LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)
Raspunsuri - Pagina 15
maraki spune:
Bombo ti-a iesit placinta? Eu cumpar gata facute, doar le bag la cuptor si in 40 min sant gata.
Fetelor mi.am amintit, stiti ca vroiam neaparat sa cumpar un tort cu desene animate deasupra( de ziua lui Angelo ) Aici m-ar fi costat 50 euroi daca era la comanda si in final am renuntat. Faza tare este ca am vazut in Real tort pt. copii cu iaurt si fructe, avea deasupra desen cu Mickie Mouse si costa doar 8 euro Noi de obicei facem cumparaturile in Kaufland si acolo nu au torturi pt. copii, de unde sa stiu ca se gasesc gata facute? Ma pregatesc sa-i fac baie lui Angelo,sa calc o camasa si voi reveni....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bombonicaaaa spune:
Maraki pai mai mare ciuda ca nu ai stiut de torturile alea mai ieftine Lasa ca stii de acum cand ai nevoie
La noi aici nu am gasit placinte cu branza de cumparat care sa fie si bune , mai fac eu acasa dar destul de rarutz in ultimul timp .
Azi am facut prajitura cu branza, Rudy se numeste , arata super fain asezata in tava si sunt sigura ca si la gust trebuie sa fie la fel de buna , am gasit reteta pe Dc
Eu abia astept sa vad poze de la ziua Sabinutzei si sa ne povesteasca cum a fost .
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Giova spune:
Noi am fost prin Mall, la locul de joaca, tati la tuns, pe urma am papat si acum acasa.
Bombo sa zici cum a iesit praji si dai reteta daca e buna.
Lasa ca recupereaza Ady acum cu eco, daca la Jasy a ratat.
Maraki eu am luat de cateva ori prajituri din Real si nu mi-au placut. poate la voi sunt altfel.
Nu v-am zis ce am patit ieri in parc. Marco era cu moto si se dadea frumos pe alei, cand se ia o baba de el, ca sa mearga in alta parte ca trezeste bebele din carucior. Baba era pe o banca cu inca una si o mamica cu un bb in carucior.
Copilul a venit la minie si a inceput sa planga. eu am auzit toata faza si cel mai tare m-a deranjat tonul autoritar al babei.
Nu va zic, cum m-am dus la ele la banca si am intrebat-o ce are cu copilul. a inceput ea ca sa mearga in alta parte ca se trezeste bb, etc, etc.
Parca am luat foc....i-am zis ca unde ar vrea sa ma plimb cu el, daca nu prin parc? sa merg pe strada ca sa nu deranjeze bebeii care dorm? Le-am mai zis, ca atunci cand era Marco bb, eu ma plimbam cu el, ca sa poata dormi, nu le interziceam copiilor din parc sa faca liniste. Mai ce tupeu au unii...stau la barfe pe banci si vor ca toti copii din parc sa nu alerge, sa nu urle, sa nu se dea cu masinutele. Pai unde naiba sa se joace?
Vai ce m-a enervat baba, imi venea sa o iau la palme. si nu de alta...dar Marco e asa sensibil cand i se atrage atentia in public...apoi sa se rasteasca cineva strain la el. Saracul...nu s-a mai urcat pe moto, nici la rugamintile mele.
of...of...ca iar m-am enervat.
Eu mi-am putut tocii papucii batand stradutele, ca sa doarma bebeul in liniste, nu am stat in parcuri unde era galagie, dar sa ma mai si rastesc la copii?
gata pauza, fug la micul terorist.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Giova, ce faza aiurea cu baba din parc cred si eu ca s-a necajit Marcolino, lasa a uita repede ei. Ai avut dreptate, si eu am vazut de mai multe ori faze dn astea cu tipe care statea si citeau in fund pe o banca si copilul plangea in carucior....mai rau decat a dormea. Cum e motoreta lui Marco, ai pus pe undeva poze cu ea ca am ratat faza. Bine ca ati scapat cu nasucul, we frumos sa aveti.
Maraki, mi se pare tare scump avionul de care zici tu, cred ca e altceva....asta de care zic eu a fost ce-i drept la promotie dar a fost 20 sau 30 de euro nu mai in minte. E mare, verde partea de jos si alb sus si scrie parca Holiday Flight pe el, era ceva cu primul meu avion ambalajul.M-ar mira sa fie asa de scump la voi daca e acelasi de care am zis eu.Lui Alain ii place ca ii deschide si cala si baga acolo bagajele si avionul si are ceva scaune rabatabile si cara tot felul de omuleti cu el.Sunt totali socrii tai ce discrimnari fac.
Irinutza sa iti traiasca printesa, La multi ani Sabina!!!!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Bombonicaaaa spune:
Fetele superrr prajitura , merita zic eu sa o incercati si voi , e rapida si f. gustoasa , incerc sa postez reteta :
Ingrediente
Aluat: 400 gr faina, 250 gr unt, 150 gr zahar, 1 galbenus, 1 praf de copt, 2 linguri cacao;
Crema: 750 gr brinza de vaca dulce, 3 oua, vanilie, 250 gr zahar
Mod de preparare
Se framinta ingrdientele - faina, margarina, zaharul, galbenusul, praful de copt, cacao - si se imparte in doua si se fac 2 bulgari care se tzin la rece 10 min. un bulgare se rade pe razatoarea cu dinti mari, pe urma se pune crema din brinza, iar pe urma se rade peste brinza cel de al 2 lea bulgar. Atentie!Bulgarii nu trebuie apasati cu mina cand se dau prin razatoare, se dau numai cat sa acopere tava imprastiati, iar cel al doilea trebuie numai sa acopere brinza .
Am tinut-o la cuptor cam 40min. pana se rumeneste putin , se taie cand se raceste
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
andiaroro spune:
Bombo- gand la gand! Taman ce am scos din cuptor o praji cu branza...hai sa-ti mai dau o reteta:
3 oua, 12 linguri zahar, 12 linguri ulei, 18 faina si praf de copt. Se obtine un aluat curgator ( ca smantana. Se toarna jumatate in tava unsa si tapetata cu faina si se da al cuptorul incins 10 minute, cat sa faca o crusta. Se scoate si toarna branza amestecata cu oua, zahar si stafide( nu stiu sa-ti dau cantitati ca eu pun duap ochi) si apoi cealata jumatate de aluat. SE da la cuptor pentru 40 de minute la 200 g C...asat daca mai vrei sa experimentezi si altabranzoasa....e buan si cu mere calite.
ma tin de promisiune
http://good-times.webshots.com/album/562587729THUhbo
si sper ca luni sa am ceva timp sa va povestesc mai multe ...maine nu prea cred ca mai apuc sa intru ca avem musafiri.
Giova - indiferent de "motivatia" babelor, nu trebuiau sa se ratoiasca la un copil, care nu e al lor...Eu pe tema asta as fi facut mare taraboi, are cineva ceva de reprosat mi se adreseza, nu se apuca sa-mi sprie copilul..
Imi cer scuze, dar imi cam cad ochii in gura si nu prea mai sunt coerenta
ana si alexandre (17.02.2006)
irinatunza spune:
Buna dimineata!
Am pus poze in drop.
A fost foarte frumos, Sabina s-a distrat foarte bine chiar daca nu a dormit deloc ziua. Spre seara cind a venit Ioana a fost cam mofturici si a cam plins, dar tot s-au jucat un pic impreuna. A suflat de citeva ori in luminari, tot spunea sa-i mai pun sa sufle. A fost atit de obosita incit toata noaptea s-a foit si a plins; asa pateste ea de fiecare data cind e foarte obosita.
N-au fost copilasi, dar a avut-o pe verisoara ei si s-au distrat de minune amindoua.
Faza e ca eu is cam morcovita ca de miine tre sa ma duc la serviciu. Sper sa se descurce mama cu Sabina, care e o cumintenie cind stat cu mama dar nu papa.
Va pupam pe toate pt. urari!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
maraki spune:
Hello in zi de duminica,
Ana de France M-a uns la suflet cand l-am vazut pe Alexandre in costumas popular Noi de afara altfel percepem Foarte frumoase pozele cu Alexandre
Irina am lasat comentarii in drop
Giova, nici mie nu imi plac prajiturile din super marketuri, de fapt nu prea imi plac astea din Germania, nu se compara cu ale noastre...mai stii cat vroiam sa mananc amandine Nu ar strica nici acum un carton
Bombo cred ca e buna praji ta dar sa stau sa fac bulgari si sa.i rad....mi.e lene E misto si reteta aia cu prafuri, o fac eu cu Astery
Ieri au vazut socrosenii ca ma suparasem, mai aveam putin sa le inchid usa in nas cand au plecat, au sunat si am aranjat sa stea cu Angelo azi A venit si socra-miu cu noi la Maria si am adus mocheta ( ne.a deselat, nu ma asteptam sa fie atat de grea ) Ma retrag sa vad un film...a doua oara il vad dar in lipsa de altceva....Ticalosii romanesc...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
azi am iesit afara cu tricicleta si la porumbei. doamne ce incantat a fost, in plus a fost foarte cald afara.
A papat ceva de la Mc iar acasa a topit 5 galusti cu supa, morcov si carnitza.
Nu zic ca in fiecare seara, ma pune sa-l iau in brate si sa-l duc la frigi sa-si ia "papa bun". gaseste el de fiecare data cate ceva si mananca, spre incantarea mea.
Bombo, Ana voi nota si eu retetele, mai tarziu sau maine. ma bucur ca ati facut praji bune si rapide.
Silvia nu are nici o moto noua, e luata in toamna, se impinge cu picioarele.
Ana ai dreptate, asta m-a deranjat si pe mine, ca s-a rastit la copil, care urgent a pus buza.
macar de era ora de liniste, sau de avea alte alei, dar era singura, restul tot pietris. Puteau sa se retraga ele, intr-un colt, unde nu erau copii.
Maraki bine ca ai rezolvat pana la urma cu mocheta.
Ana tare frumoase pozele!!! M-au topit alea cu Alex in costum popular.
s-a trezit piticul si ma striga. eu care vroiam sa ma spal pe cap.
imediat plecam iar afara, daca e cald...profitam dn plin.
si duminica placuta.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
MIHA78 spune:
Incheiem si noi azi cu sarbatoritul. Ieri au fost socrii, cumnatele, finii, azi mai vine o prietena si gata. S-au distrat asa bine piticii dar Tudor acum e mort de oboseala. O sa pun poze.
Am vazut pozele cu Sabina si Alexandre, doi frumusei. Sabina f. cocheta iar Alex in costum tare dragalas.
Multumim de retete pe mine tare ma bucura ca nu mai stiu ce sa-i dau desert lui Tudor ca el nu prea are voie nimic din comert.
Giova nu stiu ce voi face eu cand se va lua cineva de Tudor, dar cred ca nu frumos cu toate ca sunt o fire calma. Unii sunt tare egostii nu se pot gandi decat la ei.Bine ca s-a incheiat si povestea cu plastelina.
Maraki pana la urma vad ca ai rezolvat tot, te-ai descurcat f. bine.
S-a trezit piticul, revin
IOANA78