Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mai sunt si eu aici, dar citesc la papanasi, ca sa stiu ce ma asteapta. Si Evei ii plac jucariile cantatoare, avem un tigrulet dansator si cantator, si caruselul si un urs, si pe "domnul galben", toate o bucura, mai putin aia de la centrul de activitate.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

v-am pupat ne auzim mai tarziu!!
pupici

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!Va urmaresc inca de la odisee, de prin aprilie dar nu as putea spune de ce nu v-am scris pana acum.Toata perioada sarcini si dupa, alaturi de voi, a fost ca si cand as fi citit o carte si in fiecare zi eram foarte nerabdatoare sa aflu ce-ati mai facut, sa dau pagina dupa pagina.Sper ca ma primiti alaturi de voi in aceasta aventura pe care o traim alaturi de proaspetii nostri copii zi de zi.Datele noastre:15 nov. Ana-Sofia, 42 saptamani, 2800 gr,48 cm, apgar9/10,cezariana, DN 12.09.1980. Va multumesc!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Azi facem clubul fetelor, avem numai fetite sarbatorite. Deci "La multi ani!" pentru delicatele globulete Amalia Maria (4 luni, wow ce fetita mare), dulcica Adelina Elena, si mezina scumpica in ciclam Diana

Inimioara mea

Mergi la inceput

nu mai inteleg nimic!cat timp dureza moderarea?

Mergi la inceput

pai azi e 15 ,chiar si Ana mea face azi 3 lunite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

adra_bell m-am indragostit de pitica ta

Fetelor numai bebelusi super frumosi la clubul nostru . O sa facem un album minunat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Andra ,multumim de urari,m-ai impresionat k ti-ai adus aminte ,mai ales k nu am mai intrat de mult tare pe la voi.La multi ani fericiti Evei pt ieri,ati sarbatorit de doua ori Ziua Indragostitilor.
Nu imi vine a crede k au trecut 4 luni de cand mi-am tinut pt prima oara puiul in brate...au fost cele mai frumoase luni din viata mea.
O sa trimit si eu pozele ...Mi se pare o idee nemaipomenita cea a albumului.
Azi sarbatorim ,vin si nasii la noi si bunicii de pe tata.O sa fie casa plina.
BB,am vazut poze cu Yasminuta..frumoasa k si mamica ei ..Mi-au placut mult cele de la botez .Sunteti o familie tanara si frumoasa.
AncaD,am admirat-o si pe Maria ..Iti seamana asa de tare:)Ami a mea e leit tati.
Am admirat si ceilalti bebelusi de pe la semnaturi ,nu ii mai enumar k se tot foieste puiul la mine in brate si as putea omite pe cineva si vreau sa va felicit pe toate k sunteti niste mamici frumoase cu bebelusi fff frumosi!

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

buna dimineata
va felicit ca puteti intra atat de des , si pastra legatura una cu alta !
noi intram mai greu
de ieri am mutat calculatorul din camera lui bb in sufrag , si poate o sa am acces mai des
am o intrebare fierbinte
pana acum ,la 4 luni , am alaptat-o exclusiv
acum am un herpes pe san si nici nu-i mai ajunge laptele !
nu reusesc deloc sa o fac sa manance lapte praf
am incercat cu nan 1 si cu humana
nu vrea cu nici un pret
si plange de foame
aveti o idee? o recomandare?
o metoda anume? va rog , dati-mi un sfat

Mergi la inceput

Lala, multumim!
Fetelor eu am o mare suparare. V-am zis ca fata mea are linia interfesiera deviata in zona coccisului. Am fost la un medic pediatru particular aici in Giurgiu ( nu am fost la pediatrul nostru, in care nu am mare incredere, si ce incredere sa am cand ea nici nu a observat), care ne-a linistit ca nu are nimic la coloana si ne-a promis ca o intreaba pe o colega de la Grigore Alexandrescu. Cand am revenit, colega ii spusese ca nu e nimic, probabil (probabilul asta ma omoara , eu vreau sa fie "sigur nu e nimic!"), si ne-a dat nr ei de telefon. I-am dat telefon dar tanti a fost foarte respingatoare, nu mai isi aducea aminte despre ce e vorba, si nu ne poate primi decat la ora 8.30 dimineata. Mie mi-e greu sa ajung asa dimineata la Bucuresti, trebuie sa trezesc copilul foarte devreme, si mi-e greu sa cred ca nu s-a putut gasi o alta ora.
Acum... Eu am observat ca daca pun fetita pe burta si isi incordeaza muschii fesieri, liniuta deviata revine la normal, deci, tind sa cred ca e un muschiulet mai putin dezvoltat, care se poate rezolva cu un masaj ceva.
Nu aveti vreo recomandare de un pediatru bun? Daca ma duc la Medicover, desi nu am abonament, oare ma vor primi? Merge cineva la Medicover?

Inimioara mea

Mergi la inceput