Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

HELP: ma laudam pana mai ieri ca este un mancacios (mar-ul ii place), dar azi la masa de morcov (la pranz) efectiv dupa prima linguritza a inceput sa scuipe, iar la 3 -a m-a scuipat efectiv in fata, cu toate ca era mort de foame....asa ca am renuntat si l-am pus la san, unde a supt de disperat. Acum vin eu cu o intrebare: pot sa ii amestec morcovul cu altceva? Poate cartof....ca nu prea as sta cu morcov 3 - 7 zile, mai ales ca lui i-au dat in spital cand avea 1 luna si 3 saptamani morcov si nu a avut nici o reactie adversa. Oricum nu sunt sigura ca refuza morcovul propriu-zis, ca doar ieri l-a mancat, ceva mai greu, dar a papat pana la urma, dar azi am bagat niste ulei de masline si poate de aia l-a refuzat. Ce sa fac sa ii mai dau la urmatoarea masa morcovul amestecat cu ceva, sau sa nu ii mai dau nimic pana maine?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

si acum, pentru toti iepurasii din trupa, pentru toti sarbatoritii de astazi, pentru toate mamicile stresate de diversificare sau eruptii,pentru bebeii muciosi si nemuciosi, pentru toate mamicile indragostite , pentru toti si toate, cu mult drag de la mine, ascultati, va rog, urmatoarea dedicatie muzicala ( fara numar,fara numar

http://www.trilulilu.ro/tudorghioc/5ec1a1d140da9f

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Betty eu nu stiu ce sa-ti spun ca si eu is in ceata cu diversificarea asta....nu i-am dat decat suc Mirunicii mele,poate te lamuresc alte mamici.

Ancasilv io am fost rapida si am postat inainte sa stergi tu link-ul,poti sa te intorci in urma la postarea mea,sa vezi ca mergea...

Papanash nu se aude la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Aha,acum am auzit-o...merci pt. dedicatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, nu-i mai da nimica azi, ca nu va grabeste nimeni .
poti sa ii mai bagi o leguma, daca nu cartof, atunci dovlecel cred ca e ok.
Sau da-i maine marul la masa de la ora 10 .
In general eu as diversifica cat de cat o masa dupa care as trece la urmatoarea.
Ulei sa-i pui f f putin.
Cum ai fiert morcov? numa morcov simplu sau si cu alte legume?

Un sfat, pt toata perioada asta pana la 2 ani
sa nu te stresezi cu mancatul.
Lasa-l cat si cum vrea el, eu de data asta am sa merg pe un pricipiu mai simplu, un fel de autodiversificare.
:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

papanash ce piesa...chiar ca fara numar

merge dc-ul ca naiba...numa' la mine o fi?

betty si eu zic sa mai incerci,usor usor...ca pana la urma tot papa ei de toate.
Mai incearca si maine,ma gandesc oare,nu era bine daca adaugai un nou element peste cateva zile?Zic si eu...

Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

yupiiiiiiiiiii inca un dintisor, am descoperit azi inca un dintisor( offff ce a mai plans mititelul), sper ca am scapat pt o buna bucata de timp.Deci Cristian are doi dintisori, acum e un iepuras autentic.

Am fost afara, ne-am vazut cu Stefan si Sim, adica eu i-am vazut ca , Cristi a dormit de la 13.20 cand am iesit si pana la 3.30 cand am intrat in casa, probabil daca mai stateam afara mai doarmea, dar am inghetat eu de frig.

Roxana, pai cu asa o dimimneata sigur maine iti cumperi haine cu un nr mai mic, cel putin. Spor la soppingareala, parca maine ai spus ca pleci?

Betty, eu zic sa nu te agiti cu papatul morcovului, poti sa-l combini linistita. Cand am inceput sa-i dau morcov lui Cristi ii dadeam suc de mar si morcov dimineata( la 10-10.30), daca predomina gustul de morcov nu-l papa cu aceeasi placere,uneori nu-l voia, la fel s-a intamplat si cand am ingrosat suculetul( mar, morcov si para).S-ar putea sa nu-l incante gustul de morcov, cel putin la noi asa este, daca predomina alt gust, chiar daca are si morcov, este papa bun.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Yaia
Sa stiti ca eu nu am fost asa grasa inainte de sarcina.

Ei.. parca am fost vreuna.. Toate eram numai piele si os..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Am lucrat la fesieri si picioare urcand si coborand scarile de zeci de ori, am lucrat la abdomene cu aplecari repetate pentru adunarea jucariilor, am lucrat la bate carand vrafuri de carti si haine, si am finalizat relaxant cu o sauna la abur de fier de calcat. Totul pe fundalul sonor asigurat in mod generos de vecinul proaspat mutat in casa de alaturi.

Mah.. bine ca n-am menajera.. ca uite cata treaba ar fi trebuit sa fac...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina doar morcov chir...si este copt la cuptor...ieri la vrut, azi cand am bagat ulei l-a scuipat...nu ma stresez, vroiam sa stiu daca trebuie sa ii mai dau mai tarziu....il las in pace...maine ii bag dovlecel...de fapt o sa fac altceva...fac morcov separat si dovlecel separat si vreau sa vad daca refuza morcovul si daca da amestec cu dovlecel, iar daca nu inseamna ca l-a refuzat de la ulei....eu personal urasc uleiul de masline in mancare...si este posibil sa ma mosteneasca

Devilla am diversificat cu 2 mese in paralel....ora 10 piure de fructe, iar intre 12-14 piure de legume

Cecilia are sens ce spui tu acolo....e posibil sa fie de la morcov sau poate ulei...maine testam

Danuta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput