Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?
Raspunsuri - Pagina 15
ilse spune:
Mama mea care m-ai facut
Cum era aia?"Lauda-ma gura ca iti dau friptura?"
Ionica spre informarea ta: nu toata lumea se ghideaza dupa principiul "am deci exist", mai sunt si dintre cei care se ghideaza dupa principiul "gandesc deci exist"...Romania nu e compusa doar din Columbeanu and company, pitipoance, smenari, etc, etc.
Mai sunt si oameni normali, inteligenti, preocupati de alte chestii decat masini de cade Occidentul pe spate, chiar asa, ce masina ai avut, zi-ne si noua sa nu murim prosti
Unii au alte motive (absconse sau nu, treaba lor) pentru care nu emigreaza, nu suntem toti facuti dupa acelasi tipar.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
ile77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Mama mea care m-ai facut Cum era aia?"Lauda-ma gura ca iti dau friptura?" Ionica spre informarea ta: nu toata lumea se ghideaza dupa principiul "am deci exist", mai sunt si dintre cei care se ghideaza dupa principiul "gandesc deci exist"...Romania nu e compusa doar din Columbeanu and company, pitipoance, smenari, etc, etc. Mai sunt si oameni normali, inteligenti, preocupati de alte chestii decat masini de cade Occidentul pe spate, chiar asa, ce masina ai avut, zi-ne si noua sa nu murim prosti Unii au alte motive (absconse sau nu, treaba lor) pentru care nu emigreaza, nu suntem toti facuti dupa acelasi tipar. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
Cred ca ideea ionicai era mai degraba alta.
Uite ca nu i-au luat mintile masinile si banii in exces,ci chiar si-a dat seama ca civilizatia consta in altceva.
Asa ca normala, inteligenta si preocupata de altceva a fost si ea....altfel ar fi råmas ea in romania si si-ar fi numarat perechile de pantofi la tv impreuna cu mihaela radulescu.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
ionica spune:
ilse,
spre informare ta,scrierea mea era adresata lui Natynic,era doar o dezbatere a durerii ascunse in spatele emigrarii( eu nu combat persoane,doar idei).
Da stiu,ca romania nu este compusa deoar de fitze ,smenari,si pitipoance,stiu ca sunt si oamnei inteligenti preocupati de viitorul lor sau cel al familiei,(dovada este dc-ul)
Daca citesti bine postarea mea,am scris " asa zisii prieteni",care s-au contopit in peisajul mioritic,ei merg pe acel principiu" am deci exist".
Ma bucur ca sunt oameni in romania ca tine care au curajul sa puna umarul la treaba si sa schimbe ceva.
Eu, sunt o lasa ca am plecat ,dar nu mai aveam puterea sa rezist.
Poate voi generatia tanara ,reusiti sa aduceti o raza de lumina acestei tari.
Sophia 2ani
+17
ionica spune:
ile77
Multumesc,
Da asta era mesajul meu,din nefericire multi sunt cei care interpreteaza gresit un mesaj,mai rau ca musulmanii si coranul.
Sophia 2ani
+17
ilse spune:
citat din mesajul lui ionica Natynic Ai vrea tu sa ai situatia financiara si viata sociala pe care o aveam in romania. Sophia 2ani +17 |
Ile am inteles perfect mesajul...Tie cum ti se pare fraza de mai sus? pe mine una m-ar face sa fug departare de 2 continente genul asta de exprimare...si acum combat o idee, o fraza, cum vreti sa o luati, asta ca sa nu va legati iarasi de regulament.
Da civilizatia inseamna si altceva, nu avem noi astia emigrati etalonul, daca intelegi ce spun...Dar parca subiectul era altul.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
Alexia27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da pleci departe..sau te muti la Sofia? |
Da
ionica spune:
Ile ,eu cu Natynic avem mereu schimb de mesaje asa mai acide,dar asta nu inseamna ca sunt asa zilnic.
Uite ,iti dau o floare si fii mai relax!
Citat: | ||
citat din mesajul lui ilse
Ile am inteles perfect mesajul...Tie cum ti se pare fraza de mai sus? pe mine una m-ar face sa fug departare de 2 continente genul asta de exprimare...si acum combat o idee, o fraza, cum vreti sa o luati, asta ca sa nu va legati iarasi de regulament. Da civilizatia inseamna si altceva, nu avem noi astia emigrati etalonul, daca intelegi ce spun...Dar parca subiectul era altul. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
Sophia 2ani
+17
elvie spune:
Guestule lasa mistocareala si zii ce te tine pe tine in Romania.Dacia 1300 ?
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
natynic spune:
Ionica, nu spun ca ai fost lasa ca ai plecat. E fff greu de spus unde e lasitate mai mare, sa pleci din problemele de aici (indiferent care anume sunt pt tine) sau sa ramai sa le infrunti, poate insa si cu frica de a o lua de la capat. Dilema asta n-o sa o rezolvam noi.
Jos palaria ca avand o situatie materiala atat de fabuloasa ai plecat pt ca nu suportai raul din jur. N-am inteles insa nici eu ideea cu "ai vrea tu sa ai cate am avut eu". Nu, n-as vrea sa se impiedice nimeni pe strada cand imi vede mie masina sau poseta. Am tot spus, de ar fi sa plec (sau de o fi sa plec) va fi daca voi constata ca viitorul spiritual si educational al fiicei mele este in pericol. In rest, eu si sotul nu suntem atat de sus dar, multumim lui Dumnezeu, nici atat de jos...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ocebine spune:
citat din mesajul lui elvie Guestule lasa mistocareala si zii ce te tine pe tine in Romania.Dacia 1300 ? Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006) |
Nuuu...pe Guestus il tine sistemul medical in Romania...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."