Aparat pt aerosoli
Raspunsuri - Pagina 4
karligutza spune:
Helenutza.... si eu am pus Fluimucil odata in aparatul de aerosoli si mai rau i-am facut fetitei mele in sensul ca s-a umplut nasucul de muci de care nu mai stiam cum sa scapam... seara ii facusem inhalatia, iar in noaptea respectiva eu n-am dormit deloc, Adeluta abia mai avea pe unde sa respire, a fost un chin! dimineata la 6 eram deja la Urgenta cu ea, am aflat si de faptul ca nu trebuia sa ii pun acel fluimucil... avea vreo 7-8 luni parca si nu e recomandat sub 2 ani tocmai pt.ca acest medicament cica ar favoriza tocmai o secretie mai bogata si pt.ca bebelusii nu stiu sa sufle nasul, e de evitat interventia cu acest medicament pana spre 2-3 anisori.
sper ca v-am fost de folos.
karligutza
sunt mamica Adelutei
Helenutza23 spune:
da, normal ca nu putem generaliza. dar eu spun exact cum a fost la noi si anume ca am scapat de cateva episoade de tuse, unele urate, expectorante, numai cu sedinte de aerosoli cu ser fiziologic (folosesc numai Zentiva la fiole de sticla, altele mi s-au parut a nu avea un efect asa de bun). si in episoadele urate faceam 3 sedinte de aerosoli pe zi, la fiecare foloseam cate 3 ml de ser fiziologic (dura cam 7-8-10 min-asta era si in functie de cat avea baiatul rabdare sa stea). pe parcurs, cand vedeam ca se mai ameliora tusea, raream sedintele, la 2, la una...
mami_alexia spune:
Aerosolii sunt buni atat pt tuse cat si pentru muci. Asa cum spunea cineva adineauri, depinde ce pui in aparat, nu aparatul in sine. Fetitei mele ii fac aerosoli cu 2 substante: FLIXOTIDE - antinflamator, opreste formarea secretiilor in plamani , adica mucii si ACC combinat cu SER FIZIOLOGIC pentru a elimina mucii, pentru a curata plamanii si de la sine, oprirea tusei.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...
Sidy spune:
Bine v-am gasit, dragele mele....
Am citit ce ati scris despre aparatele pentru aerosoli si am si eu o intrebare la voi :
Se pot folosi si pentru rinitele alergice ???
L-a folosit careva pentru asa ceva ???
Va multumesc anticipat si va doresc o duminica placuta !
cylyche spune:
salut mamici!
nu stiu daca se poate folosi pt rinite alergige,noi il folosim pt astm bronsic,cand este nevoie.Asta ar trebui sa intrebi un medic,alergolog,orelist sau medicul de familie.
Off topic
Dar careva ...aveti aparat salin ?Va fost de folos?
adarius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cylyche salut mamici! nu stiu daca se poate folosi pt rinite alergige,noi il folosim pt astm bronsic,cand este nevoie.Asta ar trebui sa intrebi un medic,alergolog,orelist sau medicul de familie. Off topic Dar careva ...aveti aparat salin ?Va fost de folos? cylyche lui Eduard (16.08.2007) |