LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki habar n-am cata si-a bagat in nas, ca am tot scos din ea.
Dupa baita, iar a scos Clau, ba cu penseta, ba cu coada de la pila de unghii( ne trebuia ceva subtire si lat). ne uitam cu lanterna si vedeam ca mai e. cu BB nimic, saracul a inceput si sa . pana i-a venit la Clau ideea sa puna capatul de la BB in nas si unul la el in gura, a tras ca sa faca vid. asa a scos destul de multa. Nu se mai vede cu lanterna, dar tot nu respira foarte bine pe nara aia. a adormit saracul, il culcam cu noi in noaptea asta.

Planseta pt. plastilina nu am gasit in Toys. trebuie sa-mi procur si eu din Alba de la neamuri, dintr-aia de lemn. ca prea imi umple masuta si parchetul cu ea.

Nu mai stiu la cine ce vroiam sa spun.
ma bag si eu in pat, ne auzim maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova, mai ai curaj sa-i mai lasi plastilina pe mainile lui?,,,,,,,,,,,,,,si io am plastina pt dav , dar i-am strans-o, o scot cand mai creste ca mi-e frica...........dav a invatzat sa dea drumul la cuptorul cu microunde, dar il si baga in priza, i-am zis ca dak mai umbla inj cuptor(pune tot felul de chestii in el, se urca cu scaunul ca sa ajunga la el) iese lupul si-l mananca...........cand a auzit mi-a zis: CUMINTE DAVID, NU PAPA LUPUL

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 29+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

am intrat sa va zic ca respira bine, i-am si astupat nara neinvadata de plastilina si respira bine pe cea cu pricina. deci a facut treaba buna Clau, a cam pescuit tot ce era inauntru.

Anasol ii voi mai da plastilina, dar nu-l mai scap din ochi. si marco umbla la microunde, tot asa pune scaunul baga cate ceva in el si-i da drumul. noroc ca sunt prin preajma, ca noi il tinem tot timpul in priza. Mi=e ca in curand imi va da drumul la apa, ca prea e captivat cum spal eu vasele.
ce mortal e David, auzi ca vrea sa-l plimbe pe bb2 cu moto.

gata, acum chiar ma bag la somn.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

EI am facut si noi doi ani. Asa ca Giova datele noastre sunt Ioana Mihaela , 2 August 1978 mamica lui Tudor Stefan 20 februarie 2006, cluj, daca mai tb. ceva te rog sa-mi spui si scriu.
March pun poze, sigur, mi-a spus la un moment data Dana Ene cum sa fac asta, n-am facut at. si n-am mai apucat sa ma documentez dar cat de repede o sa o fac. Ai doi copii frumosi si imi inchipui ce e pe acolo cand le faci baie impreuna.
Astery da asa e cu astmul am scos tot din casa, inclusiv am schimbat mobila, acum ma lupt cu sotul sa se lase de fumat, nu fumeaza in casa, dar nu vreau sa fie el un exemplu ptr. copil in sensul asta. Sa ne tot scri ce face Razvan, ai vazut ca toate fetele se bucura alaturi de tine.
Bee nu cred nici eu ca dupa o bronsiolita cu insuficienta resp. poate fi deja vb. de astm mai ales ca Razvan este asa mic, sincer am citit at. ce peripetii ati avut si m-am cam cutremurat. E bine ca deja sti ca tb. sa fi putin atenta la amandoi. Acum cu testele alergice, si eu i-am facut lui Tud acelea in sange ptr. vreo 20 de alergeni si au iesit total negative in cond in care la unii el se manifestase deja, deci nu sunt chiar relevante.
Maraki ma abtin greu cu Nokia. E aici la 3 km de mine si am mai auzit una alta de aici de pe plan local, nu mi-a prea placut dar asta e. Au sarit si preturile la terenurile din jur in aer cu ocazia asta.

IOANA78

Mergi la inceput

Anymony am vazut pozele de la petrecere. Cum spune Tudor munoasa, munoasa, cretolina ta, iar poza in care papa frisca cu Sabina e totala.
Giova bine ca ati putut scoate voi toata plastelina din nasuc. E bine Marco acum nu? Pb. De-astea ne tot asteapta de acum. Ieri la petrecerea lui Tudor nepotul meu grabit sa manance repede sa se poata juca s-a innecat de s-a facut albastru, iar eu zau ca nu stiu cum i-am scos mancarea din gura, gat. Ziua mea de nastere e 26 august nu 2 august cum am scris adineauri.

IOANA78

Mergi la inceput

se pare ca nu am scos toata plastilina, caci fonfane marco. Nici laptele nu l-a baut aseara tot, azio dim. nu s-a atins de el. I-am bagat picaturi de nas, l-am pus sa sufle tare,tare, a si stranutat dar degeaba. azi dim. m-am uitat cu lanterna si nu se vede nimic. o fi mai sus pe canal.
asa ca...dupa ce-l iau de la gradi...direct la urgente cu el, sa nu ma trezesc ca merge catre ureche si creem alte complicatii.
of ce groaza mi-e, dar sper sa o rezolvam repede si usor.

Miha sa-ti traiasca piticul, multa sanatate si fericire.
Hai ca ma pun sa-i deschid si lui subiect aniverasr, chiar daca cu intarziere.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniversar pt. Tudor de MIHA78:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116649

Mergi la inceput

Giova esti o draguta, dar te rog nu deschide, noi suntem tare noi si voi inca nici nu l-ati vaz pe Tudor. Stiu ca fiecare imi ziceti din suflet La Multi ani si asta e suficient. Asteptam anul viitor si at. o sa aiba si el separat ok?
Mergeti cu el mai bine sa-l vada dr. sa nu aveti vreo surpriza.
Azi is conectata la calc.

IOANA78

Mergi la inceput

ok Giova e bine si asa. Merci

IOANA78

Mergi la inceput

Miha prea tarziu. e drept ca nu-l cunoastem pe Tudor, noua ne-ar face o deosebita placere, asa ca...te asteptam cu poze.

Pt. cine mai vrea sa trimita bani pt. Mariuca, maine e ultima zi.
Luni scot banii si cumpar cadoul, ca si asa am lungit-o destul.

_

Mergi la inceput