In fiecare zi cu Dumnezeu ( partea a 3 a )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Draga mea Irina,

Dupa cum ai vazut la un alt subiect "Lista de rugaciuni", vineri seara ne rugam impreuna (fete din toate cultele religioase) pentru sanatatea si binele tuturor de pe acest site. Alexxia nu face altceva decat sa ne reaminteasca ca trebuie sa stam de vorba cu Dumnezeu in fiecare zi, pentru a aduce lumina in viata noastra care nu este mereu roz. Dar alaturi de El nimic nu este greu sau de netrecut.

Iar tu, ca si celelalte fete din aceasta comunitate, ne sunteti tare dragi noua, tuturor.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Draga Mihaela (si toate care nu ati inteles),
reciteste mesajul Alexxiei, daca nu ma crezi. Astea sunt probleme de dogma, probleme prin care de face diferenta intre cultele religioase. Ma bucur pt toate gandurile bune scrise aici, dar nu cred ca e cazul sa mergem asa departe.

[quote]Originally posted by alexxia

4. Mai exista vre-o cale prin care Dumnezeu ni S-a descoperit? Da, Dumnezeu ni S-a descoperit în modul cel mai clar prin Fiul Sau, Isus Hristos.

La sfîrsitul acestor zile, ne-a vorbit prin Fiul. Evrei 1:2

Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este în sînul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut. Ioan 1:18

9. Ne este permis sa facem imagini sau picturi cu chipul lui Dumnezeu, ca sa ne ajute sa I ne închinam? Nu. Dumnezeu este Duh si nu vrea ca noi sa ne facem idoli.

Dumnezeu este Duh; si cine se închina Lui, trebuie sa I se închine în duh si în adevar. Ioan 4:24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

4. Dragostea* este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu pizia o pauzaste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie,

5. nu se poarta necuviincios, nu* cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau,

6. nu* se bucura de nelegiuire, ci se** bucura de adevar;

7. acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul*.

8. Dragostea nu va pieri niciodata. Proorociile se vor sfarsi; limbile vor inceta; cunostinta va avea sfarsit.

Cu drag
Alexxia

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

MINTUIRE SAU RELIGIE ?

Religia este ceea ce omul face pentru Dumnezeu; Mintuirea este ceea ce Dumnezeu face pentru om.
“ Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul
lui; dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea
noastra a tuturor.” (Isaia 53:6)

Cu drag,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Foarte frumos ce ai scris, Elena. Cred ca nu avem nevoie de dispute intr-un subiect asa de frumos.
Daca Il iubim pe Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfint, daca stim ce a facut Domnul Isus Cristos pentru noi, trebuie sa si implinim ceea ce a spus El, "Iubiti-va unii pe altii asa cum v-am iubit Eu".

Cu drag,

Ioana

Mergi la inceput

Alexxia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Roxana,
Minunata povestea ta! M-am regasit in ea pe ici pe colo. Eu am o fetitza de 2ani 3luni, Ioana si un baietzel de aproape 4 luni, Stefan.Si chiar ma gandeam zilele astea ca ar trebui sa ma rog mai mlt pentru ei. La Maica Domnului...ca ea stie durerile si bucuriile mamelor. Numai ca am cam lasat-o balta si uite ca ceea ce ai scris tu ma readuce pe drumul cel bun. Asa ca multumesc. Sa-ti traiasca minunica.
Anto

Mergi la inceput

1 Să te asculte Domnul în ziua necazului, să te ocrotească Numele
Dumnezeului lui Iacov,

2 să-ti trimeată ajutor din locasul Său cel Sfînt, si să te sprijinească din Sion!

3 Să-ti aducă aminte de toate darurile tale de mîncare, si să primească arderile tale de tot!

4 Să-ti dea ce-ti doreste inima, si să-ti împlinească toate planurile tale!

5 Atunci noi ne vom bucura de biruinta ta, si vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru. Domnul să-ti asculte toate
dorintele tale!

6 stiu de acum că Domnul scapă pe unsul Său, si -i va răspunde din ceruri, din locasul Lui cel Sfînt, prin ajutorul
atotputernic al dreptei Lui.

7 Unii se bizuiesc pe carăle lor, altii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului, Dumnezeului nostru.

8 Ei se îndoaie si cad; dar noi ne ridicăm si rămînem în picioare.

9 Scapă, Doamne, pe împăratul, si ascultă-ne cînd Te chemăm!

Cu drag
Alexxia

http://community.webshots.com/user/aalexxia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Îti dorecsc suficienta iertare care sa-ti aline durerea;
Îti doresc suficient soare care sa-ti pastreze voia buna;
Îti doresc suficienta ploaie ca sa apreciezi cu atât mai mult soarele;
Îti doresc suficienta iubire care sa-ti stâmpere dorul;
Îti doresc suficienta fericire care sa-ti pastreze spiritul treaz;
Îti doresc suficient timp ca sa nu te grabesti când citesti în Biblie si te rogi;
Îti doresc suficienta durere, astfel încât si cele mai mici bucurii sa ti se para mari;
Îti doresc suficient câstig care sa-ti satisfaca nevoile vietii de zi cu zi;
Îti doresc suficiente pierderi ca sa pretuiesti si cel mai neînsemnat lucru ce-ti apartine;
Îti doresc suficiente saluturi de "Bun venit" care sa te încurajeze în umblarea ta spre cel din urma "Bun ramas";
Îti doresc suficiente rugaciuni ca sa primesti raspunsurile pe care le astepti;
Îti doresc suficienta credinta ca, atunci când Dumnezeu este de partea ta, sa nu dai înapoi;
Îti doresc suficienta lumina ca sa discerni toate acestea si sa mergi mai departe.

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput