Nou stil de viatza (181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Noi am fost la cumparaturi, am luat peste (crap si caras), branzeturi grase (de vaci si de oi) de la tarani si altele.
Asa ca, meniul va arata in felul urmator:
-ceai verde
-crackers cu salata de vinete si sana
-un pahar de bere
-ceai rosu cu vanilie
-crap la cuptor cu praz si rosii, mamaliga si usturoi
-antiadipos
-o banana

Claudia, sotului si sa-ti fie de bine tortul.

sunt prin zona.

Mergi la inceput

Mamicadulce, astept sa ajunga sa-ti pot impartasi impresiile. Auzi cu ce a inaugurat ea cuptorul: cu muffins!!! Pai se poate?

Delia, surorii tale si distractie frumoasa.

Violeta, bafta maine la analize si tinem pumnii joi, la operatie.

Dordia, stai cumincioara la pat, ca sa fiti bine, tu si bebe.

Criscosty, fa ceva pentru tine, ce-ti face placere...plimbarea a reusit sa te linisteasca?

Mergi la inceput

Louisea, multumim pentru vot. Vrei sa ni te alaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Louisea, multumim pentru vot. Vrei sa ni te alaturi?

Merci de invitatie Carmen da nu stiu daca is in ton cu subiectul ca n-am kg de dat jos dimpotriva..
V-am gasit cautand o reteta pe forum si v-am citit si ultimele pagini si sunteti tare simpatice

Va pup si spor la dat kg jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ruxij sa-ti traiasca puiul cel frumos! Matthew la multi ani! La ce fel de suc de portocale te referi? Din comert din ala normal cu zahar, din comert fara zahar ori suc facut in casa? Eu mai beam suc de portocale din comert fara zahar, inainte sa merg la sala dimineata daca nu aveam timp de salata de fructe. Pe aici mai vad ca tipele la dieta beau suc de grepfruit, din comert fara zahar, pe care eu nu-l pot inghiti, are gust exact de voma si la calorii nu sta atit de stralucit in comparatie cu cel de portocale. Are mai putine calorii insa diferenta nu e cine stie ce. Sucul de portocale facut in casa nu stiu cite calorii are, ma gindesc ca tre sa fie cam la fel ca ala din comert fara zahar, si nu are cum depasi aportul portocalei mincate ca fruct intreg. Pt ca da, fructele au calorii, fructoza, dar mai bine fructe dimineata, ca-ti dau energie plus ca se zice ca de papi dimineata ceva dulce, de preferat in cure fructe iar inafara ei putina nutela ori marmelada, nu mai ai pofta in restul zilei.Vazusem aici la tv un report care mi s-a parut funny:)) nemtzii isi apara berea. Ziceau ei acolo ca mult temuta bere e mult mai sanatoasa si mai dietetica chiar decit orice suc din comert, chiar decit sucul de mere, care se bea de obicei aici. Comparatia a mers pe cele doua bauturi cele mai baute in germania: berea si sucul de mere. Si au tinut-o ei asa de frumos de la sfirsit numarai anii cu nerabdare sa ajunga puii mari sa ai sansa sa le dai bere odata. Glumesc eu, dar oricum berea iesi f bine din confruntare. Si concluzia lor o stim cu toii: depinde in ce cantitate consumi. Suc de mere nu poti bea mai mult de un pahar doua pe cind bere, ohoooo! se poate bea fara probleme, de aici si burtile atirnate peste curea si tari ca un pepene, numite burti de bere:), dar cica de s-ar bea asa suc de mere ar putea exista lejer si burti de mere:))Eu una maninc si banane, cu masura e adevarat si incerc sa nu o fac zilnic. Se stie ca banana e fructul care ingrasa cel mai mult, insa ne furam singuri caciula cind evitam o juma de banana pe zi dar furam asa pe ascuns fara sa stie nimeni un patratel de ciocolata ori citeva linguri de inghetata, care cred ca fac de 4 ori mai mult. Care echivalentul in ciocolata a unei banane? Care e as in calorii, poate ne ajuta, asa de curiozitate.Chiar asa, ieri am descoperit ca da bine la salata de fructe o lingura de lapte de cocos. Chiar nu am idee unde se situeaza, la aportul de grasimi si calorii si nici nu am un tabel pe aproape. Daca poate careva sa ma ajute. Cred ca e pretabil si la ceva dulce, lapte de cocos cu ceva esenta de vanilie de ex, ca tot s-a zis ca inchide apetitul de dulce, la mixer, punem si o capsuna in virf si cine stie o iesi ceva.Mamica dulce ce frumos ca aveti soare! La noi in Nord a fost frumos, insa de 2 zile e intunecat si frig. La cuptor iti ies multe mincaruri de dieta. Pt inceput "joaca-te" cu legume cu ceva brinza slaba rasa deasupra, vezi ce-ti iese, eventual sa fie si pe gustul baietzilor. Ori faci o tavitza pt ei, cu cartofi pe jumate fierti in prealabil, unt, schinken si brinza rasa(la ei mincarea asta se face si cu un virf de muskatnuss, dar e un condiment puternic, sa ai grija) iar pt tine in altceva legume facute mai de dieta.Gusta sanatate Marei! Nu stiu ce sa-ti zic, poate ca e cum zic si dr, o reactie de dupa operatie. Si ce ti-au zis? Ce-i dai sa o ajuti? Stiu ca la vome te trimit acasa numai cu hidratare si rabdare. Cind avea Aldo episoade de tusa care nu se potolea, ii dadeam sedotusin, dar asta numai noaptea ca sa aiba liniste sa se odihneasca. In rest, stii ca e bine sa fie lasati sa tuseasca, pt ca asa se elimina ce trebuie. Iar cind avea de ex enterocolita si voma in jet foarte des, oricum mare lucru nu aveam ce sa-i fac, dar ca sa-i linisteasca stomacelul, ii puneam cite un supozitor de Vomex. Dar in cazul Marei nu e nici una din situatii, chiar daca seamana!Anky nu ti-am vazut pozele, le-ai scos de la semnatura? felicitari pt sport si eu fac de citeva luni si ma simt minunat. Doar acum cu operatia asta la gingie m-am potolit. Insa de sapt viitoare imi revin:) Cite ore faci? mergi in fiecare zi? ce faci, fitness, aerobic?Tzuni arati f bine si ca tinara femeie si ca mama! Radiezi de fericire! Te felicit inca odata! Maria e o scumpa, si nu stiu daca ti-a mai spus-o careva, iti seamana!!! O duminica linistita va urez. Scuze de mesajul astronomic, aveam chef de birfa, se vede ca am dormit bine:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Venit.Nu are nimic la plamani numai ca se pare ca asta e o reactie la operatie toate secretiile nu le poate elimina pe nas si le tine in gat si cand incepe tusa le varsa.Cica sa fiu multumita ca le varsa si nu se duc spre plamani.Mi-au zis daca nu mananca sa o las da sa o hidratez ca asta e cel mai important si cel mai bine e ca nu face febra si sa o mai lasam asa macar 2 zile si daca nu e bine din nou la medic.

Carmen vin la masa la tine ma primesti?Ca pestele imi place cel mai mult cu saramura, deja salivez.

Tzuni nici macar cafea nu mi-ai servit azi.

Mamicadulce nu sunt amigdalitele.Da cum zicea si Carmen cu ce ai incercat tu cuptorul cu muffins.

Vikinga si noi avem supozitoare de voma si sper sa reusim sa se opreasca si sa se odihneasca si ea.

Cuscra gata plimbarea.

Gata ma duc ca cica s-ar putea sa avem musafiri.Asa nu imi plac mie oameni astea care zic ca vin si se lasa asteptati si nu dau nici un semn.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Am fost dimineata afara, am facut o plimbare scurta ca muream de frig. Brrr, tare frig a mai fost. Mi-am mai revenit, dar nu de tot
Cuscra bine ca ai fost la doctor, asa te-ai mai linistit un pic. Ti-au venit musafirii pana la urma?
Carmen mi-ai facut pofta de peste, mai aveam prin frigi o bucata de file si l-am scos sa-l fac pane.
Salut toate fetele Ma duc sa calc cateva rufe, baietii sunt prin Real.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

M-am intors de la sala si cumparaturi si acuma savurez o salata cu ton.
Gusta,nici nu imi vine sa o mai duc la operatie pe Bianca dupa toata povestea Marei.Offf...nici nu stiu ce sa fac.
Vikinga,fac step aerobic 4 zile pe saptamina,2 zile cardiotraining pe aparate si un pic de greutati(cam o ora,o ora jumate).Duminica am teorie combinata cu step aerobic de la 10:30 pina la 15:30.Cam asta deocamdata,vreau sa ma apuc si de pilates.Azi am avut un examen scris avind ca subiecte muzica,tehnica si pozitia corecta a corpului.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Marilena, poftim la masa, a fost tare bun pestele. Habar n-am cum e ala in saramura, dar banuiesc ca merge cu multaaa bere.

Criscosty, spor la calcat. Urata treaba, ma feresc de ea cat pot.

Louisea, care va sa zica ai dat de noi cautand nu stiu ce reteta. Chiar, despre ce reteta e vorba?

ce fac celelalte fetele? Ruxandra, Tzuni, Liris, Eftimie, Sigrid, Ioana, Doroty, Laura, Anda, Nastad.....?

Mergi la inceput

Anky, mama!!! ce de sport bagi!
Felicitari, vei avea un corp bine conturat, .

Mergi la inceput