***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (51)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Liviana esti o super femeie!

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Multumesc pt acest super-calificativ! Mi-a luat-o inima la trap cand am citit! Wow, nici nu ma gandeam vreodata sa primesc acest compliment!

Fetele, va rog votati care din variante va place (mie imi place a doua ). Cine are parola lui Venus, va rog puneti in prima pagina acest mesaj:
Inscrierile pt tricoul capsuneilor se fac la adresa: mai_iunie2007@yahoo.com. Cine il doreste livrat la domiciliu, va rugam sa specificati: numele intreg, ID-ul de pe DC, adresa postala si adresa de email. Inainte de a face comanda, veti primi un email de informare si la care vi se va cere o confirmare finala a comenzii.
Observatie: va rog nu-mi cereti sa aduc alte modificari la cele 2 variante propuse. Daca majoritatea doreste alta inscriptie, va rog sa preluati stacheta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Teodoral, abia acum mi-am dat seama ca Ariana e in top pe starbebe . Sa stii ca noi o votam mereu.

Pozici de februarie
Pozici de ianuarie
Filmuletze

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

mie imi place prima varianta, parca e mai mare si mai rosie.
dar n-ati spus voi ca nu implicam si desprecopii.com, adica fara ratusca? nu pare aglomerat, nu e incarcat prea mult, dar acum,
cum decide majoritatea, eu mi-am spus doar parerea.

magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput