FIV de toamna IV

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Denisa, anticonceptionalele stopeaza menstruatia atat timp cat le iei (ovarele sunt in repaus total), dar cand le termini, cam la 2-3 zile vine din nou. De asemenea, dupa anticonceptionale ciclul este mult redus cantitativ si mult mai scurt ca durata. Deci n-ai facut nici o prostie.
Bafta maine si cere orice fel de pliante sau materiale au la clinica despre fiv. Sper sa vii mult mai lamurita maine de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Buna dimineata fetelor!
Bine ati venit tuturor fetelor noi.
Bine ai revenit din vacanta Ileana.
Gabitza, concediu placut la si vreme buna.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor am gasit injetia care mi-a facut-o mie in a 14 zi de la inceperea anticonceptionalelor.Contine Leuprorelinacetat si se numeste Enantone Gyn Monats-Depot.Mai multe nu stiu exact decat ar fi pentru endometrioza si ceva de ciclu face dar nu stiu ce.

Mergi la inceput

Pliante am destule dar la modul general,Karula nu cum se face in clinica respectiva.Iti explica un doctor care daca nu intelegi termenii medicali,nu poti intelege procedura.Fiecare clinica aici au procedurile lor si sunt in concurenta asa ca nu stiu decat pacientii lor.Ca sa nu iti mai spun ca mie trebuia sa imi zica ceva care sa nu stie sotul meu ,va da-ti seama ce secretosi sunt.Nu mi-a mai zis ce trebuia sa imi zica din cauza ca nu stiu germana.Ceea ce stiu eu germana e egal cu 0.Nu imi place germana deloc,e foarte grea si nici nu mi-a fost aminte,ma gandesc numai la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Ce doamne iarta-ma putea sa-ti zica si sa nu stie sotul??? Pai nu-i problema voastra, a amandurora in egala masura? M-ai bagat in ceata. Si iti inteleg frustrarea... Sunt obligati sa va descrie si tie si sotului in amanunt tot ce va face. Nu-i o joaca de "v-ati ascunselea", iti zic tie, da' sa nu-i spui si lui...
Eu cred ca totusi maine o sa te edifici mult mai clar ce si cum se face. Acum pleci cu alt nivel de informatii ca prima data.
Hai ca n-o fi dracu' chiar asa de negru...

Mergi la inceput

Apoi intr-un fel nici nu mai conteaza ce imi face,important e rezultatul care imi doresc din inima sa fie bun mai exact sa fac uncel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Salut gagici din toata lumea,

Ne-am inmultit...Greu, dar bun venit tuturor, chiar daca situatia ne-a speriat la inceput.
Eu care speram macar in toamna la Fiv ...
Mai trebuie sa astept, deoarece Ancar nu vrea sa-mi faca mai repede de luna decembrie HSG...
Este adevarat ca nici nu indraznesc sa sper dupa operatie pe cale naturala, ca acum cel mai tare mi-e frica de cadere...
Ceea ce o sa fie in "avantajul" ( ce cuvant am gasit) meu este ca ne-am inmultit...fiecare o sa descrie o experienta...un tratament ...mai multe stari....
Pe voi nu va mira ceva? Sunt eu defecta sau majoritatea avem in jur de 30 de ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Am citit tot Karula...dar FIV III TOT NU L-AM GASIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Buna dimineata fetelor (dupa ora de peste ocean!)

Denisa: Ar trebui sa ceri tratamentul in scris, aici iti da o hartie cu etapele. Apoi poti sa te duci pe internet, sunt site-uri care traduc dintr-o limba in alta si poti introduce textul dat de clinica ca sa ti-l traduca calculatorul macar in engleza.
Exact cum spune karula anticonceptionalele opresc ciclul deci cum noua ni-l prerscriu din a 2a zi de menstruatie, inseaman ca o scurteaza. Apoi iei intre 14 si 21 de zile anticonceptionale (iti spune doctorul cat timp) dupa care incep cu injectiile de Lupron pe care aici te invata cum sa ti le faci si le faci singura (i-am spus sotului ca daca nu mi le face el, nu e nici o sansa).

Inca nu m-am lamurit care e echivalentul lupronului in Romania. Poate ma lamuriti voi, care e prima injectie care o faceti cam 2 saptamani (Lupron la mine) apoi alta injectie in paralel (Purgonal la mine) apoi injectia de declansare a ovulatiei (Profasi sau Pregnyl la mine).
Ma gandeam sa comparam medicamentele ca sa incercam sa vorbim si aceeasi limbaj.

Va pup , trebuie sa fug la servici.
Sper sa ma mai pot conecta diseara.

Mergi la inceput

Nu am inteles ce iei intre 14-21zi.Eu procedura nu o fac in Romania ci in Germania.Iar aici este cu totul altfel.Mie mi-a facut o injectie in a 14 zi care contine Leuprorelinacetat si se numeste Enantone Gyn Monats-Depot.Iar maine cred ca imi da injectii care se fac tot in burta ca la tine si tot singura mi-i le fac.Am inteles ca trebuiesc facute in fiecare zi la aceeasi ora,nu stiu maine poate m-o lamuri mai calumea.Mi-e mi-a dat o foaie cu tot demersul numai ca este la modul general si nu a completat decat putin un doctor.Scrie decat ce am facut pana acum si in dreptul injectiilor hormonale scrie1 pentru Menogon si 150 pentru Gonal.Cred ca astea mi le da maine,dar mai conteaza si analizele dupa cum am vazut aici.Eu nu stiu cum mi-a iesit nici o analiza,dar cred ca daca ar fi fost ceva rau imi zicea.

Mergi la inceput