Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
afibebe spune:
inca odata multumim pt urari.
da Luy, cu siguranta de asta a fost agitat ieri.numai ca si astazi a cam fost la fel.
ma bucur ca macar acum doarme.
ma apuc sa gatesc pt maine ceva.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
Andreea spor la treaba
Am uitat sa va spun ca astazi ne-am intalnit cu viitorii nostri fini.
Astazi am aflat si noi.
Au venit si ne-au intrebat astazi, sincer nu ma asteptam ca asta sa fie scopul vizitei insa, chiar ne-am bucurat.
Asa ca pana in august trebuie sa ma apuc de cura.Caci la cate kg am acum nu o sa-mi gasesc nimic pe plac.
betty78 spune:
Afibebe felicitari pentru iepuras. Morcovelul se poate da si crud si piure. Vezi ca am scris in reteta ce legume si fructe poti folosi, exceptie kiwi (datr mie mi s-a spus ca sr fi permis la el doar pulpa, adica fara partea cu seminte)
Diwana multumim pentru urari
Sabina pai toata lumea a inteles gresit . Cum este cu carnea? si esti sigura cu kiwi? poate pulpa este permisa, nu ca as da, dar din curiozitate
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
papanash, Andreiutzu' se pregateste si el de iepureala ?
Sabina, m-ai omorat cu fractalii tai . E ca si cum ti-as spune eu de varietati diferentiabile
Yaia, pupici pentru calutzul de mare ! Vreau si eu tooort !
Gabriela, sa stapanesti sanatoasa titi-ul ! Pupacim pe Bugs Bunny
Betty, tare m-a amuzat povestirea ta despre prima "masa diversificata" a lui Mario, cum a hapait el tot . N-ati pozat/filmat momentele acelea ?
Gabitz, cum adica de unde stiu ca e fata frumusica foc ? Pai eu n-am ochi s-o vad in poze, sau cum ? Eeeeee
ricea, chiar ca e baiat destept, auzi, face el doi ani intr-unul, si clasa I... si a mai invatat si limba f.bine... Ai de ce sa fii mandra !
diwana mamica stresata. Normal ca te ingrijoreaza orice problema de sanatate a piticului tau, indiferent cat de mica. Doar esti mama lui, e absolut normal. Noi va tinem pumnii sa dispara orice tuse si muci, sa fie sanatos tun !
afibebe, l-ai dat pe Cristi cu sania ???
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
Andreea merci pentru urari mama pe "Vladi soferul"...tare rau site-ul. Hai ca am de lucru in seara asta
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Diwana multa sanatate papanasului. Sa sti ca si eu am avut aceeasi problema cu Mario si dupa ce i-am pus umidificator am scapat
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Andreea, promit sa pun maine poze, tocmai am descarcat azi din aparat ce am pozat zilele astea.
Incerc "transbordarea" in patut...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
afibebe spune:
Da Luy l-am tinut in brate si tati ne-a plimbat.
diwana spune:
Merci fetele de vorbele bune. M-ati mai linistit. Am facut o terapie intensiva cu voi si cu reusita aproape imediata.
Betty, merci de info cu umidificatorul. O sa-i caut iar luni. Tu de care ai? Stiu ca si Rox avea.
Gabi, nu ma plimbi si pe mine cu titi-ul tau frumos ? Ce culoare are si ce marca e?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)