Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Jasmin012 spune:
A, Raluca, nici Lucas nu accepta suzeta... se stramba tare, la fel ca la biberoane... oricum, e mai bine pt Sabina sa nu ia suzeta.
Ank, casa de piatra si botez frumos!
Mirela (Calatoare), unde esti? Sper ca esti bine.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
slimatei spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
AJUTOR: spuneti-mi cum ati dat voi calciul la bebei? mie mi-a zis dr sa ii pun cei 5 lm in putin ceai ( bebe mananca san) numai ca nu vrea biberonul nici cum...il scoate afara cu limba...cum sa il dau????
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
eu una il bag direct in guritza..si imediat tzatza..sa nu aiba timp sa-i curga pe langa)caci de cand s-a linistit nici nu ma mai gandesc sa-i dau ceai(si asa in tot timpul asta a luat doar de 3 ori cand era absolut necesar sa se linisteasca)..bea laptici de sete...e drept caci cateodata ii mai curge pe langa..dar nu ceva grav daca nu il ia pe tot... doarii dai in fiecare zi... cateoda ii mai puneam si cate o picatura in plus daca ii curge sau regurgiteaza dar nu mereu.. acum na'..asa fac eu..s-ar putea sa nu fac bine dar...
Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
AJUTOR: spuneti-mi cum ati dat voi calciul la bebei? mie mi-a zis dr sa ii pun cei 5 lm in putin ceai ( bebe mananca san) numai ca nu vrea biberonul nici cum...il scoate afara cu limba...cum sa il dau????
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Georgiana, eu ii dadeam lui bebe vitaminele cu lingurita... se stramba, dadea si pe afara, de asta ii puneam mai multe picaturi decat cele recomandate, ca stiam ca dadea putin pe afara. Tot ca si fetita ta, nu accepta din biberon.
bb_yasmi spune:
stiti cumva unde gasesc biscuiti fara gluten???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Jasmin012 spune:
Alina, am trimis si noi poze, pe gmail... am inceput cu noiembrie... pe februarie nu am trmis inca, o sa trimitem pe 28 februarie, cand face Lukis 3 luni...
Jasmin012 spune:
ah, eu nu mai stiu unde e albumul nostru... spuneti-mi si mie...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
popbianca spune:
Fetelor,dar nu puteti administra vitaminele si calciul cu seringa ? Spritati continutul pe gat, si gata!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
oana8188 spune:
Si eu vreau sa stiu unde e albumul...pls...nu ma bateti...abia reusesc sa tin pasul cu cititul...
Oana de Ana Alexandra
Vasari spune:
Detaliile sunt pe prima pagina
Repet. Albumul e aici:
http://picasaweb.google.com/bulgarasi2007
bulgarasi2007@gmail.com
parola comuna + 07
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Vasari spune:
Si eu ii dau calciul tot cu seringa inainte sau in timpul mesei. Maria avea fontanela destul de mare.
Noi iesim putin la plimbare ca s-a trezit don'soara si a venit si tati acasa.
Va doresc un weekend cat mai placut!
Alina si Maria - 3 NOV 2007