Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 2
anacami spune:
Buna!
Anca,multumim de cap. nou!
Alina,la fel pt. albume.Inca nu am pus toate pozele in albumul comun,mai tarziu...Pana atunci,pentru cine are timp si "vointa", am poze noi aici
Anca, chiar daca nu bea formula de obicei,poti sa ii iei cereale cu lapte..Daca nu ii iei simple si i le faci cu lapte muls de la san. Nu stiu ce gust au cu ceai,daca le accepta cred ca poti sa le dai si asa
trebuie sa plec,plange Stefi si trebuie sa ma pregatesc sa-l iau pe Sebastian de la gradinita
Va pupam!
Camelia, Sebastian si Stefania
creem spune:
BB..nu pe mess, ca e interesant!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
claudia1178 spune:
bb_yasmi..ai dreptate, dar si eu ma confrunt cu aceleasi probleme, constipatia bat-o vina....dar parca de cand am inceput sa ii dau suculet, papa din borcanas nestle de fructe e mai bine. Si noi ne chinuim cu supozitoare etc. In rest de cand era mica doarme toata noaptea, nu am treaba cu ea de la 0ra 9-10 seara pana la 6-7 dimineata.
Calciu ii dau 10 ml pe zi plus 8 picaturi de vigantol 15 zile pe luna.
Are lipsa de calciu plus fontanela marita.
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by creem
BB..nu pe mess, ca e interesant!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
cereale ii dau de la MILUPA BIO, simple fara fructe sau alte cele.
claudia, incearca suculetul de pere pt constipatia. da rezultate 100%.
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
anacami spune:
Pufu, eu am incetat sa intreb despre fete care mai dispar; sunt destul de multe carora le simt lipsa, uneori lipsesc pentru ca asa isi doresc, nu are rost sa le stresez...
Pe Roxana (RGE) am sunat-o ieri, am zis sa scot "ursuletul" de la hibernare; am inteles ca are ceva probleme cu legatura de internet
Eu ii dau acum Stefaniei cate 6ml de calciu, timp de 10 zile/luna.
Poti sa te mulgi (cu mana) si sa il combini cu lapticul- este destul de amar calciul
Adina,te inteleg perfect!
Sebastian este destul de nazdravan si neastamparat, uneori ma aduce in culmea disperarii...Ieri l-am luat de la gradinita la 1, ne-am inteles perfect pana la 5 ; nu imi venea sa cred, eram in extaz- pe Stefania o tineam in brate, el era langa mine,ne uitam cu totii pe o carticica cu litere si cifre (Stefania parea si ea extrem de interesata ).Orice il rugam facea, vorbea incet nu cum tipa de obicei.La un moment dat a luat o sticluta cu apa,l-am rugat sa nu o dea pe jos; m-a asigurat ca asa o sa faca...A stat in sufragerie singur vreo 10 minute (am lasat usile deschise). S-a intors linistit,l-am intrebat daca a varsta ceva; am continuat cu cititul...Cand m-am dus in sufragerie mi-a crescut pulsul instantaneu si m-au apucat dracii..Se jucase cu trenuletul Thomas si supra-umpluse incarcatorul de apa ;pe mobila era un lac de jumatate de litru de apa.M-a deranjat ca nu mi-a spus nimic cand l-am intrebat, putea sa imi ceara ajutorul sa o sterg.Ei,de acum am pretentia ca este baiat mare .Asa ca, in 10 minute a reusit sa spulbere o dupa-amiaza de liniste si intelegere...Noroc ca a venit taica-su, ca alfel iesea razboi mare!
ancadragoman spune:
Cami multumesc ptr raspuns.Este superba pitica
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
anacami spune:
Claudia, doar 15 zile/luna?eu ii dau zilnic (3 picaturi),stiu ca nu este bine sa faci pauze. Si cam multe picauri,dar o sti dr. mai bine...Supradozajul poate face mai rau dacat lipsa administrarii lui
bb_yasmi spune:
eu ii dau vigantol, zilnic,2pic/zi!
Roxxy80 spune:
Fetelor, ieri am avut 2 motive mari de bucurie (intre noi fie vorba, am si plans putintel ): Matei a atins de 2 ori constient bibele si suzeta (de fapt suzeta a prins-o cu manuta si s-a speriat dupa ce a agitat-o putin in aer). Mi-am dat seama ca a fost constient pt ca am schimbat locatia obiectelor in aer si a repetat actiune (nu a indreptat direct manuta, a fixat mai intai obiectele, a agitat putin manutele si pe urma le-a atins). Al doile motiv: era lungi pe pat cu manutele intinse pe langa corp si s-a impins pana si-a adus manutele sub el si s-a ridicat pe burtica cu capul ca broscoiul (bineinteles ca si aceast actiune i-a luat ceva vreme .
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!