LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Any, of of cu cea mica saracuta! Bine ca rana arata ok. E intr-o zona vizibila? Sanatate si sa nu ramaneti cu urme!
Am fost Duminica la o petrecere de copii la un loc de joaca si fii-mea de bleaga ce e s-a lasat muscata de un baiat. Printesa mea, cand e intre copii zici ca e drogata de fericire. Locul de joaca maricel si inghesuit, copii multi, eu si cu bebe dupa mine, radu intr-un alt loc la fumat+ cafea, numai ce vad o animatoare cu Anuka in brate si cu un servetel pe nasucul plin de sange. SI fata mea nici nu plangea! A muscat-o vampirul de nas pana i-a dat sangele! Si nu stiam cine e. Apoi am urmarit sa vad ce si cum. SI ce sa vad? UN baiat de varsta ei, a inghesuit-o intr-un colt al locului de joaca (abia ce o vedeam) si o mushca de zor de fatza! . Si Ana statea. Dar de data asta a plans. Are 4 muscaturi pe fata, din care 3 vizibile rau! Ce ti-e si cu copiii din ziua de azi. Cred ca s-a lecuit de locuri de joaca! Imi tot spune: "M-a mucat baietelul!" "DE CE?".

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

gata. am culcat si eu barbatii mei, am mai strans de prin casa ( in special din bucatarie - unde sebi imi facuse numai firimituri de paine pe jos - cred ca innebunea maine dimineata soacra-mea daca gasea asa .

azi la gradinita mi-a zis ingrijitoarea cand m-am dus sa-l iau la 16 ca i se pusese pata pe un baietele, de langa masuta lui. dupa ce au mancat ciorbita, sbi s-a repezit la caciula lui sa i-o dea jos. copilu plangea, asa ca s-a iscat un intreg scandal...ce-o fii avut, domne, c caciula copilului? felul 2 - piureul si ficaciorii nu i-a mancat.

ce ma distreaza este ca cica si ieri si azi , aproape de ora 12, se duce la ingrijitoarea tatiana, o ia de mana si zice " tatana ade a masa" si o ajuta sa puna farfuriutele si lingurile pe masute pentru copii.

a dormit de la 1 30 la 16. cand m-am dus sa-l iau, era in patut, cu mainile sub cap, se uita inistit cum ii imbraca pe ceilalti copii. manca-l-ar mama.

silvi , gata, m-ai drogat, ce sa mai!!! incep deja sa-mi fac planuri de concediu. asta seara am vb cu al meu de concediu, daca crede ca poate lua anul asta la noul job. noroc cu vacanta judecatoreasaca iulie-august, cand sa speram ca poate lua si el o scurta pauza. chiar te rog sa-mi dai cateva detalii pe PM-locatie, poze,site, costuri, ce poti tu. multumesc mult

sa stii ca si eu fac la fel cu sebi . ii decalotez "ciucurelul" la baita cand se mai inmoaie si nu am nici o problema, "merge" f usor, chiar zicem "hai sa il soalam si pe el inauntru" si se uita ce fac acolo. pe edy, l-a decalotat la 2 luni dr pediatru, era putin lipita, am dat cu crema de galbenele si acum il decalotez lejereanu la baita.

miha ai grija cu tudor. da-i acolo cu rivanol sau cu galbenele? cum face pipi? pupici sa treaca.

offf!!!offf!!!mai any ce mai patirati si voi!!! imi pare rau, saracutza!!!in rest cum mai e cu pofta de mancare?

bee ti-am revazut si eu copii. taaare reusiti!!! bai, dar are razvanel al tau niste ochi, de revista, pe bune!!!!ptiu!ptiu!ptiu!!! nu cred ca se schimba - sunt leiti cu ai lui tati! zici ca a trecut vampirul pe la voi?! si la noi - in prima saptamana de gradi, l-am vazut ciupit pe piciorus si mi-a zis ca l-a muscat un baietel ( o fii fost baietelul de azi de la masa si l-a tinut el minte?!hi-hi-hi!!!). de atunci nu s-a mai intamplat.

