Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 23
alehiam spune:
schimba careva capitolul? ca am un robert supermarait...
greieras iti trimit parola
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
mandarinutza spune:
Celia, sanatate pentru Andrei si Andreea. Am admirat pozele de la intalnirea Dc de la Iasi - ce mamici dragute si bebelusi dragalasi!
L-am admirat din urma si pe Stefan cel petrecaret. Sim, vad ca are gusturi fine, ii place deja sampania! . Cred ca o sa fie mare amator de cocteiluri, caci si la intalnire rontaia fericit un pai.
Ancasilv, felicitari pentru micul crestin!
Papanash, foarte frumoasa melodia, e una dintre preferatele mele si a sotului.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
papanash spune:
Eu am reclamatii de la asta mic :
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2273972301/
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
betty78 spune:
ma risc eu la facut capitol nou
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Vero, ai o fetita frumusica foc.
Betty, eu l-as fi lasat pana maine. Nu stiu ce sa zic, cred ca puteai sa amesteci cu cartof sau dovlecel. Andrei mananca f multe, insa ieri i-am dat cartof cu spanac si nu prea a pus gura.
Papanash, foarte frumoasa melodie. Iti raspund imediat si la PM, dar am probleme cu explorer, mi l-a stricat de tot antivirusul si nu mai pot tine mai multe ferestre deschise. Tare haios bb in masina. Eu il tot pun pe al meu in colacul ala de il avem dar nu ii place.
Carpatina, deci nu iti trebuie menajera.
Luy, eu m-as multumi sa mergem oriunde o data pe luna, me refer in afara Bucurestiului. Abia astept vara sa incepem naveta la Neptun.
Melania, masa se inlocuieste treptat. Sigur ca atunci cand ajunge la o cantitate mai mare nu va mai primi deloc lapte. La inceput papa fructele si apoi laptic. Al meu desi mananca foarte mult, tot mai vrea si bibe.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
papanash spune:
vreo 2 ore n-am putut sa postez nimic, n-a mers. plecam la cautat mocheta noua pt, camera andrei, ca a inceput deja cu mofturile....
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
betty78 spune:
hai ca ma trezisem si eu dar prea tarziu
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario