Nou stil de viatza (181)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Carmeeeen, ce-ai facut? te-a prins purcelul de-un picior???
da, mai.
L-ai vazut si tu? sau a plecat de la tine?
rolo spune:
Neatza 
Raport stagnare. De fapt am 86.8 dar trec stagnare ca sa pot saptamana viitoare raporta scadere. Mai ales ca azi va fi prima zi de sala
si sauna. Contez pe Hopes, Tlaura si Alicia sa raporteze azi kile in minus.
toate fetele
Rolo
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
rolo spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Multumesc, inca o data, fetelor care voteaza subiectul, in mod constant.
Rolo
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!Ce frumoasa este viata cand gasesti cafeluta gata facuta de sot 
Raport:(si aici vine partea urata a zilei) STATIONARE 90kg
Dar nu comentez pentru ca nici n-am fost serioasa cu dieta zilele astea 
DianaR esti o dulce
.Multumesc pentru informatii.Chiar pana la episodul 10 am gasit si eu.
Mamica dulce felicitari pentru kg-le slabite
si un
pentru pisi tau care sufera.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
anky spune:
Neata fetele.
Carmen,in loc de cafea vreau niste ceai de la tine cu rooibos si vanilie, da cu zaharina in loc de miere. ![]()
Anca,mami de doi nazdravani
puskin spune:
Neata,
intru si eu la raport: -700g, adica 67.3 kg. Inainte de ultimul raport eram in asteptarea rusilor care au venit si trecut intre timp, probabil de aia ma simteam umflata.
Carmen, ce vad eu acolo?
Mobilizarea, ca acus vine primavara!
Eu mi-am cumparat o fustita de primavara/vara, neagra cu buline albe, pe care de-abia astept sa o port. Plus de asta, azi ma imbrac cu niste pantaloni cumparati acum 6 ani si jumatate in primul concediu alaturi de sot si pe care nu i-am imbracat de vreo 5 ani cred. Si imi vin tare bine...
Mamica Dulce, felicitari!
Pup toate fetele, revin diseara cand ma intorc de la serviciu. Trebuie sa fac si ceva cumparaturi ca sufla vantul in frigider.
O zi minunata,
Ruxandra
CRISCOSTY spune:
Neata! Raport -1 kg, adik 88
Mamica si Ruxandra felicitari
Restul mobilizarea, haideti ca vine primavara. Cuscra hai cu raportul...ce face Mara? Revin mai tarzior.
Crys si Dany
Hopes spune:
Neata dragelor,
Felicitari celor care au slabit, si spor celor care aspira![]()
Eu fac parte din aspirante si merit 10 porci. Am 64.5, asa ca Rolo imi pare rau ca te-am dezamagit.
Daaaaaar gata, m-am inscris la sala. Am vazut ce preturi a gasit Delidana si m-am ingrozit. Eu am gasit cu 15Euro/luna nelimitat. Am inceput usurel de aseara, n-am stat decat vreo 30 min, ptr. ca eram dupa program stiam ca ala mic ne asteapta si eram ca pe cuie. In sala alaturata era si aerobic cu antrenor, si cred ca ma tenteaza sa fac miscare in grup, altfel ma stimuleaza. O sa vad, luna asta merg pe fitness.
Meniu:- o cana cu lapte
- ceva pui la rotisor
- fructe
- o felie de paine cu icre cu rosie
Va pup, sunt in zona
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard