Strumfi de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz, sa inteleg ca tu ai avut intalnire de gradu zero cu dl.Solomon?????????????????sanatate maxima!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Uite ca, in sfarsit, mai reusim si noi sa mai dam o raita pe forum.
Imi pare rau sa citesc de atatia bebei bolnaviori. Le doresc tuturor sanatate multa.

Noi am facut 7 luni - multumim frumos de urari - va daruim cate un buchetel de ghiocei .
Stam foarte bine in fundulet, mergem de-a busilea: in fata - foarte putin; insa leganam funduletul in sus cand stam in 4 labe si ne taram toata casa inapoi, motiv pentru care am cumparat si noi covoare. La ea am pus mocheta, sper sa nu colecteze prea mult praf.
Cat despre gangurit am ramas la postura de aaaaaaaa insa intonat in functie de ce vrea sa exprime.
Singura nostra mare problema este mancatul. Nu numai ca in ultima luna nu a mai luat nimic in greutate insa chiar a dat 200 g jos. Avem 8100 g in conditiile in care la 2 luni avea peste 6 kg.
Pediatra ne-a zis sa-i dam la fiecare masa cearele insa nu stiu daca e chiar bine sau nu. Deocamdata a revenit si punem lapte in legume ca sa nu se mai strambe.

PS Aveti niste bebei extraordinari. Nu mai nominalizez ca sa nu uit pe cineva. Am vazut o carca de poze.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ce de dinti au bebeii vostri. Eu zic de la 4 luni ca-i ies dintii si nici acum la 7 nu avem niciunul.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Danaaaaaaaa, ce dor mi-a fost de voi! V-am tot strigat si am tot zis ca atunci cand te vei intoarce din Bucuresti, Daria va avea diploma de gospodina.

V-am vazut ultimele poze si m-au incantat nespus. Sunt superbe, la fel si protagonista.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

cafera foarte frumoase pozele. dar pe tine nu te-am vazut in niciuna~!!!!!!!!!!

daca am facut vaccin azi pot sa -i fac baitza diseara???????k am uitat sa intreb pediatra.

*mihaela*

Eu sunt fotograful sef.

Mergi la inceput

Mihaela, ce te gasi graba acum cu branzica? Nu, nu poti sa-i dai! Poate sa aiba o stare de disconfort si sa o asocieze cu acel aliment si sa nu mai pape branza deloc.

Orice aliment se introduce in deplina stare de sanatate. Gresesc?

Mergi la inceput

Alexia2007, nu ne delectezi cu pozele de la 7 luni?

Mai fetelor, dar Vivela ce mai face? Ori cauta muzici pentru noi, ori a patit ceva.

Nici Cristina nu a mai dat nici un semn de viata...

Sper sa fiti cu toate sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am mai pus si noi poze noi ca am mai crescut umpik.

Si pe mine ma musca de barba si de multe ori am avut vanatai de zici ca ma batuse cineva.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brazuca25

Am mai pus si noi poze noi ca am mai crescut umpik.

Si pe mine ma musca de barba si de multe ori am avut vanatai de zici ca ma batuse cineva.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

M-am facut fata mare

Eu nici data trecuta nu am vazut ultimele poze. Mie , te rog sa-mi explici pe indelete unde sa ma uit, ca de, eu sunt femeie batrana. Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

in legatura cu muscatul.....cu ce am citit in ultimele pagini ma astept sa inceapa iar dari sa ma muste cand i-or da si dintii de sus si atunci sa nu ma mai "inteleaga" ca ma doare si pe mine.
brazuca, de gogosica ta. e superba!

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput