LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am uitat sa va spun de Nokia ,ca tot a venit in Ro. Au contract pe 30 de ani cu statul roman, sa nu plateasca nici un fel de impozit Nu mi se pare normal! Cica vor fi salariile de 200 euroi( banuiesc ca la muncitori ) Cred ca a avut ministrul nostru o caruta de bani de castigat din contractul asta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Vaaaaiiiiii, Maraki, dar ce speculatii faci draga ! Poate primesti avertisment, fata, cica faci politica .

Da Giova, atata dureaza ghetele, cat o mobila futurista . Si stai, ca n-am zis, am urgentat la CJAS, am obtinut decizia in 10 zile (din cauza ca nu ne-am miscat mai repede, in loc de 30 de zile, cat se asteapta de obicei). Le voi face gata decupate la varf, ca doar nu va circula Razvan in luna mai cu ghete de iarna . Ce ma bucur ca nu va mai merge pe varfuri deloc, carambul inalt metalic nu-i va mai permite acest lucru. Firma asta este o filiala a celei din Bucuresti, si-mi imaginez ca au fff multe comenzi, si personal putin, normal. Eu vreau sa-mi cumpar un corset pentru zona lombaro-sacrala, care cica ar fi marfa de marfa, ma mai documentez.

Mai, cine dintre voi lucreaza la RADACINI???

Azi iar l-am imbracat in roz pe Razvan, o bluzita cu fermoar, ii
sta tare bine.
Bee, si zi asa, ai venit cu "fetele" de afara . Mai, ai doi copii SUPERBI. Am vizionat si eu ceva in Picasa. Razvan este un frumooooos si ce ochi verzi areeeee.
Eu stiu ca astmul necontrolat este periculor, deci Miha ATENTIE MARITA.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Astery eu stiam ca e liber la politica pe forumul asta Auzi, ce este Radacini??? Cam ciudat ca nu au personal la fabricuta aia de ghete ortopedice
Acum sa-mi zic si eu oful: i-am dat acum 7 luni comp. lui Teo sa-l repare Suna Giorgos sa-l ceara si cica.....nu este gata inca Cat de nesimtit poti fii, sa zici atat de senin ca nu este gata dupa 7 luni??? Nici macar scuze nu si.a cerut, de parca ar fi luat comp. ieri si trebuia sa fie gata azi

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki ce naspa....eu nu mai am loc la stiri din cauza desenelor lui marco. am luat 2 receivere, ca sa mearga ambele tv-uri pe acelasi program. afacere faina am facut.
Astery ce e cu RADACINILE? nu am inteles...
Mie din poze, mi s-a parut ca razvan al Brandusei are ochii albastrii...unde i-ai vazut verzi?

Marco a modelat de unul singur...pe post de planseta a folosit parchetul, iar LCD-ul era pe post de panou unde lipea plastilina. Bine ca nu-i tat-su' acasa sa vada ce face fiu-su'.
Mi-a facut o groaza de serpi...venea cu ei la mine si facea:"ssssssss". Tare m-am distrat si m-am bucurat ca si-a framantat si modelat singur plastilina.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hello fetelor.
Am citit in fuga, atat cat mi-a permis ioana si acum incerc sa raspund pe aici atat cat imi mai amintesc ca am avut mii de intreruperi.
Silvi, se vede ca nu-l ai pe Alain cu tine, ai timp sa visezi la o vara plina de soare pe o plaja superba cu familia mult iubita da-i batate si fa aranjamentele cat mai repede ca acum apare Alain si cucu timp liber.
Giova vad ca si tu ai de tras cu Marco la fel ca eu cu Ioana, pana nu-i promit vreo rama, ursulet nu ar merge de bunavoie in casa. Altfel vad ca nu-ti mai convine la bloc si esti preocupata de shoping-areala ce va sa vie. Ia si tu cate ceva din toate, categoriile principale sunt: jucariile, hainutele, carti, dvd. Sa poarte Marco sanatos pijamaua.
Astery, imi pare rau sa aud ca Razvanelul tau este astfel diagnosticat. Cu ajutorul tau o sa se faca bine ai sa vezi. Credeam ca s-a rezolvat problema cu piciorusele inca de atunci de cand a purtat cizmulite de gips. Chiar ca o sa-i creasca piciorul pana sunt gata ghetutele alea. Cum adica are fimoza din nou??? Si ce faci in cazul asta? Cum arata si cum se manifesta fimoza asta? Ii place tricicleta? Se plimba cu ea? Apropo, cum reactioneaza la cadouri??
Maraki, tu ai copii mari ma...Sa-ti traiasca fata, 20 de ani este o varsta super. Ea este la facultate de nu vine si ea la tine? sau nu-i place Germanica? Si sigur ca este modest Tudor!!! Orice persoana cu bun simt ar reactiona la fel. Dar orice am cumpara si oricat de mult va spun eu ca sunt binevenite, chiar daca le inghesuie pe cele vechi pe sifonier.
Bumbita, tu activa ca de obicei. Esti tare plina de viata si ai multa energie, sau cel putin asa imi pari mie. Sebi al tau, baiat mare, cuminte, merge la gradi si spune povesti frumos, felicitari.
Acum plec, mai am multe de spus dar sunt ceruta la rampa...poate revin...

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Radacini este o firma din Bucuresti.

Deci, sa va spun ce NU face Razvan: nu raspunde la numele lui, nu executa comenzi simple, nu recunoaste animale pe plansa, merge pe varfuri, are crize de manie cu autoagresiune (se musca de manute), nu imita mai nimic, are afazie (lipsa vorbirii). Or mai fi, dar nu-mi mai amintesc acuma. Poate vi se pare bizar cand va tot povestesc ce facem noi impreuna si mie mi se pare ceva extraordinar . Dar sa stiti ca chiar este extraordinar.

Mergi la inceput

Daniela, stiu ca se va remedia cu ajutorul meu, altfel nici nu accept.
Stiu ca s-a vorbit extrem de urat la adresa mea, cum ca-mi imbolnavesc singura copilul, dar din pacate, n-a fost asa. In fine, nici nu merita sa-mi mai bat capul cu astfel de fiinte.
La cadouri... depinde: daca le-as ambala, cred ca ar ramane in veci acolo. Daca este o masina sau altceva in cutie, vizibil, da, devine curios si vrea s-o scoata. De curand a invatat sa deschida o cutiuta si sa-i scoata continutul, cutia de nurofen sau panadol, de exemplu, sau chiar altele mai mici.

Maraki, chiar ca ai fata mare, o domnisoara. TRebuie sa fii tare mandra de familia ta marita. Eu as fi, ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Fimoza arata cu preputul lipit in jurul glandului. Stiu ca sunt pareri pro si contra, nici eu nu mai situ ce sa cred si ce sa fac...
Tricicleta ii place rau, am ametit plimbandu-l pe aici prin vastul nostru apartament cu doua camere , va imaginati cred. Dar ma bucura ca ma solicita sa facem activitati impreuna, ceea ce este super. Eh, nu stim noi culorile si alte chestii intelectuale , dar ne descurcam si asa.
I-am cumparat ieri doua CD-uri faine tare, incerc sa vad daca este ceva si pe net, ca n-au nici o adresa. Sunt de la Compedia/Roton.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt. urari, acum generalizez ca sa nu sar pe nimeni Despre Roxana, am dat-o la scoala de la 7,6 ani si dupa generala a intrat la ucenici dupa care a dat diferenta si a urmat la liceu unde a facut 3 ani. Anul asta termina, in vara da bacul si vine aici Pe Angelo in stie doar din poze, pune si ea poza lui in fereastra ei din mess La inceput nu a vrut sa vina definitiv, spune ca e alta fire si nu poate sta fara prieteni, nu vrea sa-l lase pe taica-su singur, etc. In final vad ca si-a schimbat parerea si stiu ca au contribuit si prietenii ei sa o convinga.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Astery sant cd-uri audio sau video? Eu am gasit aseara la un tip pe DC++ o gramada de povesti, muuuulteeeee si frumoaseeeee dar sant audio.Le am pe toate, daca vrei iti trimit prin mess.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput