Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
in leg cu pozele de cand eram gravi, din pacate nu le mai am... decat cateva de la inceputul sarcinii si cateva de prin luna a 7-a!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Vasari spune:
Buna dimineata!
Pufulet, poti sa-mi trimiti mie pozele sa le pun in album.
Maria de duminica rade in hohote (cu voce voiam sa spun). Pana acum a ras asa de 3 ori.
Fetelor, in odiseea noastra in luna octombrie sunt 19 bebelusi. Nu ar fi bine sa ii lasam sa apara? Daca vreti poze cu burticile putem face un nou album in contul acela.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Amy26 spune:
quote:
Fetelor,am o propunere.La albumul din octombrie nu e nici o poza,n-ati vrea sa punem poze cu burticile???Cum vreti voi..
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
buna ideea,Ramo!
Ce mai face Bea? Papa in continuare laptic Novalac?
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
quote:
amy dosarul l-am depus in 12 decembrie.
in leg cu eco la sold/bazin si eu stiu de prin carti/de la prietene nicidecum de la dr pediatru....
Multumesc pt.rasp.
deci e adevarat ca am de asteptat in jur de 2 luni pana primesc banii
POZE
Vasari spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
in leg cu pozele de cand eram gravi, din pacate nu le mai am... decat cateva de la inceputul sarcinii si cateva de prin luna a 7-a!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
Bb, cred ca merge o poza din orice luna de sarcina. Stii ca si eu le-am pierdut. Pana atunci poti pune cate o poza cu Yasmi in albumul nostru. ;)
Fetelor, am facut un album care se numeste burtici. Daca vreti sa-l redenumiti e usor. Asta ca sa-i lasam pe bbii de octombrie: de exemplu Yasmi, George, Angelina...
Alina si Maria - 3 NOV 2007
creem spune:
Neata! Eu sunt la o cafea decofeinizata si un castron cu fulgi de porumb cu iaurt
Foarte buna ideea, Alina!
Cu echo de sold nu stiu ce sa zic, daca nu exista nici un motiv de ingrijorare eu nu cred ca e cazul sa o facem.
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Amy26 spune:
Alina,ai perfecta dreptate....e dreptul bb de octombrie sa apara acolo....
POZE
bb_yasmi spune:
woww wde azi a inceput iasmi sa prinda mai bine jucariile in manuta si intinde mana dupa ele!!! in centrul de activitate!! imi vine sa plang de fericire cand vad ce bine evolueaza si ce repede!!!
cine imi dai si mie linkul de la poze/// stiu ca a mai fost... chiar am o poza cu iasmi din prima zi de viata!!
claudia1178 spune:
Salutare
Poate va mai aduceti aminte de mine sau poate nu.......
bb_yasmi, vreu sa te intreb ceva...de cat timp ii dai diversificat papa fetitei tale? Banana ai incercat? Cum ai inceput?
Eu de o saptamana i-am dat Teodorei suculet de morcov, mar si cereale....nu am curajul sa ii dau mai multe. Vad ca i-ai dat si supica...cum ai procedat cu supica? Pireurile di pulpa cum i le faci si dai?
Multumesc.
Cred ca te-am inebunit cu intrebarile.
Claudia si Teodora Victoria
10.10. 2007
1800gr, preeclamsie dar sanatoasa--------acum 5,400gr.
http://community.webshots.com/user/claudia117829
popbianca spune:
Adinag,imi pare rau de ce intampla cu tine in ceea ce priveste alaptatul , stiu cum te simti pt. ca a mea facea tot asa,si nu vreau sa te sperii dar nu am mai putut reveni la alaptat.Tot asa,plangea din ce in ce mai des cand o puneam la san,iar la ultimele incercari incepea sa urle de cum o inclinam inspre san.Asa ca acum pompez si ii dau si formula,si de la 3-4 mese din 7cate ii dadeam de la mine acum ma mai mulg doar dimineata si seara.Dar asta e,m-am resemnat.
Cand Ana-Sofia are aceste crize de plans o duc ii baie si dau drumul la apa la robinet si de cel mai multe ori acel susur de apa curgand o linisteste.Sherita.70-80 ml e foarte putin pentru virsta ei.pe cutiile lapte praf ,este prevazut ca la 3-4 luni sa manince 5 mese a cate 150ml.Eu as duce copilul la ceva investigatii.Pt. radiografie la solduri dr.de pediatrie infantila a zis sa-i fac pe la 4luni juate ,dar sa nu depasim 5 luni.bb yasmi ,tu la cine mergi ,ca si eu m-am dus cu Ana tot in TM, la dr.Fuicu.Se face eco chir daca nu exista semne clinice(externe),este ceva treaba cu nucleele de crestere si gradul de osificare (calciul din oase)mami de Ana-Sofia(15.11.2007)