Piticodromul de Sept - Oct 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare! Am uitat sa va povestesc ca weekendul trecut am reunit trio-ul, dar poze inca nu am pus; nu s-au omorit cu jucatul impreuna, dar nici nu s-au batut pe jucarii.

Mary, ma bucur ca sinteti mai bine.
Antonia, si la noi se cearta pe jucarii; e doar inceputul, cea mica doar vede cum cea mare i le ia, dar peste citeva luni va protesta si va fi jale.
Simona, mergeti la Botosani la teatrul de papusi, ca e acelasi timp ca si cum ai merge in Bucuresti dintr-un cartier in altul. Felicitari pentru retragerea din concurs.
Oana, frumosi baieti.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari salutari

Ieri destepta de mine am facut risotto cu ciuperci plus.... bineintels vin alb(si mult) si zic miammmm ce bun este din asta ii dau lui Antoine ,si sa vedeti fetelor distractie seara pe la 10 cind il vedem pe antoine ca se trezste si vine in salon la noi marait si hopppppppppppp vomita sa fi vazut distractie unul curata in casa si altul spala kopilul,azi sintem moallllllllleeeeeeee si de abia am papa un compot de mar(cu semecta), niste paste fierte si stiksuri dar in schimb bea multa apa

tonnia noi am pimit un domino de la banque cind i_am deschis contul lui Antoine ,se intorc pisele pe dos si fiecare (2-6 jucatori)pe rand trag cite o piesa dupa care trebuie pus desen la desen nu conteaza, verticol orizonatal cu capul in sus sau jos dar trebuie sa corespunda desenele

oana ce scumpicii sint baietii

mary ce misto vorbeste Iaris,

irina,miflorehaide liber de la mine,sint generoasa nu

ioanaasteptam poze

simona bravo lui maia ca nu mai are nevoie de pampersi



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Irina, merci!!! Iesi din lene odata!

Nanadana, merci si tie! Saracul Antonie, oare a fost de la ciuperci sau de la vin?

Vine primavara, 20 grade vom avea, sper sa fi scapat de tot.
Baietii mei sunt bine, veseli, se alearga la greu.
De Dinu vroiam sa va zic ca accepta o singura forma de lapte, ala cu ciocolata,cutie mica si pai. Nu stie ca e lapte, zice ca e bautura cu ciocolata. Vroiam sa va intreb ce parere aveti de laptele asta, o fi OK?
Sa nu ma trimiteti sa-i fac eu lapte cu cacao ca nu vrea, e de la bibilica...
Nimic nou, si mie mi-e leneeee tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetelor,




......slaba miscare. pe unde sunteti?? aveti asa de mult de munca??
wow, spor la treaba.


Multumesc de felicitari Ioana si Nanadana. Imi pare bine si mie ca am scapat. Ma gindeam cu groaza la perioada urmatoare daca era sa le am pe amindoua cu pampers, ne usca de bani. Nu de alta dar avem atitea rate ca nu imi mai permiteam chiar atata pampers.

Sunt super incintata ca e asa de cuminte Maia, atat in privinta chiloteilor, ca in rest incep deja mofturile si fitzele. Poze noi am, dar nu am un site unde sa le pun sa le vedeti. Poate imi dati un sfat.


Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 28+
"Daca nu poti intelege lumea vizibila in care traiesti, cum indraznesti sa pretinzi ca intelegi o lume pe care nici macar n-o poti vedea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

este asa de placut afara

tonnia cred ca combinatia dintre amndoua ,acuma este bine,nu stiu ce ciocolata cu paiul ii dai,avem si noi una aici care cred ca se cheama "Candy'up" stiu ca i_am luat si eu lui antoine ca parca scria ca are o gramada de vitamini,lapte mai slab,cacao si binitels zahar.......dar lui pitacu nu i_a placut prefera ciocolata pura.....deci eu nu vada ca are avea ceva laptele

simonaflicker

dar fetelor unde sinteti incepe vacanta ?!,sau a dat lenea in voi ,haideti iesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitiiiiiiiiiiiiiiii la apel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Hai sa ies din lenea asta ca ma trage Tonnia de urechi .

Pai de cand n-am mai dat pe aici am fost in concediu la munte fara copil si trebuie sa recunosc ca a fost tare bineee. Mama denaturata ce sa mai.... Am stat doar 4 zile la Ranca... dar aia leneveala frate... sanie, mancare, somn, schi, mancare, somn si ca bonus stat in varful patului cu telecomanda .

