Antiperspirant

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

De pe ebay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

Si eu am aceeasi problema.Transpir si daca imi este frig.La mine functioneaza deodorantul solid de barbati.E singurul de la cre macar nu mai""miros"" iar hainele nu se mai albesc
Deodorantul de femei la mine nu a functionat.Fie el scump sa ff ieftin.Am incercat de toate.Intamplator am "atentat"la deo sotului si am descoperit ca functioneaza.Eu cred ca merita sa incerci

anca si alex

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu am folosit Dry Sol si pot sa va spun ca are efect. Te dai o data pe saptamana si nu mai ai nevoie de deodorante. Nu se mai uda bluzele deloc, nu-mi venea sa cred.
Din pacate acum ca sunt gravida nu il mai folosesc, mi-e frica, mai ales ca scrie pe el sa nu te dai daca esti gravida. Asa ca am cam reluat transpiratiile, dar parca nu chiar asa mult.
La noi Dry Sol nu se gaseste, mie mi l-a luat cineva din Canada. Dar poate il puteti comanda cumva ..

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Mi-am comandat si eu chiar acum roll-on-ul Maxim. in 10-14 zile vor ajunge. Sper sa-mi fie de folos ca am ajuns in pragul disperarii cu transpiratia asta...ma termina psihic mereu am bluzele patate, aia nu pot sa-mi cumpar ca se vede cand transpir, aia e prea deschisa...aia prea inchisa...
Deja sotul s-a invatat, cand mergem pe undeva si vede ceva frumos nu ma intreaba daca-mi place sau nu, ma intreaba daca se vede cand transpir

12+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Ele chiar nu-mi dau seama....dar perioada ar coincide daca ma gandesc bine
Sper sa nu aibe nici o legatura

Drysol-ul si mie mi sa parut bun dar nu-l pot folosi pentru ca ma ustura pielea.
Caut si eu acum pe aici despre Maxim-ul asta.

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

De pe ebay.

Multzam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu de 11 ani folosesc doar lady speed stick verde, ala citrus fresh, si nu l-as schimba pt nimic in lume. e drept ca lasa alb mai ales pe bluzele negre, dar pe dinauntru si se spala.am incercat aproape tot de pe piata dar tot la speed stick am ramas.ce e nasol e faptl ca asta citrus fresh se gaseste cam greu, cel putin in cj.la roll onuri nici nu ma gandesc pt ca transpir mai tare daca ma dau cu el decat daca nu as fi data.
eu cred ca asta cu transpiratia e o chestie medicala, ma refer la fetele care transpira atat de rau.cred ca o consultatie la un medic, poate chiar dermatolog v-ar putea ajuta.nu stiu, ma gandesc...

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Vizita la dermatolog ajuta in masura in care vrei sa ti se spuna ca suferi de hiperhidroza, ca nu se cunoaste inca o cauza exacta, ca in general are legatura cu sistemul nervos si ca inca nu exista "medicament" vindecator. Dar daca vrei neaparat sa scapi, poti apela la o interventie chirurgicala de extirpare a glandelor sudoripare (sau a unei portiuni din nervul care e raspunzator de transpiratia intr-o anumita zona), sau le poti injecta cu toxina botulinica, sau poti vizita neurologul sa-ti recomande medicatie anti-stress . Ce preferati?

In conditiile astea, eu as zice "traiasca transpiratia".

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Vianne

quote:
Originally posted by Siminaf

De pe ebay.

Multzam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Cu placere.

Simona, m-ai omorit cu raspunsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Si eu sunt disperata de problema asta!!! Acum am gasit in farmacii un antiperspirant spray de la ROC. Are capacul verde, nu mai stiu exact ce scrie pe el, a fost vreo 400 de mii si deocamndata se prezinta bine. Eu am observat ca toate sunt eficiente pe o perioada scurta de timp. Am cumparat si tratamentul de la Vichy, o sa m-apuc si de el...sa vad daca functioneaza.

Mergi la inceput