de departe cea mai misto.Si cea mai scumpa,evident.
santorini e super, insa nu in august, e nebunie de turishti
in septembrie e un vis shi vremea e superba shi se poate face plaja.
biankita