Despre Vladut ce sa va zic... e vesel si jucaus. Ii plac la nebunie masinile. Eu m-am saturat deja de ele . mai nou prefera sa-i spui povesti nu sa le citesti. E pur si simplu fascinat daca incep sa-i povestesc ceva.

Si cam atat momentan.

la toata lumea.


aaa ... poze relativ noi

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, ne-am cam lenevit.
dar n-am nimic de raportat. iar raspunsuri... nici de-astea nu prea am. imi pare rau de efectele ciupercutelor si/sau vinului, nu stiu sa ma pronunt despre laptic. adica eu prefer sa-i dau lui radu lapte-lapte, dar nu stiu ce-as face daca nu l-ar accepta sub nicio forma.

am vazut ca duminica asta e jack si vrejul de fasole la tandarica - nu ma inspira, pt ca radu nu stie povestea, la ion creanga ar suna bine un pinocchio, dar dureaza 1 h si 40 min, mi se pare mult. mi-e sa nu-l intoxic cu teatrul. cred ca-i pun sambata seara sau duminica dimineata o intrebare, ca de-acum e mare si poate sa-mi spuna daca vrea sau nu si sa si aleaga ce prefera.
azi a avut cu bunica-sa program de herastrau unde a fost f incantat ca a vazut veverite.

predau legatura, ca nu mai stiu ce sa mai zic.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua fete frumoase,
noi tot acasa suntem si azi,ca nu vroiam sa il duc pe Iaris decat cand e bine,desi nu cred ca o sa imi mai permit luxul asta cand voi avea un job la timp plin.El e bine,nu mai are febra deloc de mai bine de 48 de ore,continuam cu spray nazal,vitamina C si Stodal.Am fost si la ORL,daca nu se retrage lichidul din urechiuse e posibil sa ii puna tubulet pt drenarea lichidului.Ma cam sperie ideea si sper sa isi revina urechiusa.De cand era mic la urechea dreapta a tot facut otite si acasa nu ne-a spus nimeni.Nu l-a controlat decat dr ORl cum trebuie.Dr noastra il apasa dupa urechiusa si daca nu plangea era ok,nu avea nimik.E cam greu cu el acasa o zi intreaga,mai ales ca ar vrea numai desene,dar il implic in tot felul de activitati,chiar la bucatarie iidau de lucru pe langa mine ca altfel sta numai la Tv,ceea ce nu e bine si nu vreau s acreada ca asa trebuie sa fie.Are voie la 2 desene pe zi,unul dimineata,cu Dora si seara isi alege el la ce vrea sa se uite,din ce avem pe calculator.Ieri am facut impreuna pizza,azi vom face muffin-uri.Asa ca am ajutor.Am facut si curatenie impreuna si ordine care s-a transformat foarte repede in dezordine,ca era prea frumos cu toate jucariile adunate
SIMONA<eu mi-am facut cont pe photobucket pt ca domnul FlickR,mi-a blocat pozele de pe yahoo photos cand le-am transferat,ca aveam multe..si acum imi cere banuti ca se le vad pe toate.imi arata doar ultimele 200 incarcate
NANADANA< sanatate multa lui Antoine,eu zic ca e de la combinatia de ciuperci cu vin, eu i-am dat o singura data ciuperci lui Iaris,ca tinea mortis,zicea ca e carnita,si i-am dat si toata noaptea respectiva a avut crampe.
Fetelor,cand va aud cu 20 de grade mor de ciuda,la noi azi sunt -9...ieri au fost -14...vrem si noi caldura.Aici cum a fost un pic mai cald cum a racit toata lumea.
IRINA, iesi din lene,ca uite aveti caldura,noi inca mai hibernam,dar nu ne lasam


Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Asa Irina, deci se poate, haha! Sa-ti fie de bine vacanta, imi plac pozele, imi place Vlad, imi place si desenul lui!
A fost o vacanta romantica pt bb2? Simt ca te-am convins, haha

marinela, tin pumnii sa-i treaca odata otita asta tampita.

Kristinutza, dar cu ce te-a suparat copilul de sari asa cu teatrul pe el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia no way ... de-aia am insistat si am scris somn . N-a fost vacanta roamntica, ci pur si simplu de leneveala. Saru'mana de laude!

Marinela lui Iaris, sa se faca bine repde.

Mie mi-e gru sa ma pornesc ca apoi nu ma mai opresc .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput