Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Celia Sa-i treaca repede.

Myral Doamne pt. mine sunt SF-uri chestiile astea cu parintii sau socrii naspa. Mi se pare atat de aberant si contra naturii ca parintii sa fie altfel decat sunt minunatii mei parinti si minunatii parinti ai sotului. Sper sa nu fiu si eu o mama sau o soacra din asta aberanta

Cecilia sa stapaneasca sanatos Cristi scaunelul lui si sa pape tot, tot, tot.

Roxana, eu inainte de a fi mama spuneam mereu ca daca nu mananca copilul meu il las flamand si sigur va cere singurel cand i se va face foame. Acum, sincer spun ca nu mai sunt la fel de sigura ca asa voi proceda. Cand ma gandesc cum mai plangeam uneori ca nu mananca.... (nu e repros ca ai lasat-o pe atomica nemancata , doar ca mi-am adus aminte de inca un lucru pe care am zis ca nu-l voi face niciodata, si probabil o voi face totusi. In aceeasi categorie intra si "nu voi alerga cu mancarea dupa el"

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna seara fetele...

am mai facut niste albume noi la papanashi...
intrati si mai adaugati poze..
pana acumma, cam 10-11 mamici au pus poze...restu`???

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

TUDOR CONSTANTIN MIHNEA ANDREIMAIANATHANRAULLA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Diwana deci tu ai si parinti si socrii minunati, te invidiez!Si voi tot in categoria mofturosi sunt aproape sigura ca vom alerga cu mancarea dupa eiMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Mai Sabina, eu mi-s curioasa din fire si vaz aici prin cap. 67 ca le-ai aratat o poza cu tine tunsa scurt si cu surioara ta mai mica Sofia . N-as mai fi insistat dar fetele astea atata te-au mai laudat ca acu' iar nu pot dormi . Rugamintea e de la sine inteleasa

Mergi la inceput

Myral, eu tot sper ca nu

Mergi la inceput

Rodica unde-s albumele celea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PICIULE sa-ti traiasca micul crestin .
CECILIA sa stapaneasca Cristian si scaunelul si noul partener de joaca sanatos
CELIA o mamica ingrijorata si doi mititei bolnaviori ,nu ai ce sa faci si ALEX a venit racit de la scoala si oricat am ferit-o pe Teo tot a luat si ea .
MYRAL important e ca ai scapat de socrosenie ,iar cel mai important lucru e ca sotul tau este cel mai bun sot din lume .Sa fiti fericiti .

Mergi la inceput

Cum tot citesc in paralel, am uitat sa felicit 2 povesti frumoase: a lui Papanash si a lui Betty. Ia zi Betty tu ce ai zis la cererea in casatorie venita dupa 2 saptamani? Sper ca i-ai zis 'da' tot atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PAPANASH super ,foarte frumos ai povestit

Mergi la inceput