CASATORII MIXTE
Raspunsuri - Pagina 2
hannen spune:
Daca i-mi aduc aminte am raspuns si la subictele anterioare.Acum o sa reamintesc ca sotul meu este egiptean.Cel mai mare incomvenient ptr mine este ca el lucreaza ffff mult.I-mi vine sa urlu!!Atat stie el ,munca,munca,munca si iar munca.M-am saturat zi de zi singura cu bb .Nu mai iesim si noi nicaieri ,nimic,nimic
Nicole&Amira
Adela P spune:
Si la mine ca la hannen sotul lucreaza foarte mult , e foarte constiincios. Cu greu il conving ca nu traieste ca sa munceasca ci munceste ca sa traiasca. Asta e de regula marul discordiei la noi. Asa a fost educat, crescut si nu stiu daca voi reusi vreodata sa-l aduc un pic la gandirea romanului in priviinta asta. In rest e taticul si sotul ideal pt noi. Are grija sa nu nelipseasca nimic si sa fim fericiti ca si familie.
Adela
alinah spune:
Subscriu si eu !
Eu sunt casatorita de 2 ani cu un austriac. Ne-am cunoscut acum mai bine de 3 ani in Ungaria, in vacanta, si dupa 3 zile (el zice 4),dar ce mai conteaza, m-a cerut in casatorie. I-am zis ca e nebun, ca trebuie sa il cunosc mai bine...El o tinea una si buna, ca vrea raspuns "da" sau "nu". Dupa alte tentative esuate ale mele de a-i explica ca nu se merge asa de repede in lucruri atat de serioase, i-am raspuns in joaca "DA". "DA"-ul s-a transformat in foarte serios si din partea mea, iar acum sufletelul meu e tare mandru de isprava lui.
Alina
Crystinne spune:
Sotul meu este neamt, sas.Nascut in Sibiu, cunoaste si iubeste Romania unde a trait 24 ani.Asta este un avantaj deosebit pentru ca vorbim in romana, dar un dezavantaj de cealalata parte ca nu voi invata suficient de repede germana. Dar... cine s-ar chinui sa comunice "trunchiat" intr-o limba pe care nu o cunoaste?
Dezavantaje nu prea sunt.Daca ar fi sa numesc un dezavantaj faptul ca eu vad lucrurile ca in Romania, cu ceva mai multa flexibilitate, fata de rigiditatea de aici. Dar inca nu am purtat dispute adevarate pe aceasta tema.
In rest, educat, respectuos, openminded si... foarte deschis in privinta sentimentelor pe care le are.
ralucami spune:
Fetelor mai este un subiect asemanator deschis de Reliana :"Soti de alta nationalitate" -partea a doua, la "in unul sau in doi.....". Mie mi se pare cam aceeasi tema! Sper sa nu gresesc(si daca o fac spuneti-mi), dar normal ar fi sa se hotarasca un singur topic. Si eu vreau sa va povestesc despre jumatatea mea dar am patit ca in piesa lui Caragiale :"eu cu cine votez, hac?"
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Eryka spune:
Sotzul meu e japonez si la fel ca si la Hannen si Adela si al meu munceste mult kiar foarte mult Iar cand mai kiuleste de la munca sunt cea mai fericita sotzie.In rest totul e ok sunt fericita alaturi de el si ma bucur ca e un sotz atent si iubitor.
Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani