Antiperspirant
Sigur a mai fost subiect de discutie pe forum dar am dat o cautare si nu am gasit. Deci pb mea ...dupa ce am slabit acuma vreo 2 ani ...este ca patez toate hainele sub brat.Citisem mai demult de un deodorant f bun, ajungea in jur de 500 mii si il comandai doar pe net. Acuma nu mai gasesc informatia. Ma ajuta cineva??
Elena & Denisa
NOI
Raspunsuri
alex_ioanid spune:
personal nu am o astfel de problema c transpiratia... adica transpir in limitele normalului. dintotdeauna folosesesc dove stick (am incercat mai multe si pana la urma m-am oprit la cel albastru). de curand am citit ca antipersiprantele solide sunt pericoloase pentru ca nu dau voie toxinelor sa se elimine din corp si in timp pot provoca cancerul mamar. nu stiu cat adevar este in chestia asta, dar preventiv am trecut pe dove talco (albastru) dar lichid (deodorant). oricum pentru mine dove este numarul unu si imi place inclusiv mirosul lui.
Ele spune:
Nici eu pana cu ceva timp in urma nu o vedeam ca pe o problema.Trasnpiram dar in limite normale dar niciodata nu patam bluza. Acuma e deja deranjant. Trebuie sa port doar anumite culori la bluze ca sa nu iasa in evidenta.
Stiu de riscul cancerului dar na..ce sa zic...
Intre timp am gasit: era pe siteul blueridge si se cheama Maxim.
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Si rog fetele care il folosesc sa ma ajute cu lamuriri, daca merita sau nu banii?
Elena & Denisa
NOI
Iubika spune:
Eu am cumparat acel roll-on si .... sincer cred ca am dat banii degeaba.
Nu numai ca am continuat sa patez/ ud bluzele insa auinceout si mirosurile.... care inainte nu erau!....
Deocmadata tot tu Lady Speed Stick gel ma "tratez". Ud hainele in continuare si raman pete albe pe bluzele negre (da, am ajuns sa port numai bluze negre!) dar macar nu alung oamenii de langa mine cu mirosurile...
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
amalisimona spune:
Si eu am comandat Maxim la en-gros de prima data...., adica 3+1 gratis. Citisem parerile celor care l-au folosit si stiam ca s-ar putea sa nu vad rezultate. Din fericire, la mine functioneaza perfect (cel putin deocamdata) si ma dau din an in paste.
Aveam probleme mari cu transpiratia axilara. La 3 minute dupa ce imbracam o bluzita/tricou (in special de bumbac) eram uda leoarca la axila dreapta. Noroc ca transpiratia nu era "putitoare", dar chiar si asa eram cea mai complexata persoana din cauza asta. Nici nu va pot spune cat de fericita am fost la primele folosiri. Era vara si nu-mi venea sa cred . Verificam mereu sa vad daca nu cumva apar iar petele imense de umed.
La povestea cu cancerul nici nu as vrea sa ma gandesc (ca poate ma autosugestionez negativ), dar nu ma pot abtine totusi . Stiu ca inca nu exista date stiintifice care sa ateste legatura aluminiului din deodorante cu cancerul....sunt doar banuieli. Pana la urma, si de la cartofi prajiti se face cancer, si pentru asta tot mancam. Si de la tigari, si de la razele UV, si de la alimentatie, si de la mostenirea genetica, si de la implanturi, anticonceptionale, etc, etc, etc. Fiecare e liber sa aleaga cum insumeaza acesti "factori favorizanti" .
Axile uscate va doresc!!!
Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)
Iubika spune:
quote:
Originally posted by amalisimona
Axile uscate va doresc!!!
Doamne ajuta!
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Lemoni spune:
Crema deodorant nivea este excelenta!Aici in Canada nu se gaseste dar in Romania in toate magazinele o puteti gasi , destul de ieftina cam 10 dolari am dat pe 4 , acum ultima data cand am rugat pe cineva sa imi cumpere.pt mine ,e perfecta nici nu ma impac cu alt deodorant.Stiu ca in Olanda era crema deodorant rexona, apoi in Columbia am gasit Elizabeth Arden care apoi am gasit-o si in Canada.
Asa ca numai am probleme acum.Ma gandesc ca fiind crema este mai solida , si protejeaza mult mai bine si nici nu pateaza bluza.
Ele spune:
La mine transpiratia e pe fond nervos si habar nu am cand apare si cand nu. Daca fac efort fizic nu transpir dar daca devin agitata dintr-un motiv oarecare ma trezesc cu bluza patata.
Elena & Denisa
NOI
ileana spune:
Imi dau si eu cu sfatul, ignora-ma, daca te deranjez..
Daca-i atat de grava problema la tine, de ce nu incerci o injectie ( se foloseste 1/2 fioala) cu botox. Inhiba glandele sudoripale ( nu total) si ai redus problema cam pe viata...