Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaeladm spune:
quote:
Originally posted by gabi30
Dupa o sedinta de mirosit la Sephora am hotarat sa iau Burberry-London....tot de pe esentedelux ...macar stau linistita ca nu primesc cine stie ce copie.....doar ca il aduce doar vineri
am mirosit Lanvin-Eclat D"aprege nu imi place deloc , Chopard-Casmir miroase bine-e foarte dulce si puternic/mai de iarna cred , Cscharel-Eden mi-a mutat nasul,Laura Biaggioti-Roma nu mi-a placut deloc-deloc , Bvlgari-Blv nu imi zice nimic , G@G-light blue nu imi place , Copard-wish asa si asa , Burberry-touch nimic ......
Ai incercat sa mirosi cate ceva de la Ferragamo?
Mie mi se pare interesant F by Ferragamo.
Iar Calvin Klein Contradiction ma bate gandul sa imi iau. Si Escape e interesant.Cele de la CK sunt interesante, doar Euphoria nu imi place.
De la Burberry am mirosit London sau Touch, nu stiu exact care si nu imi place.
danamiha spune:
Gabi, eu am luat (tot de la esentedelux, de fapt toate parfumurile mele sunt de la ei) J'adore si imi place, nu e prea dulce ca sa zic asa, e floral si e pt primavara/vara, e persistent. Poeme folosesc din 94 si a fost multa vreme preferatul meu. Nu am incercat niciodata parfumuri Refan. Eu zic sa vorbesti cu cel de la esentedelux sa iti aduca parfumul dorit la ce gramaj vrei tu. Mie mi-au adus si ce nu aveau in catalog, era un parfum pt sotul meu, acum il au si in catalog.
Cred ca mi-ar placea Casmir, l-au avut la esentedelux, tocmai am intrebat, dar s-a vandut.
Eu am mirosit o singura data D&G light&blue si mi-a placut. La fel mi-a placut si Davidoff cool water si cool water wave.
Eu astept sa primesc pentru mama, O de Lancome, e preferatul ei, sper sa soseasca vineri. E fresh, citric, foarte placut, e EDT. Ar trebui sa-l incerci, daca tu cauti ceva fresh, pentru zi.
Eu mai folosesc Kenzo Jungle, dar nu e fresh, e dulce, puternic.
Din ce am citit, am inteles ca parfumurile de la Clinique sunt fresh. Sper ca nu scriu prostii.
Daca ai timp, citeste aici si te vei mai inspira ce sa studiezi in parfumerii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78945&SearchTerms=parfumuri,d
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34842&SearchTerms=parfumuri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76914&SearchTerms=parfum,pentru,vara
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78265&SearchTerms=parfum,pentru,vara, ultimele doua link-uri sunt despre parfumuri pt vara, fresh si persistente. sper sa-ti fie de folos, sa ne spui ce alegi.
Te pup
danamiha spune:
Si eu sunt curioasa cum sunt parfumurile de la Ferragamo.
mihaeladm, mie imi place Euphoria, e clar ca tie nu iti plac parfumurile dulci
mihaeladm spune:
^e mai usor de zis ce nu imi place.
Nu imi plac: Davidoff - Echo Woman, Flower by Kenzo,Givenchy - Ysatis,LACOSTE POUR FEMME, Paco Rabanne Ultraviolet (poate mai degraba imi place Paco Rabanne XS Pour Elle) si unul de la Jil Sander... si astea imi vin acum in minte.
F by Ferragamo am avut o mostra de 5 ml si chiar mi-a placut.
Carrye spune:
Fetele, aveti grija cu Calvin Klein, nu persista deloc, se plangea o prietena intr-o zi, ii venea sa arunce sticla, daduse si o gramada de bani pe el. Nici Amor Amor nu persista, cred ca e EDT. Si nici Davidoff Cool Water nu persista. Toate sunt in genul lui D&G Light Blue.
Eu tin foarte mult ca parfumul sa tina pe mine, sunt prea multe parfumuri care miros bine...ufff, cate as mai vrea!
Acum sunt data de 6 ore cu Chanel Mademoiselle si mi-am pus mana pe gat, inca persista foarte mult cu dus facut. Sunt sigura ca abia dupa dusul de maine dimineata va iesi mirosul din pielea mea. Asta da, parfum!
Gasisem la un moment dat intr-o revista o mostra de un nu stiu ce Nina Ricci. Am zis Oau! Mi-am gasit parfumul pentru primavara asta, miroase fresh, a primavara, si dupa nici jumatate de ora nu mai miroseam a nimic...:( drept dovada i-am uitat si numele.
Nu mi-ati zis daca va spune ceva Grain de Folie Parfums Gres.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
revin ...pe lista mea urmatorul e Chopard-Casmir imi place enorm de mult
Uite ce am citit despre acest parfum:"CHOPARD CASMIR Eau de Parfum Spray
Sunt un parfum care te va duce cu gandul la o lume orientala, plina de mister. Olfactiv notele fructate sunt cucerite in final de aromele orientale ale ambrei si vaniliei, pentru un efect unic. Poarta-ma pentru a te invalui de o "caldura" orientala. Cumpara-ma daca vrei magia si misterul orientului intr-un parfum senzual si fermecator. ORIENTAL
Note varf: Mango,Nuca de cocos, Piersica, Bergamota
Note inima: Iasomie, Crin, Geranium
Note baza: Ambra, Vanilie, Mosc"
manumanu spune:
Calvin Klein nu persista??? Nu toate parfumurile CK, in orice caz! S-a dat azi o colega cu Obsession (care NU imi place deloc - parfumul, nu colega) si au mirosit, ea si biroul ei toata ziua, ba si coridorul, pana seara. La fel si Obsession for men (cu asta se da sotzul meu si imi place - si parfumul, si "colegul")... varianta for men miroase intre altele si a scortisoara, imi place enorm.