Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 9
greyeras spune:
Raportam si noi o iesire afara la parculet.
Acum doarme pitica mea de la ora 16, am profitat si eu si am bagat niste piept de pui la cuptor. Mare gospodina m-am facut de cand stau acasa sa cresc copilul. Inainte nu aveam timp de nimic din cauza serviciului. Chiar ii spuneam mamei ieri cand am iesit afara ca imi era dor sa ma plimb si eu asa fara griji pe la ora 12, nici nu mai stiam cum e. Intram la 8 si ieseam la 18, ca un robotel.
Si ca sa fie totul mai nasol colega care ma inlocuieste a ramas si ea insarcinata, in iunie naste.
Seful meu a zis ca arunca scaunul meu ca cica se ia. Si acum ma intreaba mereu cand ma intorc la serviciu. De parca mi-e si drag.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007) http://family.webshots.com/album/562556997qaUYxC
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by luy
Erata:
Dintr-o regretabila scapare , am gresit versurile 6-7, se vor citi asa:
Avem chiar si doi bunici
(Treaba-i serioasa aici)
si se va completa urarea de La multi ani !
cu
- categoria semigrea
bunica de Teutza si Alex
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
esti tareeee draguta
isabeluta spune:
Marta
Maria si multa sanatate!!!
Gabriela off scumpica de Sara ce a patimit si ai suferit si tu pe langa ea!
Betty si al meu adoarme la masa...e dulcic tare...mi-l si imaginez.
Greyerash eu nu am reusit sa vad pozele!
Simona (Si_bv) si la noi bunica e tare fricoasa. Ce se face ea daca nu mananca, dar afara cum iese singura, dar....
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
Sabina spune:
Luy, te iubesc la nemurire!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Pozici cu noi:
http://community.webshots.com/album/562565089tDoOGT
emma si andrei
ce frumos e micutzul dolofanel Andrei,Emma si ce nasuc micutz are nu il tzuci toata ziua?te mai saturi de el?eu una nu m-as satura de asa bebelush
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
am ajuns si eu pe acasa,ma dor picioarele de mor ca am ceva de mers pe jos pana in statia de bus bleahhhh
mami de maria
roxali da,e greu sa lasi bebelush acasa,dar cand stii ca e pe maini bune nu mai stai asa ingrijorata,primele cateva zile sunt mai grele,pana de obisnuiesti,apoi trece timpul mai repede si vii acasa la micutz
marunzika ma gandeam la tine azi sa stii,nu prea ai mai scris
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by danielle02
marunzika ma gandeam la tine azi sa stii,nu prea ai mai scris
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
danuta36 spune:
La multi ani pt mami Mishuta!
sarbatoritilor de astazi:Miruna Ioana de mami Lia_B,Mihai Sebastian de mami ceamica,Andrei de mami aeperju,Giulia de mami Cristina85ss,Alexandra Elena de mami a_alinta!
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by carpatina
{s] La multi ani mama' lu' Maria!
Mai ce batalie pe ziua de azi.. toata lumea (afara de mine) are un aniversat? Mananc si io' o felie de tort daca ofera cineva...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
te invit la o felie de tort