Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
adra_bell spune:
As cumpara un steamer pentru cand va veni vremea diversificarii, dar nu stiu cat de util este. Are careva dintre voi? E bun de ceva? Ma gandesc ca asa, fierte in abur, legumele vor fi mai gustoase si isi vor pastra ceva din vitamine.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
oana8188 spune:
Eu am steamer si il folosesc cu succes pt dieta . Este unul tare fain de la tefal; daca pun link aici se considera reclama? http://www.tefal.ro/NR/rdonlyres/EC0EF6D0-AE64-4790-AA3E-DEC4080D8EA0/0/ROMCatalogueTefal2005.pdf
la pagina 25.
Eu nu am din asta, am de acela la care se facea reclama la teleshopping, ca atunci nu aparusera astea tefal.
Oana de Ana Alexandra
adra_bell spune:
Oana, multumesc. Cred ca tot Tefal imi iau si eu.
Gaza si ta-su dorm bustean, in timp ce vecinul da gauri, da-si-ar gauri in cap ca asa o tine de o saptamana. Adormisem si eu da' m-a trezit. Asta e! Ma multumesc si cu alea 5 minute....
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
oana_r spune:
vreau si eu parola.am trimis poze,dar vreau sa va vad si eu bebelusii.
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
adinag spune:
Ralucis, sa stii ca ieri ma gandeam pe ude esti, pe cuvant! Ma bucur sa te citesc!
Omul meu nu-i acasa seara, deci vreau-nu vreau trebuie sa ma descurc cu amandoi copiii, si ma extenueaza!!! Este foarte obositor, mai ales ca am aceeasi problema cu Floris ca tine cu Sabina, nu doarme pana la miezul noptii. Ieri de exemplu a adormit abia pe la 1.30 noaptea... Nici eu nu stiu ce sa fac!
Cu suptuldegetului si Jasmina a refuzat suzeta, vroia degetul, am dezvatat-o de deget si atunci a folosit pana la un an sanul meu drept suzeta, si nici asa n-a fost simplu. Plus ca ea se invatase sa adoarma singurica noaptea daca se trezea cu degetul. Dezvatand-o, am trebuit eu pana la peste un an sa ma tot trezesc noaptea (de mai multe ori) pentru ca nu gasea alt mod de a readormi...
adinag spune:
Ank, inca o data, casa de piatra si un botez frumos!
Mihuta si Dany, sper ca ati avut si voi parte de un botez minunat!
ralucis, ce-i aia prognatism? te referi la apasarea dintilor in afara?(nu situ cum sa explic altfel). Daca da, eu am citit ca mai multi copii care au folosit suzeta au asta decat care au folosit degetul. Omul meu a folosit degetul pana la 5 ani si are o dantura de invidiat. Eu am folosit suzeta, dar am dinti aiurea...
Roxy, imi pare tare rau ca e bolnavior Matei! Si Jasmina tuseste, nu stiu ce are!
BB, am trimis o invitatie pe mailul comun, dar acum ceva timp...
Lala, acum am citit ca ati avut o zi neplacuta cu plans muuult, e mai bine?
Roxxy80 spune:
In seara asta a tusit mai putin si nu prea a mai fost marait. Nu a mai plans la baita. Pare ca-si revine la starea lui normala. A stat in centrul de joaca. E fascinat de culorile alea aprinse. Parca mai incantat a fost cand l-am pus pe burtica.
Fetelor, am si eu intrebare. Cam cat mananca / mancau copiii vostri pe la 2 luni jumate. Mie mi se pare ca Matei mananca f mult. Sa va spun cum s-a desfasurat ziua de azi: 4 dimineata: 210 ml; 8.00 - 150 ml; 12.00 - 150 ml; 15.00 - 210 ml (ar mai fi mancat); 18.00 - 150 ml; 9.30 - 150 ml.
E normal sau e mult? Cum vi se pare?
quote:
Originally posted by adinag
Ank, inca o data, casa de piatra si un botez frumos!
Mihuta si Dany, sper ca ati avut si voi parte de un botez minunat!
ralucis, ce-i aia prognatism? te referi la apasarea dintilor in afara?(nu situ cum sa explic altfel). Daca da, eu am citit ca mai multi copii care au folosit suzeta au asta decat care au folosit degetul. Omul meu a folosit degetul pana la 5 ani si are o dantura de invidiat. Eu am folosit suzeta, dar am dinti aiurea...
Roxy, imi pare tare rau ca e bolnavior Matei! Si Jasmina tuseste, nu stiu ce are!
BB, am trimis o invitatie pe mailul comun, dar acum ceva timp...
Lala, acum am citit ca ati avut o zi neplacuta cu plans muuult, e mai bine?
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Am pus poze noi la semnatura cu Matei in centrul de joaca.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
adinag spune:
Roxxy, mie mi-a zis un pediatru odata ca un bb mananca inmedie ca. 1/5 - 1/6 din greutatea lui in 24 de ore. Sau ma rog, aproximativ atat ar trebui sa manance. Ce greutate aveti voi?
adinag spune:
tare scumpel e Matei,imi place centrul de joaca si se pare ca si lui! Ma bucur ca e mai bine...