de chirie ce sa-ti zic. ca eu sunt f multumita ca am gasit si ca ne place. pt ca ce am vazut - ORIBIL. adica nu stiu cum au tupeu unii sa ceara 400 euro pe niste garsoniere in care nu au NIMIC-nu tu parchet, nu tu termopan - care deja nu mai mi se pare un lux, ciceva normal, obisnuit, nu tu zugraveala, ci peretii ingalbeniti de la fumul de tigara...de mobilier ce sa mai zic. aici e super. ma bucur ca nu e f multa mobila, decat mobila de bucatarie-nou nouta, biblioteca de sufra si sifonierul de dormitor. pentru restul, ne vom aproviziona de la ikea unde am fost sambata seara. este fantastic, eu nu mai fusesem. sunt o gramada de produse f bune calitativ si la pret. dar sigur voi stiti cu siguranta. eu nu am mai fost pana acum.

voi platiti doar 350 euro?! nu v-a mai marit chiria pana acum? de cat timp stati? eu i-am zis lui dani ieri sa facem contractul f clar adica timp de un an sa scriem ca nu ne poate mari chiria, ca nu poate rezilia contractul mai devreme de 6 luni, nu mai stiu ce-am trecut...dar paza buna trec primejdia rea. oricum, eu imi doresc sa avem o relatie buna cu proprietarul - sa-l mai chemam pe la noi seara la un gratarel, la un pahar de bere - sa vada ca suntem oameni ok, de treaba. apart este al unei prietene, plecate in belgia, iar el este patronul unei firme de constructii, deci si el om serios.

deeeeeci, ca sa concluzionez, ma bucur ca suntem aproape. poate ne si vedem, cu toti 4 piticii. eu m-as bucura mult de tot, mai ales ca nu cunosc nici o mamica in bucuresti.

dar va am pe voooooooooooooooooooooiiiiii si o sa pot suplini lipsa prietenelor mele mamici din cv.

ma duc sa-mi fac ceaiul si revin

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele, band eu la ceai si citind pe-aci mi-a venit somnic.

cuscra ce mai zici? ai revenit acasa?pupici de la noi. multi-multi.

va pup si eu si la nanic.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Lovitura e la baza parului in partea dreapta...eu sper sa se atenueze semnul...cit despre pofta de mincare...Ioana nu a avut niciodata probleme...maninca orice si oricind.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by Giova

unde ati disparut cu toate? deschid clubul scutecelor si la subiectul nostru imi arata ca Mira a scris ultima postare. cand colo...e a mea si Mira nu e deloc. sa mor de inteleg ceva.

acum vad...cred ca am vrut sa scriu ceva dar nu eram logata sau ceva s-a intamplat.

Miha ceai de musetel si Bepanthen pentru putulica. Si David a avut odata si asta am primit de la medic. Apoi am aflat de la pietenele mele mamici de baietei ca e ceva destul de intalnit. Multa sanatate.

...........dupa cum banuiti , eu nu am timp, de saptamana viitoare sunt in depozit si acolo e alt ritm de munca....sper sa apar mai des.

Va doresc o zi minunata.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
Originally posted by anymony

Lovitura e la baza parului in partea dreapta...eu sper sa se atenueze semnul...cit despre pofta de mincare...Ioana nu a avut niciodata probleme...maninca orice si oricind.

Off Any....saracuta.
.........cat despre pofta de mancare, esti o fericita. A mea se ingrasa de la aer, asa spune barbatu-meu. Nu mananca nimic. Daca mananaca o masa pe zi e bine. Aseara a mancat o farfurie de supa cu taitei si o felie de paine cu unt si gem. Atatpe o zi intreaga.....ba si ceva lapte...........si mofturi cat cuprinde pe toti 3

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Salutare ,
Giova , sper ca ai primit banii i-a pus fratele meu , cred ca luni .
Nu stiu ce a-ti vb , bani sau cadou, daca e cadou imi dau si eu cu parerea ca o bucatarie de jucarie , ar fii ceva deosebit , si ceva hainute .
Cuscra , da am venit acasa , ieri .
Dar vreau acasa in Ro , asa m-am, satuuuuuurat aici si de drumuri du-te vino .
Any, am citit ca s-a lovit fetita , multa sanatate . Numai nazdravanii fac .
Maraki , m-am gandit la voi cand am trecut prin Munchen . Am fost intr-un mag Real in Memingen . Am murit ce preturi au acolo . Am luat cosmetice la jumate de pret fata de Spania. Si era la intrare un magazin KIK . Wow................. ce reeduceri . Am murit de ciuda ca nu aveam timp sa caut mai mult , asa ca m-am enervat si i-am luat numai la Clara o geaca .
Asa geci faine de baieti am vazut la numai 5 euro , chiar m-am gandit la Giova

Ma duc la treaba . Pupici

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asadar si prin urmare...sunt plina de dar asta e...am vrut ap. in bloc rezidential...platesc administratia de ma usc...
Sa revin la lucruri mai frumoase.
am umblat azi prin Mall, daca tot am avut treaba acolo.
si am gasit asa:
- bucatarii de la 2 mil- 2, 5 mil.
- mese de infasat de la 3 mil.- 5 mil.
- set beauty(masuta cu oglinda, creme, pheon, etc) de la 2 mil.- 3 mil. Cea de la Chicco era chiar misto.
- DVD-uri la 500 mii, scumpe rau, vorba lui Bee.

Mai astept sa se stranga banii pana luni dim., cand merg la banca, ii scot si plec la shoopping.
asa ca ...cine mai doreste, cine mai pofteste....aveti timp sa puneti bani in cont.
Cine doreste extrasul de la banca, viitoarele chitante si alte acte doveditoare, sa-mi trimita un PM si ii voi pune la dispozitie toate hartiutele cu cati bani au fost si pe ce s-au cheltuit(vreau sa fie totul cat mai transparent).
as cumpara cadoul in weekend, dar cum sunt cu marco tot timpul, nu pot sa merg cu el prin magazine de jucarii, ca ar face ca toti .

Bee mersi de idei, sa stii ca asa voi face. tinand cont de parerile voastre si de suma adunata, voi merge la pescuit.
Bumbi ati gasit un ap. cu pret bun. au crescut chiriile si in Tm, noua ne-a oferit un turc pe ap. 800euro/luna, dar nu am vrut sa-l inchiriem.
Mira te asteptam din depozit atunci.
Any macar e mascata de par cicatricea. lasa ca se va vindeca bine. Imi zicea o dr. esteticeana ca ii trebuie ani buni unei cicatrici ca sa se vindece. asa ca asteptam....
Ana am primit de la Rancov Ana maria, in data de 18/02. fiind trimisi din Tm, am banuit ca esti tu.
ai mancat cartoffel pana la urma?
bine ca ati ajuns cu bine acasa. frumoasei.

sper sa vina primavara, caci e asa o vreme frumoasa afara....
hai...o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ha ha , da eu sunt , m-a pus fratele meu cu numele de fata , ce idei ii vin si la asta . Nu am apucat sa mananc , ma ramas cu pofta ......... data viitoare sper .
Eu gasesc dvd-urile ff scumpe, doamne iarta-ma da de unde stie copilul ca e original sau nu , tot asa se uita la el . Mai bine o jucarie utila si hainute . Mi se pare ok la 2 mil bucataria si raman bani si de ceva hainute frumoase .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor.
Any lasa ca noi avem in frunte un semn, bine ca nu a fost ceva mai grav, incidente din astea mici se mai intampla. Eu l-am dat pe Alain tot timpul cu spray cu propolis, e un cicatrizant f bun, mama zice ca aproape nu se mai vede semnul, eu una pe camera nu il vad deloc, incearca cu asta daca e vizibila cicatricea.
Giova super fain suna ce ai zis tu, sunt cam scumpe dar asta e, macar o sa se bucure de ele, eu una zic ca merita luate, vezi totusi daca nu gaseti pe net sa le trimita in Bucuresti poate si dvd_uri si jucarii, daca tot nu merge nimeni cu ele....Multumesc de sfaturile cu vacanta, voi intra pe net sa vad locatiile.
Bumbita iti pun pe PM ce informatii am eu si din Grecia unde am fost si am fost f multumiti si din Italia ca si eu prefer sa merg in locuri despre care poate sa imi spuna cineva ceva.
Eu sunt topita ca al meu copilas s-a invatat si sta la calculator cu mine, ma vede pe camera si vb cu mine si tasteaza tot felul de litere nu il tine mult ca se plictiseste repede dar cateva minute ne amuzam frumos.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput