Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
Neataaaa. Mi-am inseninat ziua cu florile si izul de primavara de la Devylla. O minunatie. Necesitam, sunt cam capsata sa fiu sincera, de la bucuria lunara in principal, mie imi da stari depresive tare nasolute. Nu mai spun ca iar e cu decalaj. Am livrat fata la gradi, ma duc acusica sa hranesc si pe Andrei.
V-as da eu cafele, dar cum eu nu beau, nici nu ma pricep sa fac.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Betty , pupam mamica obosita!
Roxana, merci frumos pentru raspuns.. Ce printesa cocheta si frumusica am admirat!
Sotul nu sta decat 3 zile caci e plecat cu serviciul si i-am zis sa se uite pe acolo poate gaseste un scaun Concorde(am vazut pe siteul babypoint si mi-au placut), ca tot trebuie sa cumparam.
Devylla, superbe pozele, absolut superbe!
Teodora, inca o data te felicit pentru crestinarea micutului Mihnea. M-a emoptionat tare mult mesajul trau in care scriai cum a devenit Roxana nasa lui Mihnea.
[b]Piciulika si [b]Ana, felicitari pentru dintisori!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
MARIA-TEODORA de mami luy
STEFAN de mami sim
MARIA de mami tomasa
EDUARD-STEFAN de mami bumbita
MIRUNA-IOANA de mami andreea
ROBERT de mami laurici
ELIANA de mami mihastroescu
ramonaiani
devylla super imaginile cu primavara,chiar te ung la suflet asa de dimineatza
roxana e o frumoasa si o finutza Alexandra,tare imi plac picturile alea de pe fatza
eu va pregatesc si am plecat la scarbici,sa aveti o zi frumoasa fetelor!!!
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
mandarinutza spune:
nu stiu de ce imi apare meseajul de mai sus bolduit, scuzati.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
alinkav spune:
Buna dimineata!
Roxana si Teo aratati super bine amandoua!!!Ma bucur mult ca se creeaza asa prietenii, care devin atat de speciale. Roxana sa va traiasca finutul si sa aveti grija de el!
Betty, lasa ca recuperezi ziua impreuna cu Mario!Desi acum afara e atat de frumos, ca parca nici de dormit nu arde!
Si noi am fost samabata la un botez, si dimineata la 6 Olivia a dat trezirea, a baut laptic, si abia cand era cat pe ce sa adoarma, s-a trezit Alex, si asa am si ramas cu gandul la somn!Nu zic ca toata ziua am fost pe la diferite locuri, numai parte de somn nu am avut.Asa e cu doi copii, foarte rar se intampla sa corespunda somnul la amandoi!
La noi diversificarea merge bine, cel mai bine mancam legume(masa de pranz), deschide o gura mare-mare, iar cu cereale ne luptam, o mai pacalesc cu piureu de fructe, mai bine zis mananca un borcanel de 125 g de fructe, iar ca si completare si cereale, asa ca s-o tina pana la masa de pranz, nu de alta dar iesim la plimbare. Maine dam bataie si cu un pic de carnita, sper sa fie bine.
Azi avem intalnire cu dr. neurolog, sa vedem ce ne zice, sincer ma cam ingrijoreaza incertitudinea asta, inca nu avem niciun fel de diagnostic, si asta nu-mi place. Vineri am vorbit cu ea, si s-ar putea ca dupa eco sa ne trimita si la RMN.
Ieri a cazut Olivia din scoica, cu fata in jos si s-a lovit cu nasul de piciorul mesei, statea si langa sotul, era sa-l bat bine de tot, ca inca de asta nu am avut nevoie, de sperieturi inutile.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007