Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Kiva, pozele le poti trimite pe adresa bulgarasi2007@gmail.com, iar toate detaliile sunt pe prima pagina, inclusiv cum poti vedea albumul.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Draga Kiva aceste info le gasesti pe prima pagina.

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Asa imi trebuie ;pe cand m-am hot. si eu sa comunic cu voi, nu doar sa va citesc ,nu mai e nimeni.Ma gandesc ca sunteti cu copii la plimbarela ora aceasta.La noi nu se poate ,bateee un vant!

Mergi la inceput

As dori sa stiu daca dati copiilor ceaiuri granulate si daca da cat timp il pastrati preparat,avand in vedere ca la 3luni mi s-a recomandat 80-100 ml/zi adica cat ar fi o portie.Daca il fol. in cursul zilei cred totusi ca e ok.(noaptea doarme,daca se trezeste primeste lapte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Am reusit sa vad albumele ... faine tare !!! Si bblusi frumosi !!!! pupicei la toti si la mamici !!!!

Am trimis si eu poze cu bb Silvia, pe luni (nov-febr.).

Asa cum am promis am pus poze noi, recente .... si am trimis invitatia pe adresa comuna.

Eu tot citesc din urma ... vad ca vorbiti de menstruatie ... nici mie nu mi-a venit, da' nici nu ma feresc ... vreau bb 2 cat mai curand. Ideal am vrea 1 an diferenta, da' daca e mai devreme ... asta e!!!

Si mai spunea cineva (scuze ca nu am retinut numele) ca fata se trage de par si de fatza ... si Silvia la fel. Stau ff atenta sa nu se zgarie si la 2 zile ii tai unghiile ca e prapad ...

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

bb - ce domnisoara frumusica !!! Te rugasem in cap. trecut sa arati poze cu iasmi ... acum am vazut-o e scumpa tare !!!

Acum ma duc sa fac o plimbare, sa o "recuperez" pe buni care e iesita in parc cu Silvia ... pe mai tarziu!!!!

Si poate se uita cineva si la pozicile noastre .

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro multumim frumos!!!
pusi la bb silvia !!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

scriu iarasi pe fuga :-))

Fetelor, eu nu am zis ca plec, ci ca au fost momenta cand m-am andit sa ma retrag, dar am hotarat sa raman :-)) si deci nu scapati asa usor de mine. Mesajul trebuia sa fie ca o inteleg pe Petronela, dar uite ca si eu am ramas si sunt bucuroasa, si sa scrie si ea mai des...

Alina, super ideea cu albumul, ramane privat, nu? Voi trimite su eu cum reusesc! Toata admiratia pentru angajament si cum reusesti sa "furi" timpul si pentru asta???

Vorbeati de menstruatie, la Jasmina mi-a venit exact cand a implinit es 1 an. Insa am alaptat-o exclusiv pana la 6 luni si pana la 13 luni la cerere (pe langa papica "normala"), la ea cererea fiind destul de des

S-a trezit teroristul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna!

Alina, excelenta ideea cu albumul..Multumim! mie imi convine asa cu parola.

Adra_bell, multumim pentru urari..asa este azi am implinit 3 luni..nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Am fost cu ea astazi la control...a luat doar 400gr in aceasta luna. are 5.150kg. Dr. mi-a sugerat sa renunt la laptele de la san si sa ii dau doar praf. Dar eu nu vreau sa renunt la san!..

si o seara fumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

adina - asa sa faci ... sa nu pleci ca eu te urmaresc cu drag ... ca si pe alte fete (de pe la inceputurile odiseei noastre) ... bb, pufulet, ramonella, cami, ancaD, erika, sheritra, jasmin, creem, catus_ro crisstinbun, maraD ...etc. Acu' sa ma iertati ca nu va enumar pe toate ...

Gata, acu' chiar plec !!!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput